SVT och TV4 förlorade valet i USA


UTRIKES. Efter dagar av propaganda, på gränsen till tjat, från SVT och TV4 om hur dålig Donald Trump och hans politik är står det klart att människorna i USA inte röstade som svensk media vill i mellanårsvalet i USA.  

Carina Bergfeldt har bland mycket annat visat upp sina sjukvårdsräkningar från USA och sagt att det finns länder där vården är gratis. Underförstått att Sveriges skattefinansierade system är gratis och bättre. Bedrövligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


11 responses to “SVT och TV4 förlorade valet i USA

 • El gringo

  Det är faktiskt inte bara upprörande utan väldigt skrämmande att SR och SVT så tydligt tar politisk ställning. Och det allra värsta är att de på fullt allvar tycks tro och uppfatta sig som neutrala och opartiska! Praktiskt taget alla borde sparkas och sedan skulle nya riktiga journalister mm anställas, om det finns några kvar?!

  Gilla

 • SvenskMan77

  Med tanke på köerna av arabisktalande, mängder av skrikande små mörka tottar samt tolkar i väntrummen på diverse sjukhus så undrar man ju vart pengarna kommer…. kanske från den allsmäktige allah?

  Gilla

 • kaj jakobsson

  Allting är gratis i Sverige. Pengarna kommer
  Från himlen

  Gilla

 • Paul

  Carina Bergfeldt är en starkt Trump-fientlig journalist hos det ”oberoende” SVT.

  Gilla

 • S Eriksson

  Konstigt då SR/ SVT är väldigt opartiska och neutrala i sin nyhetsrapportering enligt nyhetsrapporteringen från det helt neutrala och opartiska SR/SVT. Ja, konstigt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Svenska vänstervridna PK-media och det övriga anti-Trump etablissemanget njuter av att Demokraterna vunnit representanthuset och den extrema anti-Trump journalisten och s.k hedersdoktorn Carina Bergfeldt kommer fortsätta att spy ut förtäckt negativ propaganda om Trump i SVT fram till presidentvalet 2020 !
  Svenska konsumentverket ska nu i dårhuset Sverige börja kontrollera kalasballonger som kan vara farliga för barn, känns ju tryggt.

  Gilla

 • B Bäver

  Hörde på radion i morse om Trumps ”stora ” förlust, alla svenska reportrar var så uppe i smöret att man trodde dom fått en erotisk upplevelse. Nu pratade man inte om att det var Obama som fixade till att både senaten o representant huset blev republikanskt. SR har verkligen blivit objektivt. Var hittar dom alla sina klant arsel

  Gilla

 • Ståfräs

  Det är därför som sossar o kommunister älskar Venezuela o Nordkorea som föredömen på lyckad politik. Grattis

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Träffsäker rubrik.

  Tänk vilken enfaldig rapportering som svensk media, i alldeles för många fall. Ger uttryck för, om USA-valet, i sina respektive forum.

  Svensk media har tydligen betydligt större intresse av valet, än majoriteten av de röstberättigade amerikanerna.

  Mellanårsvalen i USA brukar inte ha något speciellt högt valdeltagande. 2014 var väljardeltagandet 37%. Kanske blir några procent högre i år.

  Det får man tänka på, när svensk media vinklar till saker, utifrån valdeltagandets valresultat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: