Jonas Sjöstedt (V) är sur för att han glömt vänsterpartiets bakgrund


REGERINGSBILDNINGEN. Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt är sur på Annie Lööf (C) och hennes jämförelser mellan SD och V som ytterkantspartier. – Det är en både obehaglig och oansvarig retorik. Hon jämställer mig med rasister, säger Sjöstedt enligt Aftonbladet.

Sjöstedt menar att det är Lööfs fel om det blir ett extraval, eftersom C sagt nej till Stefan Löfven utan att veta vad som ska komma efter honom. – Det är helt och hållet hennes agerande som gör att vi går mot ett extraval, säger Sjöstedt.

-Pettersson undrar om Sjöstedt glömt när hans parti stödde Hitler…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “Jonas Sjöstedt (V) är sur för att han glömt vänsterpartiets bakgrund

 • tikamax

  Han kan gå i skola hos JIMMIE ÅKESSON och lära sig hur man hanterar DAGLIGA PÅHOPP AV POLITIKER och SJÖSTEDT har ju SJÄLV ERFARENHET AV ATT MOBBA SD – NU FÅR HAN YTTERLIGARE EN ERFARENHET – ATT BLI MOBBAD. KANSKE han kan gå ut med denna ”KÄNSLA” till de ÖVRIGA politiska PARTIERNA där de ALLA har EN ”MASTER I MOBBNING” och de LYCKADES 1 gång få Jimmie Åkesson att gå-in-i-väggen.

  Gilla

 • Broder Tuck.

  Jonas gick med i VPK 1984, då sköts folk i ryggen som försökte lämna DDR.

  Gilla

 • centurion

  Att sprätta dynga i motvind, doftar lika fagert som en kommunist i avsaknad av argument. Rasist är den som benämner en meningsmotståndare som detsamma.

  Gilla

 • Bosse S

  Jonas överklasskommunisten Sjöstedt. Fick han en chans så skulle nackskotten hagla som en snöstorm.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Överklasskommunister !
   Ett mycket bra och träffande ord för dagens hycklande svenska kommunister inom V, är vidrigt att höra dem tala om rasism och annat snyft när man vet vilken ideologi de bär med sig ryggsäcken.
   Ett namnbyte från VPK till bara V tar inte bort kommuniststäpeln !!!!!!!

   Gilla

 • Den oanständige

  Nordkorea är fantastiskt, Stalin en hjälte och Åkesson vårt stora hot mot den stegrande välfärden och det minskade våldet. Man kanske ska ansöka om medlemskap i sjuklövern och bekämpa det enda hotet?

  Gilla

 • ossie

  Att vara kommunist är värre än att vara rasist. Det du Jonas.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Tyvärr tycker 6 stycken partier inom 7 klövern numera att kommunismen är rumsren !
   Idag existerar ju bara hotfulla s.k populistiska högerspöken, den mångkulturälskande extremvänstern är ju däremot bara kramgo och utgör inget hot i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: