Öss Nujen kallar Sverigedemokrater för apor

VALET 2018. Det är lättare att vara apa än människa. Aporna har inte ett parlamentariskt läge där vissa apor, mer exakt 17,5 procent av dem, inte ser eller vill se de andra aporna som sina jämlikar – alltså apa som apa. Och dessa 17,5 procent av aporna vill vara med och bestämma och leda flocken. Ja, inte hela flocken – en del apor i flocken måste bort, andra måste ändra uppfattning och så vidare…skriver Özz Nujen i dagens Expressen angående regeringsbildningen. 

Sedan fortsätter Özz med att alla siffror pekar uppåt i landet Sverige, jag undrar om han inte förväxlad det med sitt eget bokslut i Nujen Media AB.

Om Özz Nujen på bloggen…

-Pettersson tycker att i stället för att gnälla på Sveriges politiker, visserligen med viss rätt, borde herr Nujen som är uttalad nationalist och till 99 % är kvar i Kurdistan berätta när han ska åka hem och slåss för sitt eget land som han lovat och berätta varför han betalade terroristen på Drottninggatan Rakhmat Akilov svart när han tjänar stora pengar.

Bergsturken Özz skriver vidare att det är synd om människorna, och jag kan inte annat än hålla med. Mest synd är det om de som dog på Drottninggatan och deras anhöriga tack vare att herr Nujen hjälpte en illegal invandrare som hade fått utvisningsbeslut att vara kvar i Sverige…

Åk hem och roa dina landsmän Özz!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

36 thoughts on “Öss Nujen kallar Sverigedemokrater för apor

 1. Oh fasen, har expressen anlitat en apa som skribent. Men han passar väl in bland dom andra hönshjärnorna.

 2. ”rasfrämlingen Nujen betalade terroristen på Drottninggatan Rakhmat Akilov svart när han tjänar stora pengar”….problemet är att Akilov inte existerar,hela grejen är uppdiktad dessutom publiceras dessa uppgifter från (((Expressen))) som drivs av antivita rasfrämlingar som Bonniers som i princip ljuger 25 tim/dyngnet för svensken

 3. Frys ut honom, byt tv kanal så fort hans tryne dyker upp.
  Bevista inte hans pajasshower, inte en spänn till denne oförskämde hycklare.
  Han verkar inte ha fattat att han har gjort bort sig totalt, och tv bjuder in honom att sitta och i sofforna och flamsa.
  Helt enkelt sorgligt!

 4. Expressen later en terrorist och mordare komma till tals, det visar vart Expressen star! Ozz Nojen borde utvisas for att ha backat Akilov…..UUUUT!!

 5. Chefredaktör Thomas Mattsson inte bara sprider näthat han betalar för det också…fy fan vilken hycklare…

 6. Fullt lagligt i landet, fast kanske inte lämpligt. Det är bara att gilla läget eller ändra lagarna.

 7. Skydande av brottsling är ett brott enligt 17 kapitlet 11 § Brottsbalken.Brottet Kan bestå i att man hjälper den som begått ett brott undkomma eller att undanröja bevis. Straffet är böter eller fängelse i högst ett år.Är brottet grovt grovt är fängelse i lägst sex månader och högst fyra år.
  Detta är precis vad herr nöjen gjort genom att anlita en illegal invandrare med utvisningsbeslut som var en stor säkerhetsrisk för vårt land och folk (enligt uppgifter från utländska säkerhetstjänst som varnade säpo för denne akilov vilket säpo bevisligen struntade i då de lät terroristen akilov gå fritt ute på gatorna istället för att låsa in honom i förvar för utvisning).
  Sverige är en skurkstat med ett genomruttet (o)rättssystem,som gjorde det möjligt för is terroristen akilov att begå det fruktansvärda terrorbrottet på drottninggatn i Stockholm med flera döda och många skadade.Det är ofattbart att svenska folket som ska vara ett så vaket folk sover så djupt och är så verklighetsfjärmande fortsätter att acceptera att landet styrs av skurkar som sålt ut vårt land och folk till djävulen själv rent ut sagt.

 8. Hellre en apa, än att finansiera terrorister och sitta och ljuga för svenska folket att man inte gjort det

 9. Endast i Sverige får en sådan skit som Özz medial uppmärksamhet.
  I andra vettigare västländer skulle Özz varit bakom lås och bom.
  Men i Sverige får ÖN bre ut sin skit i tv och tidningar och det är en skam för Sverige att den äcklige hårige grisen får utrymme.

 10. Varför granskar inte skatteverket att han anlitade svart arbetskraft?Varför går vanliga hederliga Svenskar på hans ,sjuka föreställningar?Vakna och se inte hans ”shower”.

 11. Att kalla Özz för en Apa är att förnedra aporna, men vill Özz göra något för Sverige så kan han vakta Ebbas grav som man kan påstå att han är med skyldig till

 12. Tur att man har starkt hjärta så att man inte riskerar hjärtattack när man ser och hör fanskapet. Men man kan ju hamna i djup depression och få en vända in på psyken. Men dom har ju personalbrist.

 13. Säger väl en hel del om hans lämplighet
  att få uttala sig offentligt
  Märkte i Hellenius hörna att det är stora
  intelligensproblem där.
  Ex. Skrattar bara åt sina egna skämt.
  Kan bero på att han inte fattar andras
  skämt.

 14. En förolämpning att kalla några för något simpelt man är själv!
  Skicka hem den här så han får sitta inne eller arbeta på riktigt, så blir han garanterat TYST!

  • Angående Özz så prata inte med min svåger utan prata med SKANSEN och fråga om dom har någon tom ap-bur

 15. Den som kan finna något humoristiskt hos denna så tragiska figur Özz Nujen måste besitta en verkligt sjuk humor i bokstavlig bemärkelse.
  Hade någon från SD gjort något motsvarande som Özz Nujen svart jobb, anställa illegala invandrare som sedan en begår Sveriges värsta terrordåd så hade Expo och David Baas med Co gått helt bananas.

Kommentera