Steget efter om FN:s migrationsavtal

INVANDRING. Att FN:s nya globala ramverk för migration skulle innebära mer migration till Sverige och begränsa vårt lands suveränitet att bestämma över migration och gränskontroll är en missuppfattning, skriver migrationsforskaren Bernd Parusel, på vänstertidningen Dagens Arena. 

-Pettersson undrar om avtalet är så bra och ofarligt.

 • Varför kostar inte regeringen på en översättning på begriplig svenska? Alla klarar inte byråkratengelska.
 • Varför hoppar så många länder av ”Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” som avtalet officiellt heter?
 • Avtalet är emellertid omtvistat och flera länder är tveksamma. USA, Australien, Schweiz, Israel, Italien, Slovakien, Ungern, Bulgarien, Polen, Estland, Tjeckien, Kroatien och Österrike är stater som redan aviserat att de drar sig ur. Flera ledare anser att avtalet hotar självbestämmande och suddar ut gränserna mellan legal och illegal migration.
 • Pettersson menar att vi, Sverige, borde hoppa av, en expeditionsministär, med begränsat mandat även på det internationella området, bör avstå från att skriva under. Istället borde Sverige begrunda avtalet likt EU-länder som Danmark och Belgien förefaller vilja göra.
 • Migrationspakten antogs i juli 2018, varför diskuterades inte detta i valrörelsen. Det var tyst tills alternativmedia började skriva om avtalet.
Steget efter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Steget efter om FN:s migrationsavtal

 1. På P1 i morse den 10 november så hade reportern talat med förespråkare för avtalet, de eventuella negativa konsekvenserna uppmärksammades inte, inte heller att det inte hade förts ut till befolkningen. Det var upp till varje land att göra osv. Intressant om Sverige för tillfället har befogenhet att skriva på, jag tycker att det ska diskuteras ingående först.

 2. Det här är det värsta som drabbat jordklotet någonsin. Alla krig och katastrofer inräknade. Det är inget annat än muslimernas plan att utrota människan från jordklotet och eftersom människan är den dummaste levande organismen på jorden så går dom på detta.

 3. Nej skriv aldrig på något, som skall ge sken av att inte kosta något. Varför väljer då många länder att inte skriva på? Varför skriva på om det inte betyder något?

  • Till Löven kan du sälja vad du vill till vilket pris du vill ( ett par vantar för 20 000 t.ex ) du kan även ha ett kontrakt på detta för han läser aldrig kontrakt, han betalar bara.

 4. Klart det är i propagandasyfte, att ”lugna massorna!”, d v s oss, för att lura in oss i ännu mera fördärv! Syftet är ju lika med viljan hos dessa sju. De är SVERIGEUTPLÅNANDE INTERNATIONALISTNAZISTER! Så de försöker att locka och pocka som ormen vid kunskapens träd! ”Det är ingen fara,ta äpplet(migrationsavtalet) ni bara, så blir blir ni större än Gud (mer berikade av grotesk pöbelmångfald)!

 5. Globalistsälskaren Bernd Parusel har säkert en lika lögnaktig förklaring till att så många länder avstår från att skriva under denna överlåtelse av landets suveränitet.

 6. Argumenten för avtalet är desperata när man säger att det har ingen betydelse utan det betyder bara att det blir lite mer ordning och reda i emigrationen. Skulle inte det hjälpa så är det ändå inte bindande, Vilken bedrövlig rappakalja av argument.
  Lika säkert som en räkning kommer, kommer aktivisterna att hänvisa till avtalet i rättsfall och kräva att det implementeras i svensk lagstiftning.

Kommentera