Stäng

31 reaktioner på “Kan någon hjälpa till med en förklaring

 1. Inget konstigt med det. Förr i tiden innan det fanns badrum i alla bostäder så tvättade sig folk en gång om året inför julen, så detta är väl en muhammedansk version inför årets största högtid, med lite modernare inslag i form av en högtryckstvätt.

 2. Muslimska s.k. män anser ju att kvinnorna är att jämställa med smutsiga hundar så dom försöker helt enkelt att tvätta dom.

 3. Fel Fel FEl, Det är en Muslimsk variant av Wet T-shirt contest,
  det kallas för Wet Garbage bag contest.

 4. Så här döps invandrarna som konverterat eller de som inte har tillräckligt
  mycket muslimsk tro i sig redan.

 5. Läste om någon som förlorade synen efter att han blev träffad av en vattenkanon i någon demonstration, kan tänka mig att det även skulle kunna hända med en högtryckstvätt, som i videon.
  Högtryckstvättsbestraffaren verkade i vart fall inte ta så allvarligt på om han skulle råka skada någon, han borde ha blivit åtalad.

 6. Det ser ut som källarmosk’en i Hjällbo, där finns många salafister och de har väl fredagsbestraffning kan jag tänka mig, sedan blir det burka!

 7. Vilka kräk . Och sådana släppte Löfven och Ruinfeldt in i Sverige och titta som det blev med rån och våldtäkter mm . Öppna era hjärtan för dessa idioter som hatar oss . Och den nuvarande statsminister kanidaten Ann Löv som kunde tänka sig att ta hit 30 miljoner sådana , Man säger bara No Brain no pain. Kommer hon till makten med Miljöpartiet så är det good bye för Sverige .

 8. DDT-spruta mot vägglöss, hårlöss, skabb och kackerlackor. De har ju sånt därnere i Mellanöstern.

 9. Det kanske är den årliga fru-tvätten?
  När man går i affären samtidigt som dem, så får man känslan av att de inte tvättar sig så ofta.

 10. Så där ser det ut då dom har gemensamma badtider i hemlandet .
  Det är ju ganska förståeligt att dom vill ha separata badtider när dom kommer hit för att här får dom det .

 11. Ännu ett bevis på hur dessa intelligensbefriade stollar inte begriper sig på vad man använder en högtryckstvätt till . Det han gör är ju detsamma som om han vill flå huden av dessa stackars varelser . jag håller med dig Peter M man skulle köra upp munstycket i ändalykten på figuren och hålla på och spola tills det sprutar ur halsen på honom .

 12. Det finns en enkel förklaring! ”Männen” i ”den där kulturen” är, sa min farmor, mycket mycket smutsiga (och min mormor sa alltid att man skulle tvätta bananerna eftersom negrerna hade hållit i dom). Om de med skägg av någon anledning, vilken som helst, råkar beröra kvinnliga sopsäckar (som också kan ha kraftig skäggväxt) blir sopsäcken extra smutsig, mycket mycket smutsigare än en sopsäck normalt är. Det räcker inte med vanlig dusch. För att få bort skiten från soporna krävs en blästermaskin. En inte helt försumbar del av smutsen sitter tyvärr fast i skägget, både för de hanliga och honliga varelserna vi ser.

 13. Normal dag i tvättstugan ba. Trodde ni att domdär tälten inte börjar stinka efter en tid..? Lite bön och vatten fixar allt. Islam renar på så många många sätt. Vackert att se så mycket kärlek i tvättstugan.

  1. Lite i samma anda så frågar jag att vad in i det mörkaste helv…e är det som händer här då? Varning för sinnesjuk video..

 14. och här skriker metoo, moderater, PK anhängare, sossar och vänstern mm om att öppna våra famnar.
  jajamen importera.
  Dags att vissa uppfattar verkligheten för vad den är.
  det tar ju aldrig slut på dessa sinnessjuka galenskaper från dessa rubbade idioter.

 15. Inget konstigt alls hälsar Feministregeringen, FI, Metoo, samt 82% PK idioter, för vi är minsann inte rasister utan hyllar fredens o kärlekens Islam o hatar bara SD.

 16. Ja det där går över mitt förstånd. Kan det bero på mitt låga IQ ??? Vi har mycket att lära av den kulturen. Välkomna till vårt land.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: