Jonas Sjöstedt (V) är sur för att han glömt vänsterpartiets bakgrund

REGERINGSBILDNINGEN. Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt är sur på Annie Lööf (C) och hennes jämförelser mellan SD och V som ytterkantspartier. – Det är en både obehaglig och oansvarig retorik. Hon jämställer mig med rasister, säger Sjöstedt enligt Aftonbladet.

Sjöstedt menar att det är Lööfs fel om det blir ett extraval, eftersom C sagt nej till Stefan Löfven utan att veta vad som ska komma efter honom. – Det är helt och hållet hennes agerande som gör att vi går mot ett extraval, säger Sjöstedt.

-Pettersson undrar om Sjöstedt glömt när hans parti stödde Hitler…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Jonas Sjöstedt (V) är sur för att han glömt vänsterpartiets bakgrund

 1. Han kan gå i skola hos JIMMIE ÅKESSON och lära sig hur man hanterar DAGLIGA PÅHOPP AV POLITIKER och SJÖSTEDT har ju SJÄLV ERFARENHET AV ATT MOBBA SD – NU FÅR HAN YTTERLIGARE EN ERFARENHET – ATT BLI MOBBAD. KANSKE han kan gå ut med denna ”KÄNSLA” till de ÖVRIGA politiska PARTIERNA där de ALLA har EN ”MASTER I MOBBNING” och de LYCKADES 1 gång få Jimmie Åkesson att gå-in-i-väggen.

 2. Att sprätta dynga i motvind, doftar lika fagert som en kommunist i avsaknad av argument. Rasist är den som benämner en meningsmotståndare som detsamma.

 3. Jonas överklasskommunisten Sjöstedt. Fick han en chans så skulle nackskotten hagla som en snöstorm.

  • Överklasskommunister !
   Ett mycket bra och träffande ord för dagens hycklande svenska kommunister inom V, är vidrigt att höra dem tala om rasism och annat snyft när man vet vilken ideologi de bär med sig ryggsäcken.
   Ett namnbyte från VPK till bara V tar inte bort kommuniststäpeln !!!!!!!

 4. Nordkorea är fantastiskt, Stalin en hjälte och Åkesson vårt stora hot mot den stegrande välfärden och det minskade våldet. Man kanske ska ansöka om medlemskap i sjuklövern och bekämpa det enda hotet?

  • Tyvärr tycker 6 stycken partier inom 7 klövern numera att kommunismen är rumsren !
   Idag existerar ju bara hotfulla s.k populistiska högerspöken, den mångkulturälskande extremvänstern är ju däremot bara kramgo och utgör inget hot i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

Kommentera