Svenskar för ett suveränt Sverige

INRIKES. Stockholmare för ett suveränt Sverige – Vi ses på Mynttorget 2 december kl 14! Polistillståndet är nu klart. Vi ses på Mynttorget första Advent kl 14.00. 

Hemsida med info

– Pettersson ser att det står ”stockholmare” i rubriken men jag är övertygad om att andra också är välkomna och tog mig friheten att ändra till svenskar. Sverige är trots allt inte bara Stockholm…

6 thoughts on “Svenskar för ett suveränt Sverige

 1. Skall vi 1,2 miljoner Svenskar som finn i detta land ha någon chans att överleva så så måste vi bli fler. SÅ JAG UPPMANAR DOM SOM SOVIT I 15 ÅR ATT VAKNA NU och rösta rätt i kommande extraval.

  • Blir det extraval ?
   Tror faktiskt tyvärr att Sverige efter 12 December har en S-ledd regering tack vare att Annie och Björklund hoppat upp i knä på Löven och V och MP jublar och backar upp.

 2. Ett stopp för all form av bidragsturism måste införas fortast möjligt. Dessutom måste utvisning av alla papperslösa inledas direkt. Det måste pågå tills landet hämtat sig. Det kan ta sina decennium men är en nödvändig process.

 3. Eu och Euro det skulle diskuteras i studiegrupper och debatteras i debatter på TV mm samt folkomröstas.
  Ett avtal som kan orsaka konsekvenser för landet som är oöverblickbara i en för Sverige redan ohållbar imigrantsituation försöker tokarna i regering och UD att smyga igen utan någon som helst information.
  Detta måste stoppas.

Kommentera