Advokat och kommunist överens om att asylsökande inte ska behandlas som svenskar…

KOMMUNISM. Ulla Andersson är Vänsterpartiets ekonomiskt politiske talesman, damen tycker att det är hemskt att asylsökande ska behandlas som svenskar. Alltså personer med tillgångar ska inte leva på bidrag. Du kan som svensk försöka få bidrag om du har pengar på banken eller ett hus att sälja. Det blir ännu värre när det sägs av en kommunist som vill förstatliga privata företag och tillgångar. 

Förslaget från Rickard Jomshof (SD)…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Advokat och kommunist överens om att asylsökande inte ska behandlas som svenskar…

 1. För att få alla tänkbara bidrag, och i flera versioner (olika köpta pass)
  kan du säga att du är muslim.

  Socialdemokraterna skrev kontrakt med muslimerna 1999 att islam och
  muslimer ska ta över VÅRT FOSTERLAND.

  Det var det största landsförräderiet genom tiderna i VÅRT FOSTERLAND!

  Varför finns detta inte med i debatten om ny regering?
  Hur kan någon föreslå Löwen till en regering?
  Jag kan inte fatta det!

 2. Det är genant för advokaterna att ha en företrädare som inte kan grunderna för utbetalning av olika bidrag till medborgarna.

 3. Undrar vad f d maken tänker om sitt barns mor i dag! Tror att han vill stryka ett streck över hennes namn.
  Hennes leverne går inte riktigt ihop med hennes åsikter. Ser henne ofta med dyra kassar från fina butiker. Vem har betalat innehållet?

 4. Två sjuka individer som lever på dessa asylsökande.
  Skrämmande.Hur har dom fått sinna befatningar.

 5. Vi infödda äkta arbetande men tyvärr lite naiva och konflikträdda svenskar ska naturligtvis vara glada och stolta över att få representera väldens största socialbyrå och fått äran att försörja ett konstant inflöde av nysvenskar och blivande pensionsräddare !
  Hurra för 7 klövern och deras trygga knähund 82:an.

 6. Märkligt att advokatsamfundet håller sig med en ordförande som är flyktingaktivist?
  Eller kan det vara som så att flyktingindustrin är en formidabel guldgruva för lagvrängarskrået?

 7. Ska de behandlas som ”Svenska”? Söker du som Svensk ekonomisk bistånd skall du lämna in kontoutdrag av samtliga dina konton minst 3 månader bakåt. Redogöra med kvitto vad du ha gjort av dina pengar, ha du bil skall den säljas. Din hyra granskas tycker de att du ha för ”stor” lägenhet skall den sägas upp.Det kollas att både du och sambon/frun stå till arbetsmarknadens förfogande, något Bullshit om att din fru skall av religiosa skäl stanna hemma eller måste passa barn gäller inte för Svenska. Så det skulle bli ett ramaskri om de ”Nya Svenskar” skulle behandlas som infödingar, PK media skulle skriva spaltmeter om denna horribla orättvisa att behandlas som infödd Svensk.

  • En svensk kvinna 60 + sökte hjälp för att betala sin elräkning, då pensionen inte räckte till. Socialkontoret sade att hon måste flytta ut på gatan för att hon kan registreras in i systemet för att få hjälp. Skamligt !

Kommentera