Äldre man rånad och misshandlad i sitt hem mitt på dagen


BROTTSLIGHET. En man i 75-årsåldern rånades och misshandlades i sitt hem i Ytterby, Kungälv på lördagen. Han blev slagen i ansiktet och fördes till sjukhus.

Två kom i 35-40 års åldern kom enligt mannen in i lägenheten och slog honom i ansiktet. De stal sedan de kontanter som mannen hade på sig.

Mannen kördes i ambulans till sjukhus för kontroll. Enligt polisen hade han inga synliga skador men sade sig ha ont i kinden.  Inledningsvis fanns ingen misstänkt.

Polisen

-Pettersson säger att det är inget att tjafsa om, äldre har alltid blivit rånade i sina hem. Det är bara anmälningsbenägenheten som ökat…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Äldre man rånad och misshandlad i sitt hem mitt på dagen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: