Vita män som hatar är problemet

MEDIA. USA har ett problem med vita män som hatar. Men de är inte ensamma om det, skriver Pernilla Ericson på Aftonbladets ledarsida med anledning av att den vite mannen, Robert Bowers, mördat 11 människor i ett terrordåd i Pittsburgh, USA. 

-Pettersson är inte förvånad, men Pernilla Ericson, som är tämligen nyanställd på Aftonbladets ledarredaktion och har Anders Lindberg som chef är ännu en i raden med ett intellekt som vanliga människor inte förstår sig på. Damen kallar sig antirasist, men är en stor rasist mot en minoritet av världens människor.

Hudfärg är aldrig ett problem när araber försöker elda upp synagor i Sverige, afrikaner gruppvåldtar svenska flickor eller vid skottlossningarna och morden på våra gator. Det är heller aldrig en anledning till krig och våldsamheter i världen. Det är bara den vita minoriteten som är ett problem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Vita män som hatar är problemet

 1. Om nu vita män är så jävliga varför tar damen inte då sitt pick Pack ock drar till Afrika där dom Svarta männen är så mycket bättre???

 2. Det är ju märkligt att det alltid ska klankas på den vite mannen. Det är sällan vita kvinnor hatar, Eller.?

  Och varför vill man inte skriva om den svarte mannens hat eller om religionshat.

 3. I USA och runt omkring alt right rörelsen finns tyvärr många i kommentarsfälten som är helt tokiga och många som är helt fixerade på judar. Det är inte konstigt att ett sånt här otäckt dåd till sist händer. Jag hoppas att dissidenter i USA kan vara vaksammare på sina dårar i framtiden.

  Jag tycker att det finns en legitim diskussion om judiska intresseorganisationers agerande i många frågor. Och jag tycker också att det finns en diskussion om varför ingruppspreferens är helt acceptabelt och upppmuntrat bland många grupper. Men helt förbjudet och demoniserat att till exempel svenskar har ingruppspreferens. Men det är möjligt att den bästa vägen framåt är att ansluta sig till en etnisk religion. Asatron blir ju faktsikt alltmer legitim. Judarna kan tjäna som ett inspirerande exempel snarare än som ”den store fienden” som vissa dissidenter betraktar dem som.

 4. Svenskar ska bara få veta då det är vita som mördar, när det är Svarta eller Araber är regimmedierna helt tysta eller pixlar åtminstone tills dom har fallit, dessutom döljs massor med brott som begås av Svarta och Araber inte bara i ”sverige” och EU utan även i USA, där det finns massor med Svarta seriemördare, mördare, polismördare och våldtäktsmän som aldrig publiceras.

 5. Man blir så trött på dessa överbetalda hjärntvättade imbeciller som finns på regimmedierna!

 6. Har sagt det tidigare , för att få jobb på Aftonlögnen måste man
  vara en idiot, vilket den här tjejen bevisar.

 7. Om alla världens hatande och hemska vita män burades in och aldrig släpptes ut och nyfödda vita pojkar aldrig fick komma ut i friheten, då borde väl världen ändå väldigt vara fin och trygg ?
  En värld med bara kvinnor och mångkulturella icke vita män, oj oj vilket smörgåsbord för det vänsterextrema feministiska etablissemanget.

 8. ”Om många debattörer måste man fråga sig: Hjälper de till med lösningen eller tillhör de problemet?”

  Robert Jungk

 9. Så fort det är vi vita, hugger PK-maffian dessa halmdtrån, till stöd för sin bizarra livssyn, även om det går 13 på dussinet av annan kulör, och ursprung. Men då tystas det istället ned, och talas om allas-lika-värde, och att man inte ska ställa grupp mot grupp, och annat trams. Men man måste se i ett större sammanhang. Skulle det varit en muslim som gjort attentatet, skulle man skyddat dennes syn som motiv. MEN FINNS DET INTE OCKSÅ SEKULÄRA MODERATA ANPASSADE NAZISTER, ELLER ÄR DET BARA ISLAMISTER SOM ÄR DET???

 10. 11:e September 2001 var också ett klockrent exempel på vita män som hatar. Såsom alla tusentals muslimterrordåd före och efter, hatande vita mannens fel igen. Var kommer alla dessa korkade ”journalister” ifrån? Finns det nån vänsterfinansierad snabbkurs dom alla tagit eller? Fullständigt intelligensbefriat.

 11. Konstigt hon har problem med vita män i USA , men har inga som helst problem med mörka män som våldtar och har ihjäl folk i Sverige . Det är väl lika bra att hon tar sitt pick och pack och flyttar till USA och skriver om det där eftersom hon har större problem med den befolkningen än den här i landet .

 12. Känns mer som vita vänster kvinnor och bimbos är ett enormt problem i vita samhällen idag. Dom ska äta kakan men ändå ha den kvar, offerkofftan på så fort dom blir ifråga satta och ifrågasätta dom får man inte göra.
  Deras enda grundvärde är jag älskar mångfald bara inte jag råkar illa ut.

 13. Problemet är rasblandning och påtvingad mångkultur. Det har aldrig fungerat någonstans i hela världen och det kommer aldrig någonsin att fungera! Det innebär enbart våld, stridigheter och enorma problem!
  Enbart mentalt sjuka och efterblivna människor är anhängare av mångkultur!
  Lika barn leka bäst! Att inte folk fattar det!

Kommentera