Så får man inte göra


Ett Danskt par har tagit sig olovandes upp på toppen av en av Egyptens  Giza pyramider, där uppe utför de en ”nakenakt”!

FjärranÖsternRedaktören säger: FY FY på er!  Fast tjusig utsikt.


6 responses to “Så får man inte göra

 • Bo

  Fantastiskt 🙂

  Gilla

 • Danne

  Kan förstå att några känner sig kränkta. Men i jämförelse med vad deras egna medborgare och liknande religiösa tillbedjare utför dagligen, så ter det sig rätt harmlöst.

  Jag minns att Svt sände ett reseprogram för ett antal år sedan där Pascalidou var på besök i mellanöstern. Hon betonade då att det var viktigt att ta hänsyn till kulturen. Det gällde främst att kvinnor inte fick gå klädda hur som helst, men även alkohol.
  Min åsikt är att hon borde ägna Sverige en liknande tanke, att vi också har värderingar som vi inte vill se motarbetade.

  Ett av de största problemen med invandringen är just det, att de invandrare som redan befinner sig här sprider uppfattningen om att svenskar inte har någon kultur och att inget behöver respekteras.

  Men det skiljer nästan 1500 år mellan länderna, om man ser till utvecklingen. Därav behöver vi inga pensionsräddare därifrån.

  Gilla

 • Tryffelist

  Är inte helt hundra på att den är verklig. Finns många sätt fejka videos vilket är ganska vanligt på YouTube. Ett sätt är att använda ”greenscreen” teknik där personer tycks vara på plats i en händelse men i själva verket är i en studio – flera nyhetsbolag i USA tycks använda det

  Gilla

 • Argus

  F**k the Pyramids?

  Gilla

 • Rhonda

  De ville vara med i Guiness Book of Records !

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Ingen pyramid är för hög för ett vältränat danskt par.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: