Vänsterbliven journalist festar med terrorklassade AFA

Nyheter24-journalisten Quetzala Blanco gick på fest för att fira terrorklassade AFA på kulturhuset Cyklopen – som sponsras av Stockholm stad och Allmänna Arvsfonden med miljoner, skriver Uvell.se. 

Quetzala Blanco har varit med på bloggen tidigare och då som nu uppträdde hon som vänsterbliven extremist och polishatare.

Nyheter 24:s Quetzala Blanco om hur otrygg hon blir av den svenska polisen. – Jag skulle känna mig tryggare på ett kafferep med alla intagna på Kumla och Hall än jag gör om jag tvingas stå i samma snabbmatskö som två snutar.

Skulle en journalist som gick på fest för att fira nazister få behålla jobbet..?

AntiFascistisk Aktion – AntiFA eller AFA som det är mer känt som (AntiFa kallas organisationen/nätverket av de egna) har flera decennier på nacken numera och är en av de våldsamma grupper Säpo har terrorklassat ihop med vit makt/nazister och islamister.

Trots detta skäms inte ens etablerade journalister att på Instagram öppet skryta över att man supportrar verksamheten och en av kommunen stöttad förening, som driver kulturhuset Cyklopen, ordnar festen (!) i sina lokaler.

Hur kan det här vara okej?

Det är samma sak som att gå på en fest som nazister har eller jihadister. De är samma skrot och korn i samtliga odemokratiska våldsbejakande terrorgrupper.

Men AFA har alltid gullats med i media och inom kulturvärlden. Och inom vänstern. De “gör ju något gott”. 

Quetzala Blanco jobbar idag som nöjesreporter på Nyheter24. Hon var 23 juni med i deras podd “I sanningens namn”.

Läs vidare hos Rebecca Weidmo Uvell...

-Pettersson misstänker att Blanco, som har rötter i Venezuela, längtar efter den typ av samhälle som Venezuela är…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Vänsterbliven journalist festar med terrorklassade AFA

 1. Cyklopen. När de hade en av många gratiskonserter för några år sedan, så strövade EU-migranterna fritt i området, på jakt efter tomburkar. Under processen försvann både mobiltelefoner och andra för tillfället lösa föremål. Inga bevis nådde lokalpressen, vi får helt enkelt utgå från att de ädla och goda medborgarna stal från varandra. Det var säkert en kombination av dåligt omdöme.

 2. Snacka om hjärnspöke. Hon har nog inte varit ute i världen och sett hur polis agerar. Betyligt tuffare i Tyskland exempelvis.

 3. Ännu en osnuten och ohyfsad vänsteridiot ur skrået där ryggdunkandet och höjandet till skyarna av den egna kåren inte tycks ha några gränser – journalisterna.

 4. För AFA gick det bra med att låna och hyra lokalen.
  Hade det varit SD som ville hade det blivet kalla handen på stört.

  Med vänstern då är media och Expo knäppt tysta.
  Hade det varit ifrån SD hade det varit Nyhetsskop som heter duga.
  Både SVT Rapport och Aktuellt samt TV4 Nyheterna hade haft reportage och med Expo i studion som sakkunniga.

  Så här går det när man vill ställa frågor och tala med dem i Expo.

  “Vänsterextrema Expo ber polisen om hjälp ”

 5. Hur många personer som saknar arvingar är godtrogna och därför inte skriver något testamente för de tror att allmänna arvsfondens pengar öronmärks för behjärtansvärda och goda ändamål. Det finns fog för rykten om att de skänks bland annat till “ensamkommande flyktingbarn” islamiska organisationer med mera.

  • Det gäller inte mig, men min far kom med rådet, redan för ca 40 år sedan, att f•n se till att inte arvet hamnar hos almänna arvsfonden!

 6. Ja otroooligt med skit som vällt in i landet….
  Tack till dig Pettersson,och andra neutrala källor,som publicerar verkligheten bakom Abzurdska PK-bedrägerierna !
  De unga som fostrats i kommunistisk anda sedan förskolan,börjar nu allt mer att taga ton…

 7. Svordom vad duktiga och pigga ni är på detta forum. Jag ställer därför en fråga.
  Kan man inte säga att AFA är sponsrat av regeringen genom dess band till EXPO?
  Eller i alla fall sanktionerat.

 8. Media har lyckats sälja lögnen att nazism och fascism är höger. Socialism, både den internationalistiska och nationalistiska, och fascismen, är kollektivistiska, centralstyrda ideologier som inte har ett dyft med högerns individualism och kapitalism att göra.

Kommentera