Stäng

Häng Bibi

Från Pakistan kommer denna video, där representanter för den ”fredliga och humana” kräver att Asia Bibi skall hängas. Det föreligger trovärdiga uppgifter om att hon är ute ur landet, men Pakistans regering förnekar det. Dom är ju klart medvetna om att de mer ”entusiastiska” utövarna av den ”fredliga och humana” kommer att ställa till med våldsamma upplopp, död och vandalism, om eller när de får veta att Bibi lyckats undkomma deras krav på att hon skall hängas.

FjärranÖsternRedaktören säger som vanligt: Är dom kloka så är det måttligt. Å allt detta hat o vandalism bara för ett glas vatten.

Om de mordlystna muslimerna lyckas få död på Bibi, hur mycket pengar kommer då den Svenska utrikesblondinen att utöka den Svenska U-hjälpen till Pakistan med?

11 reaktioner på “Häng Bibi

  1. Figurerna i videon borde hängas upp i skägget tills de blir civiliserade. Om det senare nu är möjligt.

    För övrigt vill jag be Pettersson byta beteckning på Wallström. Förslagsvis till ”utrikesdilettanten”. Det är inget fel på blondiner generellt, att Wallström förvisso är ett olyckligt exemplar är en annan femma.

  2. Stoppa all invandring, som blir bidragsturism. Det finns ingen orsak att villkorslöst betala för vuxna arbetsföra människors försörjning och svåranpassade främmande kulturer. Det är inte en verklighetsförankrad värdegrund. Nu tycks fiender till svenska värden och traditioner dvs riksdag och vissa myndigheter, ha tagit sig fullmakt att spendera samhällets resurser på kostsam massinvandring och dess negativa följder. De verkar dessutom försöka öka takten för att hinna med så stora mängder, som möjligt innan makten brutits. Hatet eller ignoransen mot Svenskar och svenska skattebetalare kan ibland verka synonymt med hatet mot SD.

  3. Islam är en religion som bygger på hat och social kontroll och över en miljard människor är anhängare till den.

    1. Islam ÄR INGEN religion. För en religion är en samling föreställningar, som vill det goda! Detta är syftet med en religion, för att man vill främja den GODA KRAFTEN, även om det blir fel ibland. DÄRFÖR ÄR INTE ISLAM NÅGON RELIGION, UTAN EN KULT! DÅ DEN VILL ONT, OCH HAR DETTA SOM FRÄMSTA SYFTE OCH MÅL!

  4. Sjukare och t o m primitivare än religioner här för 1500 år sedan. Regimen vill föra oss 1500 år tillbaka i medvetenhet och förstånd.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: