Lång, gul orm på rymmen: ”Beväpnade till tänderna”

GOTT OCH BLANDAT. Polisen i Borlänge har inlett en sökinsats efter att ha fått larm om att en orm är på rymmen. Ormen sågs för första gången av några barn förra veckan, men de blev inte trodda av sina föräldrar.

Ormen på bilden kommer inte från exotiska Borlänge…

Under onsdagen sågs ormen av vuxna, vilket ledde till att polisen fick larmet. Ormen är gul och mellan två och tre meter lång. Den sågs senast vid Tjärna ängar Borlänge.

– Vi har haft några konstaplar i skogen som var beväpnade till tänderna, säger Tommy Lindh vid polisen.

-Pettersson noterar att polisen säger att man inte ska vara orolig, hoppas de känner till att alla långa, gula ormar inte är giftiga och man kan undrar varför de är beväpnade till tänderna…

Läs gärna om Tjärna ängar och farorna där…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Lång, gul orm på rymmen: ”Beväpnade till tänderna”

 1. Pettersson: You make my day!
  Härligt att få läsa något man blir glad av. Inte själva innehållet i artikeln, ormar kan ju vara farliga ,men sättet Pettersson skriver…………..

 2. Tycks som de som sett ormen skryter om längden.
  Dessa ofarliga ”nät-ormar” (närbesläktad med snokar) angriper vare sig Somalier,eller vita ! Längden brukar var dryga metern.

  • Tvivelaktigt,eftersom det i detta fall är en importerad varelse !
   Dessa brukar i varje fall,såväl polisen som PK-organen neka lämna ut beskrivning av…..när det rör tvåbenta.

Kommentera