Blir det en regering till höger om Djingis Khan med inslag av stalinism?

VALET 2018. Aldrig tidigare har det tagit så långt tid att bilda en svensk regering som i år. Fram tills i år har det aldrig tagit mer än 25 dagar efter ett riksdagsval innan en regering varit klar.

Det säger hur extremt Sverige är även i detta avseende, i andra europeiska länder tar det ofta längre tid och detta kanske visar att Sverige börjar närma sig ett genomsnittlig europeiskt land.

Valet var den 9 september och idag när det verkar som Ulf Kristersson (M) slänger in handduken är vi uppe i 36 dagar.

-Pettersson antar att budet går till Stefan Löfven (S) som ska försöka. Jag undrar om det blir med Stalin och Djingis Khans efterträdare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Blir det en regering till höger om Djingis Khan med inslag av stalinism?

 1. I dagens läge verkar det som om vi får vänta till valet 2022 innan vi får någon regering i Sverige. Om vi någonsin får någon.Det har ju gått sedan 1969 utan så det går väl 4 år till.

 2. Politikerna förtjänar krisen de skapat.
  Hade de lyssnat vad folket önskar, hade det inte behövt SD.
  Ännu svårare blir det efter nästa val, när de inte accepterar demokrati.

  • Det är inte de välgödda och föraktfulla politikerna som lider utan det infödda hederliga arbetande svenska folket ute i den riktiga verkligheten som far illa av den patetiska skamliga politiska lekstugan !
   Synd att bara 18% av svenska folket vet sitt eget bästa inklusive de som röstade på AFS i valet 2018.

Kommentera