Vad trycker de mer än socialbidragsblanketter i Libanon?

BROTTSLIGHET. Torsdagskvällen den 8 november sköts en 31-årig libanes ihjäl med flera skott utanför en restaurang på Heidenstams torg i Uppsala. En vecka tidigare mördades en 30-årig syrier i stadsdelen Gränby i Uppsala, samtidigt med det mordet skadades en annan man. 

Åklagare och polis ser i nuläget inget samband mellan morden.

Jag ser dock flera. Migrationspolitiken, invandrare, araber, de kände varandra och var vänner på Facebook.

Nåväl, herr libanes är lite intressant, han hade nyss kommit tillbaka från en resa till Libanon, där han hälsat på släkt och vänner, och gjort vad det verkar ett ärende hos ett tryckeri. Med sig hem hade han en bunt nytryckta förfalskade rekvisitioner som ser ut att komma från enheten för försörjningsstöd på socialtjänsten i Uppsala kommun, som bekräftar att rekvisitionen ser helt äkta ut, rapporterar Expressen. 

 

-Pettersson undrar hur många sådana rekvisitioner de skickat in till socialtjänsten i landets kommuner och vad mer de trycker i Libanon medan statsminister Löfven säger att det blir en förtjänst lite längre fram…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Vad trycker de mer än socialbidragsblanketter i Libanon?

 1. En ”översättningstabell”:
  Libanes = palestinier (i regel)
  Jordanier = palestinier (i regel)
  Syrier = sunnimuslim (i regel f d terrorist), men kan i verkligheten vara Libanes eller Jordanier

 2. Det har ju medfört att vi idag är nästan 9 miljoner invandrare och 1,2 miljoner svenskar i Sverige.

 3. Detta onda etablissemang kommer inte sluta försöka utrota oss svenskar förrän de får slut på pengar. Så jag tycker nästan det är skönt med invandrare som så att säga ”jobbar dubbelt”.

 4. Glöm inte att massinvandringen är lönsam på sikt och vi skall vara tacksamma att de valde Sverige. Dessa två floskler har uttalats av vår tids största tänkare, alltså herrar Reinfeldt och Löfven.

 5. Ännu ett sätt att plundra blåögda svenskar på miljonbelopp , och de ansvariga har ingen aning.

 6. I vissa delstater i Tyskland har socialbidragstagarna en lista med livsmedel att kryssa i och sedan för de en låda med dessa istället för pengar eller rekvisitioner.

  ”Vi” måste inse att nysvenskarna inte automatiskt får svensk etik och moral bara för att de passerat gränsen och kallas svenskar av de vänsterblivna.

 7. Här i huset hade vi en man från Mellanöstern som stod skriven här men bodde aldrig här. Endast kom hit för att hämta sin post samtidigt som han hyrde ut lägenhet till flyktingar som kom hit. Soptunnorna var överfyllda med wellpappemballage adres:avsändare länder i Mellanöstern,trasiga kofferter med mera. Han åkte ut efter påtryckningar från oss hyresgäster. Upplevde att de bara kom hit för att plundra Sverige på dess välstånd

 8. Inga samband säger svensk dialogpolis !
  Förekommer det överhuvudtaget några mord
  skjutningar våldtäkter eller andra brott i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, är det inte bara s.k Fake News som det så modernt heter idag ?

 9. Har vi behov av dessa individer i vårt fosterland?

  Har vi behov av att bjuda bort de5 v8 arbetat för?

  Har vi behov av att da hand om överflödet av avkommor från länder som inte kan föda mängder av ”barn”?

  Ska vi straffs för att dessa länder inte klarar av att vara länder?

  • Var ska sleven vara om inte i grytan !
   Naturligtvis måste världens samvete och största socialbyrå Sverige ta hand om hela världens problem, det är ju ett kall.

Kommentera