Före och efter sharia

Hanif Bali, som själv har sitt ursprung i Iran, tipsar om ett twitterkonto där det visas upp bilder från tiden innan sharia slog klorna i Mellanöstern och Nordafrika.

Ett smakprov.

Twitterkontot Before Sharia hittar du här. Vad vill egentligen islamisterna i SSU? Föra in islam på en stig som leder till en modernare syn på religion och kvinnor eller implementera de strikta religiösa regler vi ser i dagens muslimska länder?

5 thoughts on “Före och efter sharia

 1. Om inte socialdemokraterna elimineras från makten i Sverige
  så är vi snart där vi också!

  F.d. statsministern i ett tal:

  ”Ett utdrag ur texten:
  1999 slöt Broderskaparna, dagens Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, ett samarbetsavtal med Sveriges Muslimska Råd om att garantera ett visst antal riksdagsplatser åt den muslimska diasporan. I utbyte skulle S få “tillgång till” viktiga röster och nya medlemmar då partiet tappat en naturlig bas i LO då kollektivanslutningen av LO-medlemmar avslutats 1987.”

  Du kan själv läsa om du söker på www. socialdemokraterna kontrakt 1999
  Skickat från min iPad

  Jag är rädd!

  • Vi är fler som är rädda.
   Politikerna borde också vara rädda, men det har de inte förstånd till.

   • SSU-ledarna är bara rädda för att Barcelona-avtalets innebörd skall bli allmänt hos Sveriges gräsrötter. Inte ens SSU egna ”gräsrötter fattar, mest p g a långt gående indoktrinering.

    Vad vi ser i MSM/Public Service är s k damagecontrole och ingen i de 5 kommunistiska partiernas ledningar har för avsikt att i egentlig mening göra motåtgärder mot avtalad islamisering.

    Vad som eg händer är att en befintlig öppen multikultur i Sverige, nu byts ut mot en strikt monokultur, under sken av att detta är en multikultur till skillnad mot utgångsläget. Tala om obildade och indoktrinerade svenskar!

Kommentera