Först ljuger de, sedan anklagar de någon annan


INVANDRING. Den senaste tiden har ett tiotal utvisningar till Afghanistan fått stoppas i sista stund. De som skulle utvisas anklagar Kriminalvårdens personal för att ha misshandlat dem så svårt att dom behövt söka vård. Personalen från Kriminalvården hävdar att männen har skadat sig själva, rapporterar Sveriges Radio som i varje fall börjat kalla barnen för män. 

– De slog mig. Jag fick sår över kroppen och på huvudet. Jag mådde jättedåligt. De slog mig, berättar Hossein.

35-årige Hossein från Afghanistan sitter just nu på Migrationsverkets förvar i Märsta utanför Stockholm och väntar på utvisning igen. Förra gången han skulle utvisas, den 11 september, gick det inte att sätta honom på planet eftersom han var så pass skadad när han väl kom dit, säger han.

– Det kändes som om de nästan skulle döda mig. Hela tiden bad jag ”Jesus, hjälp!”

Läs vidare…

-Pettersson säger att de har ljugit, de saknar asylskäl, de ska hem…Jag vägrar tro att någon misshandlat dem utan skäl, och får de stryk för att de vägrar åka hem frivilligt så är det inte hela världen. Sveriges Radio skriver eller inget om skälen till utvisningarna…

Vi borde ha folkomröstning: Ska vi lägga 8-10 miljarder på 11.000 unga ljugande afghanska män från Afghanistan och Iran som bara vill ha och vill ha  eller ska vi lägga pengarna på gamla, sjukvård, omsorg och ta hand om dem som byggde landet?

Merit Wager Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Först ljuger de, sedan anklagar de någon annan

 • bodil

  Varför är alltid lögnarna mest trovärdiga?

  Gilla

 • El gringo

  Det skulle aldrig gå att bete sig så där för en Svensk, regimmedierna är moraliskt (kanske även juridiskt) ansvariga för att det daltas från början till slut, utvisningen.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Vi hade en folkomröstning för styvt en månad sen och tyvärr tyckte 82% att det är helt okej!

  Gilla

  • El gringo

   Tyvärr så är den delen av de röstberättigade så indoktrinerade, hjärntvättade och sinnessvaga att de ej längre förstår konsekvenserna av sina röster.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  ”Jesus Hjälp!

  Dom är duktiga batikhäxorna när det gäller att behålla sina sängvärmare!

  Gilla

 • Kent

  Några asylaktivister/batikhäxor har kommit på ett nytt trix hur man kan sabotera myndighetsbeslut.

  Gilla

 • Nya tankar

  Islamister drar sig inte för nånting! De har inga som helst skrupler, som man säger. De har satt taqiyya-ljugandet i system. Och de hittar ständigt på saker, t o m inför polis, bara för att utpeka oss svenskar. T ex, när det gäller hets mot folkgrupp. Det har jag själv råkat ut för. Unga islamistiska ettriga flickor, som låtsas vara vittnen till en oförätt, som inte är sann. De är vidriga helt enkelt. Jag klarade mig som tur var. Polisen gick inte DENNA GÅNG, på deras påhitt. Men andra gånger gör de nog det, tyvärr!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vem tror rättsväsendet på, pensionsräddarna eller fångvaktarna ?
  En vild gissning är pensionsräddarna.
  Så det blir med advokater och annat löst folks hjälp och stöd till att stanna i Sverige för afghanerna och kanske kvittera ut ett saftigt skadestånd för sveda och värk.

  Gilla

 • Orvar d.ä.

  Faller detta möjligen under ”barnmisshandel”? 🙂

  Gilla

 • Billy Boy

  Bygginvesteringarna väntas vända ned 2019 och minska med 3 procent

  Läs mer på:

  https://www.di.se/live/bygginvesteringarna-vandas-vanda-ned-2019/

  Då blir det knappast några byggjobb för de c:a 30 000 ljugande vuxna afghan”barnen” som ”statsministerkandidaten” Fatemeh Khavari hävdat att de är ”unga och duktiga arbetskrafter som har jobbat hela sina liv inom bygg”

  Då är det bara för 35-årige Hossein och hans övriga ”byggarbetande” landsmän som fått avslag, att rätta sig efter gällande svenska lagar beslutade i demokratisk ordning.

  Sluta konstra och återvänd omgående hem till Afghanistan alternativt hem till Iran där ni kan göra bättre nytta på plats.

  Gilla

  • Grune

   Dom måste vara väldigt duktiga byggjobbare som har 1 års erfarenhet i branschen. Dom är ju under 18 år och har varit barn, sedan har de gått utbildning i kanske 7 år, marscherat från hemlandet i 1 år. Efter ankomsten till Absurdistan måste dom väl lära sig språket i minst 1 år innan dom kan börja arbeta på bygget. Och INGEN är över 18 år, mycket märkligt.
   Nej UT med den ljugande invasionsstyrkan omedelbart och de som kommer skall inte komma in.
   Sedan kan vi väl börja beskatta AB Reinfeldt & Löven för deras enorma inkomster på människosmugglingen.

   Gilla

 • Realist

  Dags för personalen på Kriminalvården´s förvar att få ”kroppskameror” samt att sätta upp bevakningskameror på förvarets boenden !!!
  Då tror jag att problemen blir lösta enkelt utan fördröjande rättsliga utredningar och förhalningar ……

  Gilla

 • Karlsson

  Det är en ickefråga Petterson, vi ska inte vara menaländers socialbyrå.

  Tycker dock inte var och en ska få assisterad flygning, hyr ett fartyg med plats för några tusen i stöten och ta en runda neråt, närmsta hamn duger.

  Gilla

  • Grune

   Och för att göra det hela mer hemtamt för dom så kan ni ta ett fartyg som rymmer 1000 personer och lata det med 3000 stycken och köra en sväng över Medelhavet.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: