Prislistor på droger sitter i trapphus

BROTTSLIGHET. Den 1 januari 2015 omorganiserades Polismyndigheten. Det är en av Myndighetssveriges största reformer under de senaste decennierna. Avsikten var bland annat att poliserna skulle komma närmare medborgarna och bli mer synliga på gatorna

 

Socialdemokraterna har varit största parti i Eskilstuna så länge någon kan minnas och nu blir det mer och mer likt Malmö

Reformen har delvis misslyckats, slår Statskontoret fast i en utvärdering. Drygt hälften av socialcheferna anser att polisens tillgänglighet har blivit sämre efter omorganisationen, visar en enkät.

Mehmed Hasanbegovic, socialchef i Eskilstuna, är oroad över polisens bristande närvaro och säger att det förekommer öppen drogförsäljning i Eskilstuna.

– Poliserna behöver bli fler som är ute tillsammans med oss. Under omorganisationen har man pekat ut några riktningar och en del är att ha stadsdelspoliser, men de personerna finns inte på plats. De har inte lyckats med rekryteringen.

Sveriges Radio

Om Eskilstuna på bloggen…

-Pettersson säger att Mehmed Hasanbegovic, socialchef i Eskilstuna inte behöver vara orolig, det förekommer öppen drogförsäljning nästan överallt och polisen saknas överallt utom på kontoren i polishuset på Kungsholmen.

Det beror dock inte på att poliserna är för få utan på att de kriminella från Mellanöstern är för många. Svensk polis är dimensionerad för svenska kriminella inte Mellanösterns…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Prislistor på droger sitter i trapphus

 1. Saknar bildbeviset på prislistan som var klottrad på en vägg inne i en port på Fjärilstigen i Södertälje. Tidningen HEM & HYRA sm är hyresrättsföreningens tidning har en bild på detta.
  Prislistan är nu borta sedan ett par månader.

 2. Knark och cigaretter minskar trycket på pensionskassan!
  (- gäller även socker och vetemjöl!)

  Hela ”omorganisationen” av polisen har väl sin grund i kontraktet
  socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999 och som gäller alltjämt?

  Det är väl till för – och har visat sig stämma – att inte störa den invasion av
  islam som pågår.

 3. Praktiskt, är bara att hålla koll på bra extrapriser !
  Dagens heligt mångkulturella Sverige är tryggt som landsfader Löven alltid säger.

  • En stor möbelaffär här som säljer arabmöbler hade brunpapp uppsatt på sina fönster med ”extrapris” i två månader.
   När man har gått förbi utanför och tittat in för att kunna se priserna ser man inga.
   Några prislappar eller prisskyltar uppsatta har de aldrig haft på sina varor i butiken.
   Vad deras ordinarie- och extrapriset var syntes således inte, utan de kunde ge kunderna muntliga priser hur som helst.

Kommentera