Etablerade medier, bäst på näthat också…

MEDIER & NÄTHAT. Ni vet hur det brukar låta. Alternativmedia sprider falska nyheter och näthat. -Pettersson vill påstå att vi ligger i lä, både när det gäller falska nyheter och näthatet. Expressen ska dock ha heder för att de ber om ursäkt. Från Hanif Balis Twitter. 

16 thoughts on “Etablerade medier, bäst på näthat också…

 1. Expressens kommentarsfält fullt av pensionsräddare som tillbringat åratal i SFI. (Och fortfarande ej verkar vara klara).

 2. Hmm. De flesta där verkar behöva gå sfi igen… alternativt vanlig ”svensk lågstadiesvenska”…

 3. Bara akademiker som kommenterat på Balis Twitter ser jag. Akademin behöver ju påfyllning. Just kiddin….

 4. Hur många svenskar var det som skrev dessa kommentarer, nu menar jag riktiga svenskar. Inte ens jag räknas dit, född i Sverige med finska föräldrar. Bara för att jag åkte tunnelbana för ca 20 år sedan, så räknar jag inte mig själv som svensk

 5. Expressen är faktiskt en av de bättre tidningarna. Expressen har faktiskt ett blandat utbud av åsikter och rapporteringar. Att man har Özz Nujen kvar tyder klart på dåligt omdöme liksom att David Baas tillåts att koka en tunn soppa på gammal skåpmat och perifera personer i SD.
  Lars Lindström är också en i högsta grad självgod patetisk figur.

   • Varför skriver L.Gröning för en tidning som Expressen om hon är bra och vettig?

   • En av många förklaringar är att där gör hon mer eller mest nytta , når ut till en stor eller större del av mänskligheten . Sedan är det väl ett jobb som man bör vara rädd om. Skrev hon på en alternativ media så nådde hon väl inte ut till så många och skulle bli motarbetad. Jag tycker att hon är balanserad och uppriktig.

 6. Hanif Bali ! Bara stå på dig ! Du har väldigt många mer som gillar dig ! Och vad är problemet från alla kritiker ??? Han säger ju bara sanningen !!!!

   • Nej för h! Vi behöver dissidenter i de andra partierna om vi ska kunna räta på skutan igen. En dos Bali i C och L hade vi inte haft papegojorna i partiledningen.

 7. Är det inte så att de som utger sig för att vara inkluderande
  i själva verket är de som är mest exkluderande?

  Vet inte vad som gör att de självgodhetsapotslarna måste
  basunera ut sin godhet men det var helt annorlunda innan
  tiden med Facebook, Twittter, Instagram osv.

Kommentera