Arab åtalas för våldtäkt av lärare på gymnasium


BROTTSLIGHET. En elev åtalas misstänkt för våldtäkt, sexuellt ofredande och olaga hot på Brinellgymnasiet i Nässjö. Enligt åtalet ska han ha ofredat läraren sexuellt innan våldtäkten ägde rum och skickat meddelanden i sociala medier där han hotat att våldta henne och kidnappa en person om han inte får ha sex med henne.

– Han har hotat att kidnappa en vuxen anhörig till henne, säger åklagare Jessica Andersson.

Eksjö Tingsrätt B 1490-18.

TIDIGARE 2018-09-19. Statslös arab begärs häktad, misstänkt för våldtäkt av lärare i Nässjö

BROTTSLIGHET. I går rapporterade vi om att en elev gripits misstänkt för våldtäkt på lärare i en skola i Småland. Idag har den misstänkte begärts häktad. 

Det är en arab, född 1999, som behöver tolkhjälp på arabiska som är misstänkt enligt Eksjö Tingsrätt B 1490-18. Araben är född i Damaskus, Syrien och en så kallad statslös palestinier.

Han är tidigare känd av polisen för narkotikabrott, olovliga körningar, våldsamt motstånd och urkundsförfalskning.

Enligt lärarens polisanmälan ska våldtäkten ha skett på Brinellgymnasiet i Nässjö, i fredags. Den misstänkte eleven har anhållits, har förhörts och förvaras hos polisen i Nässjö.

På onsdag eftermiddag bekräftade jouråklagare Klas Lööf att han kommer att begära att den misstänkte blir häktad. Häktningsförhandling i tingsrätten sker troligen under torsdagen.

Den misstänkte eleven förnekar brott. Enligt häktningsframställan som lämnats in till tingsrätten har brottet ägt rum mellan 12.50 och 13.30 i fredags. Som häktningsskäl har åklagaren angivit att det finns risk att den misstänkte förstör utredningen eller undanröjer bevis om han släpps på fri fot. Åklagaren begär också om tillstånd att få ålägga eleven restriktioner.

-Pettersson säger inget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Arab åtalas för våldtäkt av lärare på gymnasium

 • Nya tankar

  Det bevisar, att våldtäkt inte har med ålder att göra, ej heller övergrepp, UTAN MED UTLÄNDSK HÄRKOMST ATT HÖRA, liksom all brottslighet.

  Så det är rena dårskapen, att benämna förövare och attentatsmän vid ålder, som exempelvis, ”27-åringen”. DETTA ÄR TOTALT INTETSÄGANDE, i sammanhanget. Nej, man borde istället benämna denne ”utlänningen”. Och om en viss härkomst är överreprensenterad, även denna. FÖR DETTA ÄR AVSEVÄRT MYCKET MERA KVALITATIVT RELEVANT, än det fördomsfulla och dömmande, och helt idiotiskt skymfande åldersteoremet är!

  Gilla

 • gamlingen

  Kan vi inte byta land? Många svenskar har tröttnat på kylan och vill flytta till varmare breddgrader.
  Alla somalier får flytta till Sverige. Annie Lööf blir deras ledare. Centern har ju miljardegendomar så det går jättebra.

  Alla svenskar som vill flyttar till Somalia får göra det. Landet med varm klimat, fruktsam jord, mineraler som bara väntar sig att bli upplockade.
  Bara några år och svenskarna med know how har skapat ett paradis på jorden.
  Jimmie Åkesson kunde bli deras ledare.
  Jag skulle flytta dit direkt!.

  Gilla

 • Mm

  Så kan det gå när man röstar in skiten och dessutom arbetar med dem, tig o lid, vem bryr sig

  Gilla

 • Tore

  Det är bara för läraren att göra som han säger för till 99,9% har läraren röstat för detta och proklamera – alla människors lika värde, för sina elever.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja det är inte bara hösten,som gör gamle Stenbock deprimerad.
  Läste just om en 28-årig nigger,som ”åtnjuter skydd” i Tyskland,närmre bestämt i en delstat där folket är speciellt godhjärtade, Baden/Würtenberg.
  Sedan han blev varmt välkomnad 2015,har han m i n s t överfallit fem kvinnor,och sökt våldtaga dem. Vidare har han också hemsökt utegående får,och utövat sina sexuella känslor på de stackars djuren.
  Liksom svenska hos polisen har det dröjt år,innan han äntligen kunde sättas bak gitter.
  Ta gärna en titt på denna och liknande berikare på bilden från PI:

  Gilla

 • Kurt

  Varje dag jag se dessa berikare utanför Campus i Oxelösund i varierande ålder, tanterna i sina svarta kappor och hucklet på huvud, de liknar kråkor eller skator, i framskriden ålder där bäst före datum ha gott ut för ett tag sedan. De yngre med en liten muslim i magen i väntan på att kalvas. De livsformer man se där ha jag svårt att föreställa mig att de kan bidra till ”Folkhemmet”.med mera än att man ha introducerat Kebab i Sverige. De mindre önskvärda bidragen är väl kända så det behöver inte skrivas om.
  Och fler lär det bli.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: