Stäng

Jimmie Åkesson är besviken på Kristersson

REGERINGSBILDNINGEN. Jimmie Åkesson (SD): ”Jag tycker att Ulf Kristersson (M) nästan har slösat med allas vår tid under de här dagarna. Jag är besviken på honom” tweetar Sveriges Radio

-Pettersson undrar om nu Jimmie säger att han ser fram emot en S+C+L+MP-regeringen stödd av V så kanske planerna skrinläggs  eller gör dom som vanligt, kopierar SD:s förslag?

För två veckor sedan röstades Löfven bort med aktiv hjälp av SD. Märkligt.

Minns ni att Alliansen lovade göra allt för att byta regering? Vissa löften är tydligen inte så viktiga…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

35 reaktioner på “Jimmie Åkesson är besviken på Kristersson

 1. Syltryggarnas mästare säger nu att han inte kan få ihop en regering. Det visste han ju sedan tidigare eftersom han inte kunde tänka sig att tala med en man som har drygt 1,2 miljoner väljare i ryggen.
  Att de inte har bättre förstånd vissa politiker beror förmodligen på att de aldrig har behövt arbeta ihop sina egna löner, allt de har handskats med är skattemedel eller andra bidragsformer.
  Producera något som tillför vår gemensamma kassa något värde, men se de har aldrig behövt göra rätt för sig våra broilerpolitiker. Levt sina liv avskärmade från oss skatteslavar, yrvaket tittat ut på oss vart fjärde år och lovat saker som de inte tänkt hålla. JAG MÅR ILLA!

 2. Riv riksdagshuset och bygg en sandlåda där. Ge alla partiledare en spade med olika färger, så får affärsmän och storföretagen sköta Sverige.

  1. Viktigt att de s.k manliga politikerna får rosa hinkar och spadar och de kvinnliga blåa hinkar och spadar annars blir det uppror i feministist och Metoo-träsket !

 3. Debattörer på debattforumet Pettersson är väl till skillnad mot debattörer inom PK-media toleranta och respekterar olika åsikter ?
  I riktiga och äkta demokratiska debatter behöver man naturligtvis inte gilla och hålla med om alla åsikter men däremot respektera att olika åsikter finns, utan olika åsikter blir det ju inga debatter.

  1. Det är en av anledningarna till att 7-klöverns partiledare absolut inte skall tala OM SD. Man måste tala MED dom. Som det är idag så har 7-klövern inte en aning om SD:s politik utan dom håller fast vid de lögner som dom har fabricerat om dom.
   Hur kan det komma sig att 7-klövern inte kan få ihop en regering när dom är till 100% eniga om den enda frågan som dom driver, nämligen att hålla SD som är det enda politiska partiet i riksdagshuset utanför?

  2. Det är bara för att de målat i sig i det skygglappeslika invandrarkramarhörnet, och är rädda att klampa i den skinande nya färgen, innan den torkat ihop och skrumpnat, som hos dem, till total färglöshet och intetsägbarhet!

 4. Det dröjer inte länge förrän de sju dvärgpartierna gaddar ihop sig i en ”konstellation” och bildar upp en ny överenskommelse – ondskanskartell. Ingen annan än Annie Lööf intar rollen som garant för allmänt vansinne. Maskarna i deras hjärnor kommer att lägga en massa ägg som söker sig till nya, större platser. Närmast står och väntar mängder av oanvända hjärnor där ute i samhället. Börja springa ifrån detta industriella mördande, tiden är knapp …..

  1. Ja vad annat kan vi förvänta oss i denna diktatur ? Sju mossiga lite bakomvarande,som i första hand tänker på sina feta dieter och sidoförtjänster,som clowner i STATS o. PK-media….

 5. Problem lite varstans inom EU för de gamla grånade partierna.
  I Bayern har i dag varit Landtagsval och CSU som regerarat Fristaten sedan bildningen efter kriget,gjorde nu sitt historiskt sämsta val.(35 %)Jämte Sossarna som alltmer försvinner som morgondimma,blev det ett rejält ras.Partiet halverades och fick ny nöja sig med knappa 10 %. För AfD som gjorde debut i Bayern,gick det t.o.m. bättre och just nu,pendlar de kring 11 %. Valet påstods vara en prövning för Diktator Merkel på vilket sätt framgår inte…
  https://media-cdn.sueddeutsche.de/image/sz.1.4169994/2000×840?v=1539533363000
  Bayerns ledare Söder,kliar sig betänkligt i pannan,när resultaten började strömma in.

 6. Hoppas verkligen inte, att Löven lyckas heller. Då står ju Jimmie Åkesson på tur att få försöka, som ledare för det tredje största partiet. Om inte så kommer SD att vinna på sikt, om den här demokratidödande spektakelgröten i mitten tillåts härja. För att slå ihop de båda givna sidorna, som människor röstat på, antingen det ena eller det andra, FÖR ATT DE INTE VILL HA DEN, som de uppfattar det, DEN ANDRA SKITEN. DET TAR KÅL PÅ DEMOKRATIN FULLSTÄNDIGT!!!

  1. Ingen tror väl på allvar att J.Å får möjligheten att försöka bilda regering och om det mot förmodan skulle bli verklighet vilken möjlighet har J.Å då att få någon med sig i en omröstning i riksdagen ?
   Naturligtvis får Löven på ett eller annat sätt ihop någon typ av regering, 7 klövern må verka lite splittrad men att de skulle ge SD chansen att få sondera möjligheten att bilda regering, nej där går defintivt gränsen hellre sänker 7 klövern Sverige totalt i dagens mångkulturella träsk.

   1. Hellre slår 7-klövern sig ihop med djävulen själv och hans hjälpredor än att dom sjunker så lågt så dom börjar bry sig om Sverige

 7. Det kan nog gå bra för Löfven – och illa för oss andra. Bara att erbjuda det maktgalna Lööfet att bli vice stadsminister och Majoren att få bli utbildningsminister, Hur Löfven ska hantera V och MP återstår då att se. Lövin miljöminister och Sjöstedt socialminister??
  Kan det bli värre än så?

 8. Tungt nu !
  Det hjälper inte J.Å mycket att vara Sveriges tredje största parti.
  Bara inse att Löven eller någon annan från S begåvningsreserv nu tar kommandot i 4 år till med stöd av sina gamla knähundar V, MP och de två nya knähundarna C och L med KD och M ute på högerflanken som en garant mot SD.

 9. Skall bli spännande att se vad som händer i morgon.Skall gummiryggen Kristersson böja sig mot SD, när både Bildt och Adolfsson uppmanar honom till sans. Eller är han så sjuk att försätter Moderater till ett nollparti 2022.

  1. Moderaterna påminner i stort som det var under -60 talet.
   När de då hade interna stridigheter med dåvarande Jarl Hjalmarson, så valdes Gunnar Heckscher in och tog över.
   Det fortsatte med partispänningar så även han avsattes och därefter kom Yngve Holmberg.
   Det blev inte bättre inom partiet så efter en extrastämma -70 avsattes Yngve Holmberg.
   Då valdes Gösta Boman in efter en dramatisk omröstning.

  2. Gummiryggen U.K böjer sig inte mot SD, han kommer nu bara att åka med tåget vänsterut tillsammans med de övriga ynkryggarna inom Allinsen, 7 klövern håller ihop familjen när det verkligen gäller, det kommer garanterat bli någon ny variant av DÖ !

 10. Kristersson gjorde vad man kunde vänta sej av en nolla Han gjorde egentligen ingenting åtminstone ingenting som han borde ha gjort

  1. Loppet för honom med att kunna bilda regering, var redan totalkört ifrån första början.
   När han håller på att inte ta stöd samt ge något tillbaks av SD.
   Samt Lööfskan och Majoren totalvägrar SD.
   Den andra sidan totalvägrar med att stödja.
   Det var därför han redan idag gick till talmannen istället för på tisdag.
   Game over

 11. Vem önskar att skattehöjarpartierna släpps fram? Inte skattebetalarna. Vem skall då betala kalaset i fortsättningen?

 12. tja i en rimlig värld borde ju kristersson avgå som partiledare för denna uppvisning av ren inkompetens

  1. Det gick inte heller så bra för Stefan Löfven med att bilda regering efter den första talmansrundan.
   Förmodligen så får han en ny chans efter den tredje talmansrundan som skall ske imorgon.

   Annie ser makten och vittringen hägrar framför sig som hon har som mål, vid nästkommande val 2022
   Frågan är när Annie Lööf vänder kappan och Majoren kommer efter.
   Blir det inget med Stefan Löfvens andra chans, vem skall då ta pinnen vid den fjärde och sista talmansrundan.
   De är livrädda för ett Extraval.
   Extraval skulle gynna gott för SD.

   1. Så erbarmligt illa som 7-klövern har bettet sig mot det Svenska folket så är det bara att hoppas att dom ruttnar i helvetet. Det kommer med all säkerhet inte att bli något extraval av den anledningen att det skulle SD vinna med sina 75%.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: