Stäng

En påminnelse om åren som gått

INRIKES. Stefan Löfven (S), Ulf Kristersson (M) och de andra borde ta åt sig av det som Jimmie Åkesson (SD) sade vid sitt första anförande i Sveriges Riksdag hösten 2010. 

Åtta år senare lät det som nedan, helt klart har ingen lyssnat och det är tveksamt om de någonsin kommer att göra det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “En påminnelse om åren som gått

 1. Jimmie är en vass talare, kolla bara första klippet, det var starkt! Notera också vilka tölpar som tittar på; den skandalösa och oansvariga Maud Olofsson, ivrigt och nonchalant tuggandes på tuggummi. Beskåda även Reinfeldt och Björklund, som så tydligt känner sig ordentligt nertryckta i skorna. Även om det känns frustrerande nu, dra då till minnes hur läget var och hur mycket som finns att göra framöver, framtiden tillhör inte 7-klövern, inte utan samarbete med nya partier. Det är bra att vissa av Sveriges kommuner har begripit detta, när S gör det så kanske det går att få rätsida på riktigt.

 2. Naturligtvis kommer aldrig 7 klövern att lyssna på SD, hellre får Folkhemmet gå under !
  Har man de sista 40 åren tillåtit en ohämmad totalt okontrollerad och helt vansinnig massinvandring så bryr man sig självklart inte ett dyft om SD som 7 klövern anser är ett nazistparti.

  1. Det är nog på det sättet att vi har gått till val i Sverige för sista gången.
   Vi får tacka det idiotiska Svenska folket för den tid som varit och hoppas att dom brinner i helvetet för det är dit som dom springer så fort dom kan.

 3. Rent allmänt så är det för bla mig väldigt konstigt och förvånande hur ett land som tar sig så höga brösttoner om att vara ett föredöme som alla andra länder ska följa, kan hålla på med mobbing på oerhört hög nivå mot ett fullt legalt och egentligen internationellt sett normalare parti. Hoppas på snar förbättring.

 4. Tyvärr så är det så att så länge Sverige består av dumskallar som inte begriper sitt eget bästa så kommer idiotin att fortsätta sprida sig och tillåta 7-klöverns inkompetenta s.k. politiker att härja fritt i landet och rita om världskartan så att det före detta landet Sverige blir borttaget rån densamma.

 5. Åldern tar ut sin rätt…Det är för att förhindra sådana utdöda hjärnceller, som Stenbock med alla medel söker hålla sin överdel i skick.
  Vistas ute i friska luften, läsa böcker. lösa korsord,och t.o.m. syssla med gambling lär hindra,att man hamnar i Gyllenhammars situation. 😉

 6. Det viktigaste för alla i Sjuklövern är att gång på gång påpeka att ”Vi pratar med alla utom Sverigedemokraterna”. Eller Löfvéns och Ygemans tugg ”Nu måste de anständiga partierna ta ansvar”.
  Tror den breda allmänheten är hyfsat trött på att höra dessa floskler nu.

  1. Den breda allmänheten är INTE vid sina sinnes fulla bruk och förstår därmed INTE hur illa det är ställt i landet. Kanske kan en finansiell kris råda lite bot på detta men jag tillåter mig att tvivla att den törnrosasovande befolkningen kommer att väckas ur sin dvala. Svensken i gemen är faktiskt för dum för att förstå i vilket allvarligt läge landet befinner sig i.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: