Jan kan tvingas överge Annie


Jan Björklund har precis som Annie Lööf låst fast sig vid principer och splittrat Alliansen.

Annie Lööf har dragit åt tumskruvarna på sitt parti och sina partikamrater. Kanske uppbackad av Bilderberggruppen eller den Trilaterala kommissionen, hos vilka hon frotterat sig med högt uppsatta potentater. Värre är det med Jan Björklund som nu ser inre motsättningar i partiet p.g.a. hans egna principer.

Expressen avslöjar att majoriteten av Liberalernas riksdagsgrupp vänder sig mot att Björklund sneglar lite till vänster och Stefan Löfven. Vänsterfalangen i riksdagsgruppen, där Björklund, Maria Arnholm och även Birgitta Ohlsson befinner sig, är mindre än den högerfalang som inte vill se ett samarbete med Socialdemokraterna. Enligt en källa i partiet skulle högerfalangen rösta ned Björklund om han väljer att söka stöd hos Socialdemokraterna.

Det verkar som att Jan Björklund har två val. Dra till vänster och du röstas ned. Överge Annie Lööf och du har riksdagsgruppen bakom dig.

Fast han har ett alternativ till och kanske att detta vore det mest logiska. Avgå som partiledare, så behöver du inte brottas med lojaliteten till dina väljare och löftet till dina barn.

Expressen


28 responses to “Jan kan tvingas överge Annie

 • Nya tankar

  Avgår Jan Björklund, kommer det säkert bara nån som är värre. T ex Birgitta Ohlsson. Vänsterfolk har en tendens att alltid manipulera sig fram.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Städa upp på kontoret nu Jan Björklund. Dags att lämna över.

  Liberalerna behöver bli liberala igen.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Om herr Löfven står det Utbildning efter gymnasiet Påbörjad svetsarkurs på AMU som inte slutfördes samt 1,5 års studier på socialhögskolan i Umeå innan han hoppade av Inte e de mycket att komma med Han är ju inte ens svetsare Utbildningsnivån är i klass med invandrarnas Ibland funderar man att kan han läsa och skriva

  Gilla

  • Mia

   Löfven blev inkallad till militärtjänst när han inte hade mycket kvar på den kursen. Fick sedan börja svetsa ändå och 16 år inom yrket har säkert gjort honom till en både duktig och erfaren svetsare.

   Du behöver nog inte fundera mer på om han kan läsa och skriva och han hade förresten högre betyg än Jimmie Åkesson när han gick ut gymnasiet.

   Gilla

   • Tore

    Han kan säkert läsa och skriva men trots detta är han fortfarande en komplett idiot.

    Gilla

   • precipice

    Omöjligt att svetsa ihop ett par pappersark då man har så små, vita kvinnohänder. Han gjorde aldrig något arbete med händerna. Ännu mindre med huvudet. Han vräkte bara röda sloganer ut genom det hål han har under näsan.
    (Ursäkta starka språket…..)

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Tyvärr verkar inte 16 år av ev svetsande och ev höga betyg att gynna fosterlandet !

    Gilla

  • Ingmar Silfvast

   Om idioter säger man ofta kan dom läsa eller skriva Naturlgtvis kan Löfven både läsa och skriva som Mia helt rätt påpekade om sin idol

   Gilla

  • Grune

   Det undrar jag också. Jag tvivlar på att han kan läsa, för om han kunde det så skulle han ju kunna läsa SD:s partiprogram och inte bara stå och hitta på något som bara 7-klöverns väljare tycker låter bra.
   Nej det vore nog bra om ordet sanning skrevs in i Svenska akademins ordlista igen

   Gilla

 • robbcos

  Fallospartiet som helt ogenerat har en styv snopp som symbol är trots det väldigt impotenta, ju längre Jan försöker håller ”stånd” mot verkligheten som kommit ikapp honom som en het gryta knuten på en gris knorre, ju längre får vanligt folk lida av dåliga politiker. Gissar att han redan nu googlar efter en Jimmie mask han kan skrämma sina barm med på halloween.

  Gilla

 • Jack

  Tur dom bytte namn till Liberalerna, annars hade dom fått heta partiet. För folk som röstar på dem har de inte.

  Gillad av 1 person

  • Lukas

   Snarare partiklarna eftersom dom är så små att de knappast finns, de enda som är mindre är miljöpartiklarna, där får man snart nyttja partikelacceleratorerna i Cern för att påvisa deras existens.

   Gilla

 • Jack

  Viken jävla idiot han är Björklund, som drar in sina barn i den politiska debatten. Då legitimerar han att de kommer att smuttskastas och hånas precis som Sverigedemokraterna blivit.

  Gilla

 • Björn

  Om Majoren står emot Löfvén blir pressen enorm på Näbbgäddan Lööf om hon skulle ta steget över till rödgröna och fullständigt spräcka Alliansen.

  Gillad av 1 person

 • Ner med 7k

  Annie plus rödgröna skitröran har ändå 175 Mandat så risk finns att de blir 4 till år med Röfven med stöd av Rööv,

  Gilla

  • Billy Boy

   I de 175 mandaten ingår Löfven (S) med 100 mandat + Sjöstedt (V) med 28 mandat + Lövin & Fridolin (MP) med 16 mandat.

   D v s de Rödgröna sammantaget 144 mandat. Lägg därtill Lööf (C) 31 mandat så blir det 175 mandat.

   Hur skulle Lööf kunna försvara något sådant inför sina väljare. D v s att hon kapitulerar inför Löfven (som Lööf lovat att INTE stödja. Hon skulle ju äta upp sin högra sko om det hände).
   Att ovanpå detta kapitulera inför kommunisten Sjöstedt vore nog ännu mer svårsmält för C-väljarna.
   Dessutom konkurrerar Lövin & Fridolin med Lööf om miljöpolitiken och åsiktsskillnaderna dem emellan är milsvida … även på många andra politikområden.

   Så ekvationerna går inte ihop och skulle Lööf öppna för ett sådant samarbete vore hon snart stendöd som ledare för C-partiet.

   Extraval är det enda sättet att lösa upp det låsta läget som råder nu.

   Gilla

   • Grune

    Hur än något av 7-klöverns partier gör så sviker dom sina väljare som då har gjort sina val förgäves.
    Det finns bara ett parti som med huvudet högt kan påstå att dom INTE sviker sina väljare och det är Sveriges enda demokratiska parti SD

    Gilla

   • Ner med 7k

    Hon kommer få äta upp sin sko

    Gilla

 • Stenbock

  Märkligt att detta kappvändareparti kunnat fortbestå under alla år. Ja t.o.m. långt längre än min livsålder ! Sedan jag kan minnas har folk (läs: normala människor) lett i mjugg,åt detta pajasparti. Likväl fanns det på den tiden inga kvinnor, a`la Olsson,Björklund o Co.
  Detta löjets skimmer påminner mig i stort om situationen,man som svensk får uppleva i utlandet…..

  Gilla

 • Lukas

  Kan det vara på det viset att hela Centerpartiets riksdagsgrupp sitter i ett så fast punggrepp att ingen vågar gå emot Rödluvan om det blir skarpt läge och omröstning. Det måste ju finnas åtminstone någon kvar som har en gnutta civilkurage. Om jag vore center och invald hade jag röstat emot oavsett om jag gick miste om den fantastiska riksdagslönen. Varför? Korta svaret är att jag precis som de andra i centern gick till val på att regeringen inte skulle vara en Löfvenregering, (fast vem vet vad de sa när inte kameran var på).

  Gilla

  • Lite

   Karma:
   Att 1942 i bästa anda av omtanke (?) om det svenska jordbruket välja en fyrklöver som partiemblem…
   …För att i nästa århundrade inse att deras nu, drygt 70 år senare, grovt förändrade politik symboliseras av samma emblem men där svenskarna nu upptäckt riksdassgruppens rätta jag – fyra arslen vända mot väljarna.

   Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Stanna hemma Björklund och lek med dina kineser Ingen kommer att sakna dej

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Har hela centerpartiet blivit kommunistiskt? Får Annie Lööw husera fritt utan några interna slitningar? Har alla i partiledningen blivit erbjudna inkomster i klass med Fredrik Reinfeldt efter förättat politiskt värv av den internationella bankmaffian?
  Undrar om Jan Björklund har samma erbjudande?

  Gilla

 • Bajen666

  Höj riksdagsspärren till 10% så slipper vi idiotiska småpartier,, tänk vad underbart om vi sluppit V, L, C, MP och KD.

  Gilla

  • Grune

   Vi har ju redan i dag ett parlament som består av två partier SD som sysslar med politik och 7-klövern som inte gör det.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Varför inte också S och inte minst M med sin partiledare U.K Reinfeldts lärjunge som inte för så länge sedan som ordförande för MUF skrek om öppna gränser och fri invandring ?
   Skulle nog räcka med SD och AFS i riksdagen några mandatperioder för att räta upp skutan på rätt köl igen.

   Gilla

 • tikamax

  DET var då FAN på tiden att någon reagerade från hans parti!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: