6 thoughts on “Så får man inte göra

  1. Kan förstå att några känner sig kränkta. Men i jämförelse med vad deras egna medborgare och liknande religiösa tillbedjare utför dagligen, så ter det sig rätt harmlöst.

    Jag minns att Svt sände ett reseprogram för ett antal år sedan där Pascalidou var på besök i mellanöstern. Hon betonade då att det var viktigt att ta hänsyn till kulturen. Det gällde främst att kvinnor inte fick gå klädda hur som helst, men även alkohol.
    Min åsikt är att hon borde ägna Sverige en liknande tanke, att vi också har värderingar som vi inte vill se motarbetade.

    Ett av de största problemen med invandringen är just det, att de invandrare som redan befinner sig här sprider uppfattningen om att svenskar inte har någon kultur och att inget behöver respekteras.

    Men det skiljer nästan 1500 år mellan länderna, om man ser till utvecklingen. Därav behöver vi inga pensionsräddare därifrån.

  2. Är inte helt hundra på att den är verklig. Finns många sätt fejka videos vilket är ganska vanligt på YouTube. Ett sätt är att använda ”greenscreen” teknik där personer tycks vara på plats i en händelse men i själva verket är i en studio – flera nyhetsbolag i USA tycks använda det

Kommentera