Bränder är nattens tema, men givetvis har de inget samband…

BROTTSLIGHET. Enligt Kim Hild som är presstalesperson på polisens ledningscentral var det ett tag sedan det brann bilar på så många olika platser i Sydsverige samtidigt. – Ja brand har verkligen varit nattens tema. Vi har ju bilbränder i så många olika platser i regionen och det är kanske inte så vanligt. – Men bränderna har ingenting med varandra att göra, rapporterar Kvällsposten. 

-Pettersson är övertygad om att de flesta bränderna har ett samband men att polisen av någon anledning inte vill se det sambandet.

I Listerby utanför Ronneby brann en tidningsbudsbil, även i Karlskrona, Landskrona och Malmö brann det bilar under natten. I Landskrona skadades en bil av en explosion, troligen orsak av fyrverkeripjäser. I Burlöv brann en skola, I malmö grillades en moped osv

Jag tycker det verkar som ett lågintensivt inbördeskrig men polisen säger att bränderna har inte med varandra att göra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Bränder är nattens tema, men givetvis har de inget samband…

 1. Polisen vill inte se sambandet för att man har order uppifrån
  att se mellan fingrarna med utländsk brottslighet,har polisen aldrig funderat på varför så många bilar brinner idag, något lyft med en ny rikspolischef har det i vart fall inte blivit

  • Vem bär det yttersta ansvaret!? och har gett order till polisen och rättsväsendet, att ingenting som upplyser om verkligheten gällande invandrare, får inte förmedlas om det är negativt….DEN VERKLIGA SANNINGEN MÅSTE DÖLJAS TILL VARJE PRIS, ANNARS FÖRLORAR VI RÖSTER OCH SVERIGE VÄNNER KOMMER DÅ TA ÖVER MAKTEN, FÖR ETT STYRE MOT: FÖRSTÅND, ANSVAR, HARMONI OCH RÄTTVISA….OCH DET VILL VI INTE HA.
   VI VILL HA ALLT SOM SÄTTER SVERIGE OCH SVENSKARNA I KAOS OCH TERROR.

 2. Hur kan man redan veta att bränderna inte har med varandra att göra.
  Undrar hur det känns som bilägare och komma ut och finna sin bil totalförstörd?
  Undrar hur det känns att tvingas ha sin bil parkerad på en plats där risken är stor att få sin bil förstörd?
  Varför gör inte media fler reportage om och med de människor som drabbats?
  Nej det är intressantare att göra snyftreportage om fullvuxna afghaner som inte har skäl att stanna i landet och skall utvisas.

 3. Genom att pliktskyldigast rapportera om några bilbränder lite då och då, försöker SR mfl regimmedier att göra sken av att det är bara dessa som förekommer.

 4. Ett av systemen att destabilisera ett land är att skapa oro i landet.

  Invasionstrupperna är ”ensamkommande” 25-åriga ”barn”!
  Invasionstrupperna är inte ”chipmärkta” eller identifierade!
  Invasionstrupperna är jämnt placerade över hela Sverige!
  Invasionstrupperna = socialdemokraternas kontrakt med
  Muslimska Brödraskapet från 1999 om att islamisera Sverige!

  => Största landsförräderiet mot Sverige genom tiderna! ! ! ?

Kommentera