Samhällets nya vapen!

BROTTSLIGHET. Nordiska motståndsrörelsen gjorde ett fiaskoval i september. De misslyckades att knipa några kommunmandat på de platser där man satsade – Boden, Kungälv och Ludvika, skriver Expressen. I riksdagsvalet fick NMR 2106 röster, vilket motsvarar 0,03 procent. Partier som till exempel Kristna Värdepartiet, Djurens parti och Direktdemokraterna blev större än nazisterna.

Inför valet har NMR synts mycket med upprepade förstamajdemonstrationer, närvaro under politikerveckan i Visby i år och förra året, och den misslyckade demonstrationen i Göteborg i september förra året.

Både Göteborgsdemonstrationen och årets politikervecka har nu lett till åtal, men parallellt med de stora polisutredningarna har myndigheterna den senaste tiden tagit sig an nazisterna med mer byråkratiliknande granskningar.

Myndigheterna klämmer nu åt NMR med byråkrati. Nazisterna åker på upptaxeringar, blir avplockade sina jaktvapen och får känna på rättsliga följder efter organisationens flygbladsutdelningar.

-Pettersson undrar vad det är för larv, nytt vapen!!!???. Redan den ökände Chicago-gangstern greps och dömdes för skattebrott i oktober 1931, det känner alla som sysslar med brottsbekämpning till. Capone fick elva år och kom ut som en bruten man.

Taktiken är bra, följ pengarna, men varför jaga mupparna i NMR, de skjuter inte folk på gatorna, de säljer inte knark i förorterna, de rekryterar inte barn och ungdomar till en kriminell karriär. Strunta i NMR, ge dem ingen uppmärksamhet.

Sätt in resurser där de behövs, jaga gangstergängen i förorten, beslagta deras bilar och lägenheter om de inte har deklarerade inkomster som räcker, skönstaxera, utvisa, ta medborgarskap och uppehållstillstånd ifrån dem, jaga de värsta först eller är invandrarna fridlysta?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Samhällets nya vapen!

 1. Helt rätt, kanske 500 förvirrade män.Koncentrera istället på vänster -extremisterna, de är många ofta välutbildade (!)Och Smarta.De får dessutom ekonomisk bistånd från, ja bevars, pengar från ”vänster-
  Eliten” i hemlighet förstås
  Arma land

 2. De här metoderna kommer i framtiden användas mot alla andra dissidenter också.
  Alltså, lagen skall vara lika för alla. Men här tillämpar man den på ett extremt skevt sätt. Det här är renodlad politisk förföljelse från ett etablissemang som blir alltmer laglöst.

  • Dynamiken man använder är att man satsat oerhörda resurser på att demonisera NMR. Därför kommer ingen protestera nu. Och vips har man en ny praxis för att tysta dissidenter.

 3. Var varsam med ”nazisterna”. Vem ska annars rädda oss när muslimerna tar över mer och mer? Hoppetossan från Värnamo? Svetsarn? Hjärtkirurgen i Vasastan? Kommunisten som softar i New York?
  Tyvärr finns inga andra trovärdiga än NMR.

 4. I ett vänstervridet land bekämpas extremhögern och i ett högervridet land bekämpas vänstern !
  Vilket av dessa två länder tillhör Sverige ?

  • PK media denna måndag ser ut som dom blivit smittade av någon sorts ”hybris” eller någon ny ej upptäckt sjukdom !?!?!?
   Vet dom skillnaden mellan HÖGER och VÄNSTER ??
   Eller är det bara MÄN och QUINNOR dom inte kan skilja på ???

 5. Denna lilla spillra på några hundra blåser man upp som de vore tusentals. De är nog inte farliga om de inte blir provocerade eller angripna. Dem som är riktigt farliga är ju den extrema våldsvänstern som ju är tusentals och betydligt farligare men de tillhör ju de ”goda”.

 6. I Sverige jagas NMR som är ett rätt harmlösa grupp i antal medlemmar, och så kan Muslimska brödraskapet och Autonoma vänstern härja fritt och öka medlemsantalet fritt utan att bli kontrollerade och även extrema islamister
  Jag vet vilken grupp som skulle försvara Sverige till sista blodsdroppen

  • Exakt, NMR skulle utan att tveka försvara Sverige och det är det som är problemet för myndigheterna! Allt motstånd skall till varje pris elimineras, inget får störa islamiseringen/förstörelsen av vårt land!
   Dom ger sig uppenbarligen inte förrän vi alla viljelöst lallar runt i rosa ”f-mössor”
   Janne

 7. Som sakt vissa är fridlysta men det finns säkert en rädsla för att direktkonfrontera invandrargängen på grund av deras stora våldskapital. De ger inga tomma hot och ger sig även på familjen till poliser och tjänstemän som är involverade i bekämpningen.
  Det stora flertalet av de vanartiga gossarna i NMR är nog inte så kaxiga när de blir ensamma med polisen.

Kommentera