Minns ni det gamla tråkiga Sverige?

BROTTSLIGHET. Minns ni hur det var förr? Medierna varnade i parti och minut för att vi inte skulle glömma brinnande, levande ljus när vi lämnade rummet eller hemmet. 

Nu i det spännande, mångkulturella paradiset är det andra varningar. SVT med flera varnar för skottlossningar, handgranater och terrorattacker.

Nåväl, Pettersson inser att vi har sluppit det gamla tråkiga Sverige, tack alla…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Minns ni det gamla tråkiga Sverige?

 1. Ja man minns det gamla fina trygga homogena kristna och icke mångkulturella Sverige som fungerade !

 2. Utvecklingen har verkligen gått framåt eller bakåt beronde på om man tillhör 7 klöverns trygga 82:a eller inte !

 3. SVT berättar också att polisen slutar intressera sig för bedrägerier under 5000 Sek.
  För ett tag sedan slutade polisen bry sig om inbrott i villor.
  Orsak man har för mycket arr göra.
  Polisen borde informera de ansvariga politikerna.

  • Snälla rara – politikerna vet!

   Bara lite spill på vägen mot det multikulturella globala lyckoriket, inget att bry sig om.

   Gamle Adolf i Tyskland brukade ha som favorituttryck ”när man hyvlar, faller det spån” – gamle Adolf var socialist, han med.

   • Orvar d.ä,:
    Du har rätt.Hela Europa har förändrats till ett Orientaliskt barbariskt liv o. levande. Dagligen läser vi i pressen hur unga o gamla flickor låter liera sig,med detta importerade drägg.
    Indoktrineringen i skolor och PK-press har lurat dem in i döden.Stenbock som ögnar över pressen från flera länder dagligen,kan informera om att det varje dygn mördas uppåt 10-talet mindre vetande kvinnor/småflickor,i västra Europa.
    I dag söker polisen i Österrike en afghan,som haft ihjäl en 16-årig flicka. I Holland söker polisen ”en mörkhyad”,som skurit ihjäl sin f.d. flickvän. I Tyskland sköts igår en ”28-åring” ihjäl av polisen,sedan han sökt med två pistoler att utrota en mindre by,där hans försmådda tyska kärlek bodde !
    https://imgl.krone.at/scaled/1824030/v8a464f/310×175
    På bilden från dagens Krone,den nu mördade flickan tillsammans med den eftersökte 17-årige Afghanen.

Kommentera