M hindrar Lööf från sonderingsuppdrag

REGERINGSBILDNING. Centerledaren Annie Lööf får inte uppdraget att sondera för en ny regering eftersom Moderaterna har blockerat en sådan lösning, enligt Sveriges Radio. 

Enligt uppgiftslämnaren ska Centerpartiet ha föreslagit att partiledaren Annie Lööf företräder Alliansen i förhandlingarna med Miljöpartiet.

Enligt samma källor hade även MP visat intresse för samtal med Lööf som förhandlingsledare, men Moderaterna ska alltså ha sagt nej.Liberalerna uppges dock stå bakom en sådan lösning.Talmannen håller en presskonferens klockan 09.30 i dag.

-Pettersson säger inget men vill påpeka att C och SD invandringspolitik ligger väldigt nära varandra i praktiken.

 • SD vill minska invandringen drastiskt
 • C är för öppna gränser, men vill att invandrarna ska vara självförsörjande, alltså minskande eller inga bidrag.
 • Resultatet för båda borde bli liknande

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

8 thoughts on “M hindrar Lööf från sonderingsuppdrag

 1. Den självgoda och av hybris uppfyllda Annie Lööf anser säkert att hon är den självklara statsminister kandidaten.
  Det blir inget resultat förrän valet står emellan en överenskommelse eller nyval och då får någon ge sig.
  Det blir säkert inte den av hybris uppfyllda Annie Lööf så då får vi se katastrofens omfattning blir det en renodlad vänsterregering med tyngdpunkt åt Jonas Sjöstedt.

 2. Omröstning i riksdagen !
  U.Kristersson utses av lekledaren tillika talmannen till statsministerkandidat, vad säger, tycker och hur kommer SD nu att agera ?
  Statsministerkandidaten U.Kristersson har ju sagt att M aldrig kommet att tala eller sammarbeta med SD.
  Min personliga uppfattning är att när detta patetiska politiska spektakel är över så har Sverige en S-ledd regering med stöd av V, MP, C och L.

 3. Hehe, synd att det stoppades.
  Cm C satte sig i samma regering som MP så skulle C utraderas. Många som röstar på C tror att C är ”höger”. När de fått se C jämte sin vänsterklon så hade fjällen fallit från deras ögon. Tråkigt med missade möjligheter.

 4. globalisten annie lööf…….. är direkt Sverigefientlig. hon är livsfarlig och lömsk för Svenska Folket och kommer ställa till ännu större oreda än vad hon redan gjort.
  centermuslimpartiet bör förpassas ut så långt,, närmast soptippen, som det går.

 5. Vi kanske måste försöka dela Sverige i två delar. Dom som är för 46-60 miljoner invandrare och dom som vill bli av med 75% som redan finns för att dom kostar alldeles för mycket
  Dom som är emot skall slippa skatt i Absurdistan och bara betala skatt för att få skola,sjukvård och sådant som är personligt . Allt annat får de som vill ha dessa invandrare betala Infrastruktur, polis, försvar och invandring bland annat. På så sätt skulle vi som inte vill ha denna ofattbart idiotiska invandring få en skatt som bara är en bråkdel av dom som vill ha, men ändå ha skola, sjukvård och dylikt samt fortfarande kunna ha skapliga vägar och järnvägar.

Kommentera