Vad är viktigast? Bilder, vargar eller människor?

RÄTTSVÄSENDET. Som ni vet är samhällets resurser begränsade och så länge de inte är obegränsade gäller det att prioritera. 

Samhället gjorde en prioritering när de åtalade Pettersson för brott mot upphovsrätten och skickade NOA, Nationell Operativ Avdelning för att förhöra mig och där jag senare åtalades av Riksenheten mot internationell och organiserad brottslig ett för att ha ”stulit” en bild på nätet som var allmänt spridd på offentliga medier i stället för att be fotografen kontakta mig och göra upp i godo. Läs om dessa prioriteringar HÄR.

En annan märklig prioritering är arresteringen av ”miljardären och industrimannen” Karl Hedin misstänkt för grovt jaktbrott. Polisen slog till mot Hedin med flera den 26 oktober efter en längre tids spaning, aktionen leddes av polisens nationella avdelning, NOA. Flera jaktvapen togs också i beslag.

Karl Hedin var misstänkt för:

 • Ett misstänkt grovt jaktbrott i slutet på oktober i år.
 • Ett misstänkt grovt jaktbrott är daterat till den 10 februari i år.
 • Ett misstänkt fall av grovt jaktbrott på senvintern.

De tre fallen gäller jakt på varg.

-Pettersson har ingen aning om Karl Hedin är skyldig eller inte, men hur kan samhället ha resurser till hemlig avlyssning, ett 20-tal utredare, nationella specialstyrkor, exakt en månad i häkte för en eller flera eventuellt skjutna vargar när samma samhälle inte har resurser att utreda skjutningar, mord och våldtäkter på människor.

Jag menar att målen mot Pettersson och Hedin är lika trots olikheterna. De är politiska prioriteringar.

 • Samhället vill tysta invandrings och islamkritiker som Pettersson.
 • Karl Hedin har gjort sig känd som en stark kritiker av den förda glesbygdspolitiken.

På några år har antalet skjutningar fyrdubblats i landet, medan antalet fall som lagförts i princip legat konstant.

 

Ett bra samhälle ska skydda sina medborgare i första hand och inte prioritera politiska processer, jag uppmuntrar inte lagbrott, men att jaga Pettersson för en påstådd bildstöld när den påstådde bildägaren inte bemödat sig att kontakta mig eller att jaga påstådda tjuvjägare med mängder av utredare och avlyssning kan inte vara rätt prioritering när mördare och våldtäktsmän går fria i brist på resurser.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Vad är viktigast? Bilder, vargar eller människor?

 1. SANNINGEN FÅR INTE KOMMA FRAM !

  Den verkliga kosten och brottsligheten gällande invandring, FÅR INTE KOMMA FRAM, DEN MÅSTE DÖLJAS TILL VARJE PRIS !

  Detta för att de som förespråkar allt högre invandring ( vinst för samhället, och vi bygger inga murar ) gör allt för få röster och sitta kvar vid makten, att kunna höja skatter, försämra för våra barn, gamla och sjuka…FÖR KOSTNADEN SKA TÄCKAS, OCH GÖMMAS FÖR SVENSKARNA, men de ska betala !

  Media gör oxå allt för att dölja den VERKLIGA SANNINGEN, för om de skriver som det verkligen är, så får de inget eller mycket mindre presstöd, ifrån de som gör allt för att DÖLJA SANNINGEN.

  Så…SÄGER NI SANNINGEN, SÅ FÅR NI INGA/ ELLER MYCKET MINDRE PENGAR TILL ERA JOURNALIST LÖNER…. 😬

  Sen väljer media att skriva om att nån har skjutit en hare, eller att vi i Sverige har det så bra, och att brotten blir färre, medans de döljer att våra små barn gruppvåldtas.
  Och skylla på Trump…när de känner för ( för att Trump vill ha: ORDNING och REDA ! )

  Att inte PK-media fattar att de gräver sin egen grav, ihop med de svenskar som vill ha mer av det sjuka som sker med vårat folk.

  Ps. PETTERSSON…DU ÄR TOPPEN ⭐️

 2. Vargen är rödmärkt dvs utrotningshotad så jag förstår inte varför man ska skjuta den, det finns så mycket skit i samhället och skjuta om man vill det.

  • Dagens svenska vargar påstås komma från Ryssland, EU har inte starkt skydd till ryska vagar eftersom dessa inte är utrotningshotade. Sök på vad EU säger om dessa så rödlistad nej.
   Men är de avlade för utplantering och fått annan dna, ja då kan man även uppnått ny art av varg.

 3. Hade jag varit Hedin hade jag sagt upp min personal, stängt firman, tagit mina tillgångar och dragit med familjen till Thailand.
  Varför skall han bidra med skatte-miljoner som inte uppskattas.

 4. Har ofta hört motsatsen från ett visst håll att Sverige alltid är ett av världens absolut rikaste länder och därför bedriver världens största socialbyrå !

 5. Jaktbrott kan man säga är brott begångna mot staten. En varg är statens vilt och staten bestämmer vem som får jaga och när.

  Brott mot staten bedöms som regel alltid hårdare.
  Vi medborgare ska enbart vara tacksamma för att staten är hygglig nog att bevilja oss vapenlicens och sen ge oss möjlighet att få jaga.
  Visserligen kräver ju staten en massa pengar av oss för allt detta. Och alla skötsamma jägare betalar glatt detta för att kunna bedriva sin hobby.

 6. Det är uppenbart att vi går mot ett mer totaliärt samhälle för de som inte accepterar den nya religionen med budorden.
  Klimatalarmism och islams välsignelser.

 7. Ytterligare en felaktig prioritering är svenska fattigpensionärer vs s.k. ”ensamkommande flyktingbarn”.

Kommentera