Massmord i Pittsburgh

BROTTSLIGHET. Attacken mot synagogan i Pittsburgh är ”förmodligen den dödligaste attacken mot den judiska gemenskapen i USA:s historia”, uppger människorättsgruppen Anti-Defamation League för CNN. Elva personer dödades och sex skadades när en gärningsman öppnade eld vid en namnceremoni på synagogan.

 

Robert Bowers

-Pettersson noterar att den misstänkte heter Robert Bowers, 46, och att SVT med flera som normalt undviker att nämna etnicitet på brottslingar talar om en “vit man”. Konstigt…

Hur som helst verkar det inte vara ett muslimskt terrordåd utan troligen en som media  normalt betecknar som högerextremistiskt eller nazistiskt terror. Idioter som idioter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Massmord i Pittsburgh

  1. Vem sade att lördagar var tråkiga? För övrigt gratulerar jag Sinead O´Connor till hennes nya livsval.

  2. Är det en vit man som gör illdåd då är det nazism.
    Är det en muslim då är det terrorism.
    Snacka om dubbla måttsockar.

Kommentera