Stäng

SD-politiker åtalas för hets mot folkgrupp, åklagaren har för lite att göra

ISLAM. Sverigedemokraternas gruppledare i Karlskrona kommunfullmäktige, Christopher Larsson, åtalas för hets mot folkgrupp. Detta efter ett inlägg på SD:s Facebooksida, skriver BLT. 

Åklagaren anser att Larsson utpekar muslimer som klandervärda genom att utmåla dem som terrorister och kvinnoförtryckare. SD-politikern nekar till brott. Han säger till tidningen att han upplever det som en politisk anmälan, eftersom polisanmälan gjordes av en socialdemokratisk politiker.

-Pettersson menar att sanningen borde inte vara olaglig, men man vet inte med gummiparagrafen hets mot folkgrupp och det är bra fräckt av riksdagsledamoten Magnus Manhammar (S) med tanke på vad som pågår inom hans eget parti, inte minst inom SSU i Skåne.

Socialdemokraterna skrev om anmälan i ett pressmeddelande: ”Inlägget kopplar samman den nya minareten med terrordåd. Det inleds med meningen ”En sorgens dag sker på fredag, då kommer minareten för första gången skandera ut över Karlskrona att ’Allah är stor’, samma fras ’Allah akhbar’ som islamister skriker när de spränger sig i luften””, skrev Christopher Larsson.

Det är ynkligt av syltryggen till åklagare att han inte slänger en sådan anmälan i papperskorgen, det tyder på att rättsväsendet inte är överbelastat utan att de sysslar med fel saker.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 reaktioner på “SD-politiker åtalas för hets mot folkgrupp, åklagaren har för lite att göra

 1. Men özz nujen får gå ut i media och kalla 1,1 miljoner svenskar för att vara apor!!
  Och jan björklund liberalerna får stå i aktuellt och kalla Sverigedemokrater
  För att vara rasister,nazister och fachister utan att någon representant ifrån tex sd får vara med och bemöta attackerna.aktuellt och rapport är ju för f~~n i klass med nordkoreas nyhets apparat.

 2. Det är bara för att de inte kan skilja på äpplen och päron! Det har gått Maggie-troll i ordet MUSLIM.

  Är det den muslim-etniske Torbjörn Säfve, som tar illa upp av det??? Eller alla andra konverterade rasbytare??? Och hur kan man konvertera från en ras eller folkgrupp till en annan. Men det går tydligen. JAG TROR JAG SJÄLV SKA KONVERTERA TILL NORSK, så man får del av oljan.

 3. Politiska domar blir allt vanligare i dagens Sverige! Vi ser fler och fler åtal och naturligtvis då också fällande domar med böter och även fängelse som påföljd.
  Fakta och sanningar skall tystas till varje pris, ingen går säker.
  Förföljelsen, terrorn och hoten som nu sker i vårt land är långt värre än i Nord Korea!

 4. Delcitat

  SSU-ledning ställer ultimatum efter skandalen i Skåne

  Skandalen inom SSU i Skåne fortsätter att växa, flera personer har delat antisemitiska och våldsbejakande inlägg på sociala medier. Det rapporterar Kvällsposten. Nu ställer SSU-ledningen ultimatum mot distriktet för fortsatt finansiering.

  Flera personer inom SSU Skåne har delat våldsbejakande och antisemitiska inlägg på sociala medier.

  Bland annat bilder på barn som bär vapen och inlägg av terrorstämplade organisationer. Förra året bjöd också SSU Malmö in en radikal predikant.

  Slut delcitat

  Läs mer och lyssna på ljudreportage- / -intervju på länken nedan:

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=7086322

  SSU centralt hotar nu med att dra in finansiering till SSU Skåne, som får två veckor på sig att visa på kraftfulla åtgärder annars kommer man inte ha förtroende för ledningen i Skåne.

  Man frågar sig om SSU:s pengar centralt kan komma från de stora bedrägerierna på miljonbelopp som ungsossarna genomförde tidigare då de olagligt tillskansade sig skattepengar från bl a Piteå kommun och Norrbottens läns landsting.

  https://www.nsd.se/nyheter/extern-granskning-kan-avsloja-ytterligare-ssu-bedragerier-i-norrbotten-7216464.aspx

 5. Ifall det skulle vara en åsiktsmatch mellan Nordkorea och Sverige, för uttalanden eller vad man skriver om och det man kan bli dömd för. Då skulle Sverige vinna på KO, och jag tror sossarna innerst inne vill ha tillbaka dödsstraff för fel åsikter

 6. Detta eviga tjat om stackars missförstådda muslimer !
  Kan vi inte en gång för alltid i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige luta oss mot 7 klövern och den övriga extremvänstern och hålla med dem om att Islam bara är en fredlig religion och att troende muslimer aldrig vill eller kommer att göra någon annan människa illa.

 7. Förövrigt vill jag tillägga att det är nog snart helkört för Sverige när hela samhällsapparaten engageras för att sätta åt de som är kritiska till islams utbredning i Sverige.

 8. Hur förvridet kan ett rättssystem bli egentligen. Vi börjar närma oss 1600-talet nu, begriper ni åklagare och politiker inte det? Ni har förstört hela andan i rättssystemet och tagit bort mer och mer sunt förnuft. Alla är rädda om sina ”karriärer” och det är resultatet av 40 års premierande av rövslickeri och nepotism samt annan vänskapskorruption framför kompetens.

 9. Inte så konstigt socialdemokraterna jobbar för islams övertagande av Sverige.
  Var ska de annars hitta rösterna?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: