Saknas förmågan att hantera religion?

SSU-skandalen rullar vidare och jag tror inte stenen slutar rulla förrän den stannar på Sveavägen 68.

Dessbättre göms skandalen inte undan av media och fattas bara om de vill behålla eller få tillbaka sin trovärdighet. Sakine Madon var både självkritisk och fördömande i gårdagens Aktuellt.

Hon nämner andra partier och vi vet att islamister kuppat sig in i Miljöpartiet, Centerpartiet och där Moderaterna t.o.m. placerade en i riksdagens försvarsutskott.

Expressens Torbjörn Nilsson skriver idag en mycket informativ och läsvärd artikel om SSU-skandalen och Socialdemokraterna. Rubriken “De svenska partierna saknar förmåga att hantera religion” är dock något felformulerad. Byt ut ordet “förmåga” mot “vilja” och vi är närmare sanningen. Varför tror ni Moderaterna placerade Abdirizak Waberi i Riksdagen? Varför tror ni Miljöpartiets stjärnskott Leila Ali Elmi kunde kuppa sig in i Riksdagen? Varför tror ni att Borlänges kommunfullmäktige har två somalier som representerar Mp? Handlar det om kompetens eller handlar det om att fiska röster bland den allt större gruppen muslimer?

När skandalen i SSU nu rullas upp måste vi påminna om den norska dokumentären “Det muslimska brödraskapet” i vilken man förtydligade islams roll i Europa och övriga Västvärlden.

Detta fnyste svenska journalister och 7-klöverpolitiker åt då, trots en likartad propaganda i åtskilliga filmklipp på Youtube där både imamer, mullor och andra potentater upprepat samma mantra. Är de mer villiga att lyssna på varningsropen idag?

15 thoughts on “Saknas förmågan att hantera religion?

 1. Sakine Madon har i sin ledare i VLT den 31 okt. 2018 tydligt och avslöjande redogjort för “Mångfaldspaniken” som börjat råda i flera av 7-klöverpartierna. Ivern att nå ut bredare och attrahera fler väljare har tagit överhanden. Mycket läsvärd!

  Sakine Madon: Lär av SSU:s magplask och släpp mångfaldspaniken

  Läs vidare på:

  https://www.vlt.se/artikel/opinion/ledare/sakine-madon-lar-av-ssu-s-magplask-och-slapp-mangfaldspaniken

 2. Svenskar förstår ofta inte hotet från de religiösa. Nu är de kristna någorlunda besegrade, men var vaksam de och andra har inte givit upp.
  Deras dogmer tror de gäller alla, och i bland tar de till hårda metoder för att få sin tro igenom.

 3. Vad säger immamen Löven om det??? Ja, Sverige är verkligen på väg utför. Utlänningar borde ha lägre rösträtt. De skulle inte ha samma rätt till makt, i VÅRT land. Det är ju helt fel!!! Först när judarna i Hebron och Chatila, har samma rättigheter och rösträtt, som palestinierna, i palestina-området, ÄR JAG MED!!!

 4. PK är inte ett dugg generade av att ha blivit infiltrerade och deltagit i fosterlandets förfall. Nej, de är endast ångerfulla över att ha blivit ertappade med brallorna nere. Landsförrädarna ångrar alltså absolut ingenting i sak.

 5. År de mer villiga att lyssna på varningsropen i dag? Svar nej!!!! Då måste de erkänna att SD har haft rätt hela tiden. Det erkänner de aldrig. Hellre låt Sverige gå åt helvete.

 6. Varför skulle dagens socialdemokrater ha förmågan att hantera religion när de inte kan hantera sitt eget ungdomsförbund?
  Ett parti med en ledare som inte är byxad att samtala med alla demokratiskt valda partier kan ju inte klara av ett odemokratiskt medeltida religiöst samfund, utan anammar allt de säger som varande gudsord.
  I sin förvillelse vill de samarbeta med dessa individer med medeltida tänkande och handlande för att återupprätta sin tidigare storhetstid med 40-50% av väljarkåren på sin sida.
  Deras s. k. ledare skäms inte att utropa ett konkurrerande parti som varande rasistiska utan att bevisa det annat än med egna ord, absurt!

 7. islamisten Mehmet Kaplan i MP.
  Åt julmiddag med de Grå vargarna.
  Som under mandatperioden 2006–2010 satt han som ledamot i Justitieutskottet, som suppleant i EU-nämnden samt Utrikesutskottet.

  Mehmet Kaplan som gick ut och lämnade riksdagen 2010.
  Vid omröstningen om erkännandet med folkmorden på Armenier.
  MP var för att rösta men Mehmet Kaplan med sitt anförande var emot.

  Stefan Löfven utsåg Mehmet Kaplan till Sveriges bostads- och stadsutvecklingsminister.
  Mehmet Kaplan gick ut med att under hans ministertid skulle han satsa pengarna på byggandet av moskéer.
  Det skulle finnas minst 1 moské i varje kommun.
  I de större städerna skulle det finnas minst 5! moskéer.

 8. Det saknas förmåga att förstå att det finns de som tar sin religion på allvar (förutom att man kan tolka den på olika sätt). Och det saknas förmåga att se samband mellan politiska beslut och konsekvens / resultat.
  Skulle tro att önsketänkande utgör en stor del av dagens politik…

 9. Ja det blir så när man lägger fokus på fel folk, jagar man NMR som är ca 200 medlet och bryr sig inte om de organisationer som farliga får Sverige

  • Självaste EXPO har som väntat inte ett endaste ord om SSU Skåne, med sina s.k. granskande avslöjanden.

 10. Ja sossarna kan snart sluta att räkna med muslimska röster på grund av att det är på gång att start ett nytt MP (muslimska partiet)

  • Utbrytarna ifrån sossepartiet kommer att göra det samma som när Socialdemokraterna bildades på sin tid.
   Det blir ett SMP (Sveriges Muslimska Partiet)

 11. Det var tackvare en slutoffensiv i utanförskapsområdena av socialdemokraterna som de undslapp en större valförlust och förvandlade dem till särskilt socialdemokratiska områden.
  Förlusten blev tillomed så liten så de betraktade den som en vinst.

 12. Islamisterna tar över sosseriet. Om man slänger ut dem förlorar man ju massor av röster. Svår situation med helt självförvållad.

Kommentera