Häng henne annars ställer vi till upplopp i hela landet


Ett antal ärevördiga utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen i Pakistan kräver att Högsta domstolen beslutar om hängning av den kristna flickan Asia Bibbi. Annars kommer dom att ställa till med upplopp i hela landet.

Asia Bibi, en mamma till fyra barn, är dömd för blasfemi, 2009, hon serverade vatten till en musse, ur en kopp som hon själv hade druckit ur,  enligt paragraf 295-C i Pakistans strafflag är denna handling en förödmjukelse av pedofeten Profet Muhammad, som skall  bestraffas med hängning..

Domen kommer att meddelas under de kommande dagarna.

LÄNK

Här på Petterssons Blogg har vi skrivit många gånger under årens lopp om denna upprörande behandling av denna  dam som nu suttit  inlåst i Pakistanskt fängelse sedan 2009 , detta för en ren skitsak!

Samtidigt visar detta tragiska fall med stor tydlighet att muhammedanismen inte hör hemma i civiliserade samhällen!

FjärranÖsternRedaktören undrar: Vad kommer den Svenska utrikesblondinen att göra när de hänger flickstackarn, eller drömmer henne till livstids fängelse??  Kommer utrikesblondinen att skicka mer av de Svenska skattebetalarnas pengar till tunnelgrävarna o stenkastarna i Palestina?  Eller kommer hon att påstå att det är Trump o Åkessons fel att flickan hängdes??


26 responses to “Häng henne annars ställer vi till upplopp i hela landet

 • Inte islamist, men...

  Reblogga detta på Inte islamist, men… och kommenterade:
  Ja, vad är det här!?

  Gilla

 • bodil

  Detta försöker Center-slinkan införa i Sverige.

  Gilla

 • Den oanständige

  Nu får det ta mej faan vara slut på denna sjuka behandling av kvinnornas rättigheter ,hur många män behandlas så dåligt? En röst på Fi kanske hjälper?

  Gilla

 • Nya tankar

  Det är bara för att muslimerna vill KRÄNKA Gud och Hans skapelse , för sina mänskliga idiotpåfunds skull om orenhet o s v. Om flickan enligt dem har syndat, så kan hon enligt bibeln, offra ett syndoffer i form av ett ”rent” djur med klövar, enligt 3:e moseboken. MEN DEN STÖRSTA SYNDEN ÄR ATT DÖDA! Betänk det era islamistdårar!

  Gilla

 • Bhoman

  Vänstern , Nazisterna var vänsterextremister och samarbetade ned Islamister , verkar gilla Islamister och hata flickor .
  Feminism i dess vidrigaste form !

  Gilla

 • Bhoman

  Det är enkelt för vänstern att göra som historien påbjuder .
  Hitler , som var vänsterextremist och samarbetade med islamister , vänta nu …………. samarbetar dagens politiker med Islamister är dom inte ett dugg bättre än Nazisterna .

  Gilla

 • Realist

  Låter i rubriken som det gäller en ”s.k. partiledare” i Sverige !!
  Hon som inte vet hur ”hennes” parti startades av Gunnar Hedlund, Rådom, Sollefteå kommun !
  Hon borde ”googla” på Gunnar Hedlund, hon kommer nog få en stor chock när hon ser han´s ”valsiffror” på den tiden !!!!!!

  Gilla

 • Danne

  Det verkar som att de flesta godhetscnarkomanerna inte begriper att sharia inte bara är en bestrafning som ofta innebär döden.
  Det är en diktatur som hämtar sina ideer från en sagobok från anno dazumal.
  Att tillåta människor i Sverige, eller för den delen stora delar av världen, sträva efter att införa detta är ett stort hot mot frihet, demokrati och sekularism.
  Tror det är få, tillsammans med Sinead O Connor, som har förstått hur farligt det är att lita på böcker skrivna av vänstermänniskor på 600 talet.

  Gilla

 • age

  Vi vet av resultatet av röstningen hur stor del av svenska befolkningen som inte förstår vad som pågår – och vad som kommer att hända.

  Dessa naina individer tror att de är ”människovänliga” eller något
  liknande.
  De inbillar sig att alla är lika och att alla har lika värde.

  Tursamt nog är jag så gammal så att jag behöver inte bevittna resultatet!
  Jag sörjer dock för mina barn och barnbarns framtid och vad de ska
  behöva uppleva.

  Sveriges, genom tidernas, största LANDSFÖRRÄDERI är grund3n till det kaos vi nu upplever – och kommer att få se konsekvenserna av!

  =: Socialdemokraternas kontrakt mekr muslimerna att bidra till att
  Sverige blir en islamisk stat, som de skrev under 1999 är grunden till
  vårt fosterlands undergång!

  => Det finns en lösning:
  – Rösta på Sverigedemokraterna i det omval som kommer!
  – Försök få en socialdemokrat att fatta vad verkligheten är!

  Vi måste ha en förhoppning om en räddning av vårt fosterland!

  Gilla

  • age

   Ska naturligtvis vara ”naiva”.
   Förlåt en slarvig korrekturläsning!

   Gilla

  • Nick

   Jag läser ofta i kommentarer att folk skriver dom är glada att dom är gamla så dom inte behöver uppleva hur det går i framtiden. Så sjukt tragiskt ett lands situation har blivit om människor tröstar sig med att dom snart är döda. Själv är jag 36 och tror Sverige kommer att vara i inbördeskrig strax innan jag når medelåldern. Antagligen så kommer jag, ihop dom flesta andra Svenskar, att stryka med i kriget som kommer

   Gilla

   • Joy

    Flera av oss som säger så, har kämpat med bloggar och försökt att nå ut. Som tack har vi fått höra att vi är rasister, nazister etc och tvingats vara anonyma för att vi vill ha ett liv utanför fängelse. Det är tungt att ha familj samtidigt, som jag hade, eftersom jag riskerade den. Jag har dragit mitt strå till stacken, men ser ingen framtid. Det blev så illa som jag befarade och som vi varnade för.

    Gilla

 • Tore

  Att feministerna och #metoo packet är tysta är inte så konstigt, offret är inte en medelålders vit kvinna och förövarna ej medelålders vita män. Här är det sängvärmarna som härjar och dom törs man ej anklaga. Feminister törs bara öppna käften när ingen risk för repressalier föreligger.

  Gilla

 • centurion

  När muhammed, ali och achmed roar sig med gruppvåldtäkter, så kommer genast feministerna och batikhäxorna till deras undsättning om de nu skulle råka bli misstänkta. Men i detta och liknande fall, hörs inte ens ett litet pip från ”de goda”.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Svea Hovrätts Vänsterpartist nämndemannadomare fjärrstyrd av Mohammed och Headhuntad i islamic Republic of Pakistan ger bifall till häxbränning?

  Gilla

 • Bhoman

  Adolf Hitler , vänsterextremist , samarbetade med Islamister som samarbetar med Vänsterns idag .
  Lycka till mänskligheten .

  Gilla

 • Carl ekström

  Undra vad lööf tycker..ä föresten det vet man.helt ok ?

  Gilla

 • Kurt

  Jag är inte optimistisk, stackars flickan lär nog pryda en lyktstolpe.
  Och att vår regering inte lyfter ett finger är så att man skäms som en hund.
  Allt efter devisen ”inte stöter sig med Islam”.
  Bara detta att man ska mista livhanken för att man get en annan människa en kopp vatten. Vad tro dessa kameldrivare att de är för något, torka röven med sand och bada i kamel urin men vill hänga en människa för att hon inte tro på Allha’n och Pedofeten Muhammed. Hade hon inte get muslimen vatten skulle hon hängas för det. Det vidrigaste folkslag som kryper runt på jorden . Är inget, men tro sig vara något slags utvald folk. De hade verkligen varit en prydnad i de Tysk/Polska kollos. Man hade sparad världen mycket elände.

  Gilla

 • Ståfräs

  De flesta stora varuhus som HM osv, har väl leverantörer från Pakistan, hoppas Ni Feminister, Metoo 82% & PK sover gott, grattis sossar!! Tänk bara på SD så glömmer Ni allt annat

  Gilla

  • Realist

   Länge sen jag slutade handla på HM och läser dessutom på ”lappar” om var kläder är tillverkade !!
   Betalar gärna mera (behöver inte köpa så många plagg om man handlar kvalitet) för bra kläder och väljer noga vad jag vill ha !!!!

   Gilla

 • Benny

  Samma ”humana” religion utövas i Saudiarabien som enligt FN bombat sönder grannlandet Jemen i spillror helt urskillningslöst med ca 10.000 kvinnor och barn döda hittills. Alltså samma land som är en av Sveriges storkunder när det gäller vapenaffärer och som den ”store” ledaren Löfven anser är helt ok att fortsätta att handla med! Och så vill han inte ha med SD att göra pga fel ”värdegrund”? Sällan har väl hyckleriet varit så tydligt och hade vi haft en media med ett uns ryggrad och självständighet så hade Sverige aldrig stött denna kriminella stat som kallar sig Saudiarabien.

  Gilla

 • Ståfräs

  Feminister & Metoo o 82% PK idioter verkar tycka att det ät en helt OK dom, i socialistisk anda, stort grattis, fy fan hur mår Ni, sover Ni gott? Jovisst, för det har ju inget med Islam att göra!

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Om vi haft en regering värt namnet, så skulle dessa gå ut och fördöma detta stenhårt.
  Allt bidrag ska dras in, och samverka för att få detta sjuka styre av Pakistan att upphöra.

  Nej….vi har en feministisk regeringen…och då väljer Sverige att blunda och låsas att solen skiner …. det gäller ju bara en kvinna !!!
  Detta är sååå sjukt.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Det här vill ni ha i Sverige. Varför gillar man islam,var är allas lika värde?

  Gilla

 • Tore

  Underbar tolerant religion och den har vi runt husknuten idag, tur vi har dialogpolis så man kan sova lugnt på nätterna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: