Ibland är regeringen snabb…


ANTI-SEMITISM. Nu kommenterar den svenska regeringen attacken synagogan i Pittsburgh, där elva personer dödades i går. ”Den brutala attacken i Pittsburgh är ännu en skrämmande påminnelse om att antisemitismen måste bekämpas varje dag, överallt”, skriver statsminister Stefan Löfven på Twitter.

Även utrikesminister Margot Wallström kommenterar dådet. Hon fördömer kraftfullt ”den fruktansvärda” attacken. ”Våra tankar är med offren, deras familjer och deras kära”, skriver Wallström på Twitter.

-Pettersson säger att så långt är det bra, men jag har ännu inte sett några kommentarer från Löfven och Wallström om den systematiska tortyr och det förtryck som förekommer i de palestinska områdena enligt HWR, men det är väl inte lika roligt att kritisera biståndstagare som Trump:s USA…

Den här är svår Margot: Vi reser mot Mellanösterns enda demokrati. Landet har religionsfrihet, är HBTQ-vänligt och står värd för ett gigantiskt Pridetåg varje sommar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


20 responses to “Ibland är regeringen snabb…

 • bodil.

  Muslimen har påstått, att judarna dödar hans bröder.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Så, vad har då regeringen gjort under dessa 4 år?

  Gilla

 • The proud swede

  Palestinavännen Maggot W borde hålla sin glappande käft stängd

  Gilla

 • Grune

  Det är väl ändå ganska omöjligt att den Svenska regeringen skall kommentera detta eftersom vi inte har någon regering i Sverige. Den senaste vi hade är ju död och begraven för länge sedan.

  Gilla

 • Billy Boy

  Den nyligen avsatta svenska feministregeringen (även betecknat sig som en humanitär stormakt) har både ideologiskt och ekonomiskt länge stött både apartheid-ideologin som islamisten och antisemiten Mahmoud Abbas öppet bekänner sig till på den palestinska Västbanken …

  … samt nazist-ideologin som de islamistiska och antisemitiska Hamas-terroristerna öppet bekänner sig till på den palestinska Gazaremsan.

  Bilden ovan visar en fiskmarknad i det palestinska Gaza där man kan se nazistiska hakkors målade på en av väggarna.

  För att bli trovärdiga i sina fördömanden av den antisemitiska attacken mot synagogan i Pittsburgh, USA så borde de båda genomfalska och hycklande sossarna omgående upphöra med att stödja sina odemokratiska och antisemitiska palestinska ”vänner” både på Västbanken och Gazaremsan.

  Den växande antisemitismen även här i Sverige (ffa i Malmö, Göteborg och Stockholm) är det mycket hög tid nu att Löfven, Wallström m fl börjar bekämpa med full kraft.

  Gilla

 • Brasklappen

  2 NOLLOR PA SAMMA BILD…..

  Gilla

 • ulf

  Bekämpa antisemitism, var det därför Sverige erkände terroristerna Palestina som stat och ger dom närmare en miljard i bistånd per år? Ja så måste det ju vara.

  Gilla

 • centurion

  Men va bra då. Då blir det förstås slut med den gigantiska importen av Antisemitiska Islamister.

  Gilla

 • Zero8

  Det är inga problem för ”Svetsloppan” att bekämpa antisemitism, det är bara att ge ”Utrikesblondinen” en fot ut på gatan så har han bekämpat en stor del av Svensk antisemitism

  Gilla

 • ruben

  Ja är de i samma parti? Löfven säger ändå att antisemitismen ska bekämpas överallt där den visar sig, medan Wallström inte tycker antisemitismen är värd att nämna i sammanhanget. Vi får se om Löfvens ord gäller i Sverige inklusive bistånden.

  Gilla

 • Tore

  Han säger inte ett ord när hans eget folk blir mördade och skändade.

  Gilla

 • Janne

  ”skriver STATSMINISTER Stefan Löfven”…
  Vadå, när valdes han till statsminister?
  Såvitt jag vet blev han avsatt den 9:e september i år och ingen ny har ännu utsetts!
  Han kan naturligtvis babbla vad han vill som privatperson, men absolut inte som representant för Sverige!!

  Gilla

  • Pettersson

   Vad jag förstår är Stefan Löfven fortfarande statsminister, och de andra ministrarna sitter också kvar.

   Riksdagen röstade bort Stefan Löfven den 25 september men han sitter kvar och leder en övergångsregering tills en ny utsetts.

   En övergångsregering får, men förväntas inte ta några politiska initiativ, utan bara sköta löpande ärenden och sådant som det absolut inte går att skjuta på. Men i princip har en övergångsregering samma befogenheter som en vanlig regering, men den får inte utlysa nyval.

   Det innebär att Löfven skulle kunna ombilda en övergångsregering med nya ministrar, även om det är ett avsteg från vad som rekommenderas.

   https://www.regeringen.se/sveriges-regering/

   Gilla

 • Nya tankar

  Ja, de är snabba att fördömma, när det är politiskt korrekta attentat mot judar. Men det är LIKA vidrigt om det är ”Hitlers moderna pojkar” som har utfört det, eller om det är, som i många, många andra fall, GAMMELNAZISTER!!! D v s ISLAMISTER!!!

  Gilla

 • Pacala

  Snabba fariséer – röda kråkor, gröna rävar, blå sjakaler, rosa krokodiler, lila salamandrar, illaluktande bruna svampar.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Vad har vi röstat för?Det är inte ens hyckleri ,det är rent löng.Stödjer terrorister i palestina,samtidigt fördömmer attackern i US.Vi skall dras med dessa lögnare 4 år till ,vad har vi gjort för ont?

  Gilla

 • ossie

  Vilken hycklerska Wallström som ju är deta lands största antisemit. I hennas favoritland Palestina firar men säkert detta dåd.

  Gilla

 • Leif

  ”Sopa rent framför egen dörr” är ett bra ordspråk.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: