12 thoughts on “Pakistanska Pojkar leker ”hänga Asia Bibi”

 1. Jamen vad duktiga de små barnen leker..lärarna tittar på o hjälper då det behövs.stackars asia bibi som redan suttet inne i ca 10 år för en struntsak
  Nu vill Pakistanska invånare döda henne genom hängninng.. en oskyldig flicka.tänk om hon kunde fly till sverige.det är sådana kvinnor och barn i nöd som kunde få komma till sverige.men inte .10000~tals friska afganer och afrikaner går före .de lämnar fru o barn för att i ren egoism rädda sig själva och låta fru o barn bombas. 95‰ som flyr är starka friska män som vill det få bra.kärringen hemma i syrien får ta smällen att skydda och ge barnen mat om de får tagi nåt.

 2. https://images02.oe24.at/python.jpg/bigStory/337.397.414
  Det sker mycket hemska saker där på undersidan av klotet.Läste just om en olustig händelse från Ö´n Sulwesi i Indonesien.På bilden ovan ses hur byinvånarna just skurit upp en stor pytonorm,och funnit en försvunnen 54-årig dam,i dess inre.Detta var inte första gång en sådan best slukat en människa hel.I texten framgår att en ”skördearbetare” försvann mystiskt från fältet för något år sedan.
  I en pyton fann de liket,inkl.de gummistövlar har bar vid överfallet !!

 3. Tänk vad kreativa barn kan vara !
  Kanske något för Sverige att bjuda in till att bli svenska framtida pensionsräddare.

 4. Pk:s våta dröm är att muslimer tar över Sverige.Är du beredd?Inte jag ,Sverige skall förbli svenskt. 60 dagar efter valet har vi inte fungerande regering.Talmannen är en smilfink,klistersson och löven kan tävla om att vara värlshistoriens sämsta ledare.

 5. Den ”nya svenska moralen”!

  De tränar på att anpassa samhället efter sektens kultur och sharia!

  Är du också rädd?

  • Vad hjälper det att vara rädd förbannad eller tycka om något i dagens och 7 klöverns s.k trygga mångkulturella Sverige ?
   Efter 40 år av en total okontrollerad massinvandring så går tvecklingen bara åt ett enda håll i Folkhemmet, nämligen åt ett helt avkristnat Sverige till det hycklande vänsterextrema mångkulturälskande etablissemangets stora lycka.

Kommentera