M+KD budgeten är totalt oansvarig, en katastrof…


EKONOMI. Socialdemokraterna, vänster, kultur-eliten, mängder med människor är upprörda över att M och KD tänker sänka några skatter och har fått stöd av SD. 

-Pettersson håller med, hur ska det gå för kulturen som ”bara” har 16 miljarder att fördela om de får minska med 200 miljoner. Vilket genusprojekt får då läggas ned. Katastrof…, borgarna måste inse att det inte går att spara och att folk inte kan hantera sina egna pengar…, dessutom tänker borgarpacket lägga ned Feministmyndigheten som startades 1 januari 2018, inte en chans att vi klarar oss utan den som vi gjort i hundratals år…

 


17 responses to “M+KD budgeten är totalt oansvarig, en katastrof…

 • Roland Karlsson

  Gumman o jag är tacksamma att få ett par hundralappar mer i plånboken. Sossarnas budget hade inte givit oss något. Enligt dom fick fattigpensionärerna sist. Gumman som är fattigpensionär har aldrig fått något från S-håll. HYCKLARE!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ironi och sarkasm mellan varven är ett måste i dagens idiot-Sverige, är ett sätt att överleva !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  200 miljoner mindre åt flummig vänsterkultur ?
  Det definitiva slutet för Sverige är ett faktum.

  Gilla

 • SVENSK

  Den skatt som ska bort först är ju den orättfärdiga bensin- och dieselskatten. Sen är det en jättebesparing att stoppa massinvandringen.

  Gilla

 • Nosferatu

  Gissa om socialisterna på jobbet gnällde igår. De vill tydligen inte ha mer pengar i plånboken.

  Gilla

 • Tore

  Kultur och annan skit är det man satsar på om det mot all förmodan skulle bli pengar över i budgeten.

  Gilla

 • Argus

  Sossarna har inte förstått sig på ekonomins dynamik ända sedan vi passerade lafferkurvans topp. På samma vis som med ROT-avdraget och jobbskatteavdragen kommer det att komma in MER pengar i statskassan.

  Lafferkurvan: https://sv.wikipedia.org/wiki/Lafferkurvan

  Gilla

 • gamgubben

  Och varför kan inte folk inte sköta pengar? Sossarna, Palme, bestämde att stat och kommun skulle stå för fiolerna via bidrag, och valboskapen skulle i gengäld rösta på S.
  Vakna upp, och återta makten över era egna liv genom att ta kontrollen över er egen ekonomi genom att ge andra än vänstermaffian era röster i ett kommande extraval!

  Gilla

 • Autodidakt

  När det är något som sossarna ogillar, då kan man vara säker på att det är något bra för vanligt folk.

  Gilla

 • Bosse S

  Man kunde väl dragit in stödet till alla dessa konstiga teater- och kultur-projekt som socialistdräggen parasiterar på. Det finns redan massor av tvivelaktiga skattesponsrade projekt som kunde lagts ner, men gratisinträdet för vuxna kunde man väl haft kvar. Sist man drog in det så skenade inträdesavgifterna iväg totalt i höjden.

  Gilla

 • Bosse

  Hahaha
  Så jävla underbart
  Svinhugg går igen som man säger

  Gilla

 • centurion

  Såssarna har ju alltid gillat att strö bidragspengar på sina kärnväljare. För den dumma arbetarklassen står för fiolerna och betalar lydigt sina skatter. I min kommun gjorde såssarna svidande nederlag i alla distrikt, utom tre st. De är befolkade av en majoritet invandrare och övriga bidragstagare.

  Gilla

 • AmaTona

  Wowww..Vilken dröm ,tänk att kunna stoppa bidraget till
  ”S-löseriet” som inte gynnar Sverige..

  Gilla

 • Grune

  Nu måste det vara sluthärjat.
  SD har ända sedan dom kom till makten 2010 inte gjort annat än försämrat för Sverige. Nu måste dom börja satsa på svenskarna också. Vi nazister är trötta på att SD satsar alla budgetens pengar på invandrarna och struntar helt i sådant som är bra för Sverige t.ex sjukvård, skola, äldrevård, polis, bostäder och annat. Vi nazister vill ju bygga bostäder bara för Svenskar och skaffa fram jobb bara för Svenskar, det vill inte de styrande SD.

  Gilla

  • Bosse S

   Svårt med ironi.

   Gilla

   • Grune

    Min kommentar ovan var menad som lite rolig, men efter att jag skrivit den kom jag på att det är ju förbjudet att vara ironisk och rolig i Sverige av den anledningen att det Svenska folket inta vet vad ett skämt är för utsätts man för det så måste man tänka och det har Svensken glömt bort hur man gör.

    Gilla

 • S Eriksson

  Steget efter. Mm, en av minatt absoluta favoriter. Så bra att det förmodligen kommer att förbjudas, men jag hoppas verkligen att jag har fel där. Politisk satir behövs verkligen i utsatta länder.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: