Regeringsbildningen och islam

ISLAM. Talmannen Andreas Norlén (M) håller på att försöka få ihop en regering i Sverige. Hittills har det inte gått så bra. 

Norlén har sagt en del bra saker som att islamism är ett hot för Sverige och Europa, att statsbidragen borde dras in för ickedemokratiska församlingar, att vi ska ha bättre kontroll på IS-återvändare, men inget att detta har genomförts trots att herr Norlén suttit i riksdagen sedan 2006.

Nåväl, jag undrar om talman Norlén har ett enda exempel på att nedanstående påstående fungerar.

-Pettersson tvivlar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “Regeringsbildningen och islam

 1. Lite OT men ändå. Såg att Annie Lööf var på Anders Borgs bröllop i em.
  Dom är alltså nära vänner privat.

 2. Det blir helt fel att att kalla SD för högerextremistikt som är kritiska till islam, mördarreligionen.
  Man borde istället kalla S, M, L, C, V och mp för muslimskexterminstiska partier som omhuldar muslimer.

 3. Vi behöver en riktig man som talman. Inte en kärring som Andreas.
  Han inger inte respekt. Det behövs pondus.
  Till och med sossen Urban Ahlin är bättre
  .

 4. Lekledaren Norlén är naturligtvis inte annorlundare än övriga politikerna i sandlådan !

 5. På alternativa media så skriver personer gång på gång som inlägg att 82 -83 procent av befolkningen är förrädare och har inte alla hönsen hemma som har röstat på partier i 7-klövern. Men förhåller det sig verkligen så? Rösträkningen har förmodligen inte gått rätt till och hela arbetet med allt från valförrättare till rösträknare kan mycket väl ha skelett i garderoben och kastat eller gömt undan valsedlar från SD. Finns det någon lösning? Ett nyval kan mycket väl ge liknande siffror då samma aktörer som misstänks för valfusk kan göra en repris av rösträkningen frånd det ordinarie septembervalet. En expeditionsministär kanske får leda landet fram till oöverskådlig framtid p g a PK-kulturens låsta läge

 6. Har lyssnat på honom under de Ku förhör som sänds och värre pratkvarn får ma leta efter. Han är konflikträdd och inte alls en talman som behövs när det blåser kallt.

  Hans uttalanden förvånar mig inte alls, vid extraval borde även talmannen bytas ut.

  • Den nya talmannen är ju en fjant, om han var den bästa kandidaten så kan man ju fundera på vilken nivå de övriga talmanskandidaterna låg på.

 7. Det är ju tur att svenska folket är så givmilda och ger alla pajasar i regering och riksdag mandat att ha lekstuga med bra betalt. De lever gott på mina pengar, MEN va fn gör de.

 8. Att denne talman är vald är pga SD. MODERATERNA glömde snabbt bort den tjänsten! Denne talman är för försiktig. Han går fram som om han VANDRADE PÅ ETT MINFÄLT! Dessa pompösa uppblåsta politiker, speciellt Lööf och Björklund som tror att ”HELA SVERIGE kretsar kring dem alena” och nu ev. kan den ena av dem bli SVERIGES statsminister. HA HA DET VORE EN KATASTROF AV OMÄTBARA BELOPP!

  Den som möjliggjort att POLITIKERNA kan hålla på som de gör är att de inte förstår vad de gör med att FÖRTRYCKA 1 100 000 svenskars vilja, DE mobbar ut ett PARTI som möjliggjort att de har DENNE talman, och de har INTE givit tillbaka vad som är oskrivet vid sådan åtgärd. Jag är otroligt KRÄNKT å SD:s vägar pga denna OSOLIDARISKA ATMOSFÄR SOM RÅDER INOM SVENSK POLITIK.

  NI kommer ALDRIG ATT KUNNA SAMARBETA MED VARANDRA med MINDRE ATT NI HAR EN ”PISTOL” riktad mot tinningen!

 9. Sveriges situation blir mer invecklad för varje vecka som går. Är det inte bättre att köra igång ett extraval nu så får man syna korten hos Löfven, Lööw, Björklund och Kristersson om de föredrar kommunismen eller ej.

 10. Har talmannen sagt att man borde dra in statsbidragen för ickedemokratiska organisationer så tycker jag att vi kan börja med 7-klövern som absolut inte har något med demokrati att göra när dom stänger ute 1,2 miljoner Svenskar från all form av sådan.

Kommentera