Sinéad O’Connor har konverterat till islam

ISLAM. Den irländska artisten Sinéad O’Connor har konverterat till islam och heter numera Shuhada’ Davitt, rapporterar BBC. I ett inlägg på Twitter tackar hon för stödet från andra muslimer. Hon kallar beslutet ”den naturliga slutsatsen av varje intelligent teologs resa” och i ett videoklipp sjunger hon det muslimska böneutropet.

-Pettersson noterar att O’Connor varit pastor och gift fyra gånger samt öppet talat om sina problem med sin psykiska hälsa.

Det får mig att återigen fråga om det är islam som gör människor tokiga eller om det är de tokiga som blir muslimer. Någon som vet?

Sjunga kunde hon, i varje fall år 1990, vad islam tycker om musik får hon lära sig…

Sinéad O’Connor – Nothing Compares 2U

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Sinéad O’Connor har konverterat till islam

  1. Psykisk sjukdom innebär en starkt nedsatt uppfattnins- och bedömningsförmåga. Hon är ju psykiskt sjuk så vad kan man sig förvänta av en förvirrad människa? Sunt förnuft? Logik? Icke!

  2. Nej det vet jag inte… Vad jag vet är att Irland är djupt katolskt,och har denna skata varit gift fyra gånger,väntar henne skärselden ”ovan there”.
    För en katolik är detta att skilja sig,en av dödssynderna !

  3. Islamism, handlar om ett fördärvligt synsätt! Sen kan man vara uttalad islamist, eller ändå se på världen med snea islamistiska ögon. Många psykopater är islamister, bara genom sina handlingar, att förgöra, terrorisera och våldta mänskligheten på löpande band. Islamism handlar om en sjuka helt enkelt.

    • Lät för manipulativa fanatiker, att lura svaga, sköra tjejer in i fördärvet. Se bara i vårt land, hur många svenska unga muslimska sexslavar, som tvingas konvertera till denna sjuka irrlära.

      • Mohammed mottog vansinnet och ondskan på berget, från sin egen inbillade inre mordiska fanatismsjuka. Det som sen blev Koranen, till fördel för mohammeds senare bizarra handlingar, och leverne.

  4. Hur många batikhäxor går det på en Sin’ead O’Connor?
    Irländare är trevliga och frispråkiga och hade aldrig accepterat en svensk situation.

  5. Var ju skönt att det inte var nån artist man gillade. Hon har ju alltid varit en extremist och inte gjort några låtar i min smak.

  6. Dagstidningen ”Adevarul” (Sanningen) har givit ut en notis om sångerskan och hennes ’bragd’, vilket genererat en storm av invektiv mot henne från läsarnas sida – några av invektiven: förvirrad, mentalsjuk, galning, idiot, bipolar, tripolar, kvadripolar, suicidtoka. Ingen skonar henne – det är, naturligtvis, islamiska tron som väcker avsky. Tidningen gör inget försök att bromsa det, man publicerar alla kommentarer utan att radera något ord ens.
    Shaykh Dr Umar Al-Qadri (hennes mentor ??) dyker upp och twittrar tillsammans med den föråldrade, flinande ’hjältinnan’. Usch !!!

  7. Tråkigt hon är inte helt stabil. Men vad är det för fel på irländare? U2 är numera kända som sd hatare..
    Och Enya låter mer åt buddhist hållet.
    Jag gillar irländsk musik,men kommer konvertera till Skottlandmusik nu
    .
    Det är fredag och här är ett smakprov.
    Av en riktig skotte som inte är så himla pk.MK är grym.
    https://youtu.be/3GIeOxMsSn8

    • Det råder ett missförstånd här: sången heter ’Nothing Compares 2U’, d v s: Ingenting kan jämföras med dig. Ingen antydan till U2-gruppen.

  8. Helt klart så ger hennes beslut att konvertera psykisk ohälsa ett helt nytt ansikte…

Kommentera