Saudibarbarien har gjort bort sig igen


Det uppges nu att den ”försvunne” journalisten  Jamal Khashoggi som gick in på en av Saudibarbariens consulat i Turkiet och inte kom ut igen, hade en så kallad ”Smartwatch”  (klok klocka) som spelade in ljud och sände det till en ”smartphone” (klok telefon) på utsidan av konsulatet!

Är denna uppgift riktig, verkar det som Saudibarbarien gjort bort sig ordentligt denna gång, de metoder som muhammed använde när han överföll kamelkaravaner på 600 talet verkar inte vara uppskattade av omvärlden idag!  Den Svenska statsminiministern Löven var ju ned o hälsa på i Saudibarbarien 2016, enligt egen uppgift så pratade han med dem om mänskliga rättigheter. Verkar som om Saudibarbarerna inte förstod vad han sade!

Läs mer:  BBC


2 responses to “Saudibarbarien har gjort bort sig igen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: