Sverige har en justitieminister som ljuger öppet


RÄTTVISA. Socialdemokraten Morgan Johansson ljuger när han twittrar, det är kanske inte så konstigt men herr Johansson är också Justitieminister. 

Justitieministern har fått sin titel efter Justitia, rättvisans gudinna i romersk mytologi. Hon motsvarade den grekiska mytologins Dike.

I vår tid används hon som en personifikation av juridiken, lagen och rättvisan.

Vi har alltså en person i regeringen som ska representera lagen och rättvisan som ljuger medvetet, inte en gång utan ofta och regelbundet. Morgan Johansson borde avsättas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


15 responses to “Sverige har en justitieminister som ljuger öppet

 • Peter Skoglund

  Ett pris som Sveriges justistieminister Morgan Johansson aldrig kommer att bli aktuell för.

  Time magazine har utsett årets person (i år flera), ”The Guardians”.

  Time skriver att de blivit utnämnda för att ha tagit stora risker för att söka sanningen och varit orädda för att tala öppet.

  Gilla

 • Suzie

  Enligt Johan Westerholm borde inte mollgan johansson överhuvudtaget få tillträde till Rosenbad.
  mollgan beter sig precis som den socialist han är, och ingen slump att den otäcke lille djävulen fått rollen som justitieminister,han ljuger och snackar skit hela tiden, han är kompis med muslim brotherhood och islamisternas beskyddare i Sverige,vi har ännu inte sett någon skärpning/ lagändring som han utlovade för flera år sedan angående isis krigare/terroristerna som har Sverige som garnisionsstad,högkvarter med svängdörrar in och ut i landet som de behagar och därtill all in clusive lyxhotel. I normala länder med fungerande rättsapparat fängslas isis folk/ avrättas på fläcken,men mollgan johansson med co har sett till att de får gå lösa på gator och torg i Sverige, våldta,begå allehanda grova terrorbrott och slipper oftast undan straffpåföljd då de lärt sig att i Sverige kan man säga att man är barn och blir tagen för barn i alla instanser/myndigheter trots att alla kan se att de inte är barn utan vuxna män i vapenför ålder som rör sig som soldater ochd beter sig som soldater.
  Svenska folket bör fråga sig varför de har en justitieminister som är vän med islamister och Mb och håller dessa om ryggen men vill utrota kristendomen som i sig inte utgör någon fara då den baseras på Guds kärleksbudskap genom Jesus Kristus.En sann socialist /kommunist hatar kristna såklart och ser dem som sin fiende.
  Pastor Stanley Sjöberg bevittnade när dåvarande minister mollgan johansson vid utrikespolitiska institutet då mollgan knöt näven och slog den hårt i bordet med försäkran om att tillsammans med Christer Sturmark och många fler kämpa för att utrota kristendomen i vårt land.
  I över femtio år har socialisterna jobbat ihärdigt med att krossa familjen och utrota kristendomen i Sverige och nu har de lierat sig med islamister för att slutföra sin onda plan för Sverige och svenska folket.Vakna Svenskar!!!

  http://www.hemmetsvan.se/nyhetstexter.jsp?oid=1463&coid=3

  Gilla

 • Karlsson

  Jag håller med ”Ståfräs”, det är absolut inget konstigt med en ljugande sosse.

  De kör med alla härskartekniker i boken helt utan skam, det är ofta så tydligt att man blir övertygad att de tror sig själva och när de blir pressade mökar de på med dyngan i sådan takt att det blir outhärdligt pinsamt för hela omgivningen!

  Gilla

 • Billy Boy

  1) Det finns ju ingen M/KD/SD-budget … Var nu Morgan fick SD ifrån i sammanhanget?

  2) Stefan L. hävdade i SVT Rapport att … ”Man kan inte styra landet på en servettskiss.”

  Klarar övergångsministärens ledamöter inte ens att samordna begreppen så de är tvärsäkra på att man både internt och externt talar om samma sak och då använder korrekta, vedertagna benämningar.

  Men syftet är ju uppenbart att man avsiktligt vill sprida desinformation till allmänheten på samma sätt och i lika stor omfattning som regimtrogna MSM-media.

  Gilla

 • Argus

  Lafferkurvan, mina vänner, lafferkurvan.

  Gilla

 • ossie

  Som en sosse i Årjäng myntade att Morgan Johansson är så dum att blommera vissnar o klockera stannar.

  Gilla

 • Sven Egetorp

  Kraftigt höjd A-kassa el vilken bild försöker antidemokraten måla 🎨 upp?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Titeln kan också ha legat i ett cornflakespaket !

  Gilla

 • Stenbock

  ”Sverige” är dessutom ett genomkorrupt land,som kan jämföras med Pakistan och Ukraina. Läste just att bortsorterade Corazza Bildt (M) nu genom grovt mygel och goda förbindelser inom maffiakretsar,fått en välbetald tjänst av EU. Fy f-n….

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Efter minst 50 år av extremt vänsterstyre kan inte landet bli annat än genomruttet och korrumperat blir ett maffialiknade system med ett etablissemang en hoper välgödda syltryggar som håller ihop ger varandra fördelar och föraktfullt suger ut egna förmåner och samtidigt krossar all kritik från det s.k vanliga folket med olika lagar som bland annat hets mot folkgrupp, rasism och kränkningar osv osv !

   Gilla

 • Ståfräs

  En äkta Sosse,inget alls.

  Gilla

 • Punto

  Har vi en Justitieminister???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: