Kriminalvården informerar inte, de är rädda för läckor…

UTVISNINGAR. Kriminalvården och polisen har beslutat om över 300 dolda tvångsavvisningar av asylsökande, visar en granskning gjord av Sveriges Radio Ekot. Migrationsverket har sedan i augusti regeringens uppdrag att övervaka hur polisen och kriminalvården sköter uppdraget, men över 100 avvisningar har hemlighållits även för dem.

Elin Svensson, enhetschef på Migrationsverket, säger till Ekot att det är extra viktigt för dem att övervaka resor där det till exempel finns en historik av våldsamhet hos den som ska utvisas.

Chefen för Kriminalvårdens transporttjänst, Johan Mellbring, menar att anledningen till att man inte informerat Migrationsverket är att man inte hittat ett säkert sätt att överföra informationen.

-Pettersson konstaterar att Säpo litar inte på regeringen och Kriminalvården litar inte på Migrationsverket.

Myndigheterna är fulla av vänsteraktivister som tror att deras uppgift i livet är att läcka till media så det kan startas protestaktioner och att det alltid finns undantag för att lagligt fattade beslut ska ändras.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Kriminalvården informerar inte, de är rädda för läckor…

  1. Hur svårt kan det vara? ”Läck” att avvisning skall ske från t.ex. Arlanda, men verkställ från annan flygplats, t.ex. Nyköping, Västerås, Örebro. Så kan aktivisterna stå på ”läckt” flygplats och gapa.

  2. Detta är naturligtvis en av de viktigaste nyheterna i dagens PK-media eftersom risken finns att de utvisade diskrimineras !

  3. Verkligen på tiden att fatta att det inte går att hålla på att annonsera avvisningarna så dessa haverister kan leva rövare och ställa till bråk.

  4. Detta förfaringssätt skulle användas på alla så kanske det skulle bli lite fart på utvisningarna. Aktivisterna kan skrika och gapa i efterhand bäst de vill.

  5. Kan det vara så att på Migrationsverket jobba många asyl aktivister, så polisen vill inte att det sprids vilka som skall utvisas.

  6. Bravo polisen! I Sverige smyger vänstern överallt och spionerar på allt och alla. Tänker på boken Callocain av Karin Boye . Kanske Karin insåg tidigt hur svensken är och orkade inte leva vidare.
    Nu till saken.Det är stora mängder med poliser i Sverige med Me-Na bakgrund! Kanske dem som ger information mot betalning?

  7. För mig är detta årets bästa nyhet, enda felet är att det bara är 300 st som utvisats dolt det borde ha varit 300 000!

Kommentera