Stäng

Före och efter sharia

Hanif Bali, som själv har sitt ursprung i Iran, tipsar om ett twitterkonto där det visas upp bilder från tiden innan sharia slog klorna i Mellanöstern och Nordafrika.

Ett smakprov.

Twitterkontot Before Sharia hittar du här. Vad vill egentligen islamisterna i SSU? Föra in islam på en stig som leder till en modernare syn på religion och kvinnor eller implementera de strikta religiösa regler vi ser i dagens muslimska länder?

5 reaktioner på “Före och efter sharia

 1. Om inte socialdemokraterna elimineras från makten i Sverige
  så är vi snart där vi också!

  F.d. statsministern i ett tal:

  ”Ett utdrag ur texten:
  1999 slöt Broderskaparna, dagens Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, ett samarbetsavtal med Sveriges Muslimska Råd om att garantera ett visst antal riksdagsplatser åt den muslimska diasporan. I utbyte skulle S få “tillgång till” viktiga röster och nya medlemmar då partiet tappat en naturlig bas i LO då kollektivanslutningen av LO-medlemmar avslutats 1987.”

  Du kan själv läsa om du söker på www. socialdemokraterna kontrakt 1999
  Skickat från min iPad

  Jag är rädd!

  1. Vi är fler som är rädda.
   Politikerna borde också vara rädda, men det har de inte förstånd till.

   1. SSU-ledarna är bara rädda för att Barcelona-avtalets innebörd skall bli allmänt hos Sveriges gräsrötter. Inte ens SSU egna ”gräsrötter fattar, mest p g a långt gående indoktrinering.

    Vad vi ser i MSM/Public Service är s k damagecontrole och ingen i de 5 kommunistiska partiernas ledningar har för avsikt att i egentlig mening göra motåtgärder mot avtalad islamisering.

    Vad som eg händer är att en befintlig öppen multikultur i Sverige, nu byts ut mot en strikt monokultur, under sken av att detta är en multikultur till skillnad mot utgångsläget. Tala om obildade och indoktrinerade svenskar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: