Stäng

En av socialdemokratins skarpaste hjärnor…

INRIKES. Veronica Palm (S) berättar att det är 11.000 kronors skillnad i lön mellan en civilekonom och en bibliotekarie.  Damen säger inte om det rör sig om en manlig bibliotekarie och en kvinnlig civilekonom men det är inte helt omöjligt. 

-Pettersson ska berätta en hemlighet för kvinnan och socialdemokraten Veronica Palm och det är att icke-feministen Pettersson skulle vara väldigt glad om jag hade en lön som bara var 11.000 kronor lägre än Veronica Palms…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 reaktioner på “En av socialdemokratins skarpaste hjärnor…

 1. Vad sägs om att hon skulle bli finansminister.
  När Stefan Löfven pratade till EU- nämnden om mandatstödet som han där lade fram med procent.

  Veronica Palm talar om förmögenhetsskatten.
  Hon talar däremot om Kapital som skall beskattas.
  Reportern på Ekot har svårigheter med att förstå vad hon menar med kapital och ställer omfrågor hela tiden.
  Även kapital på det som finns i ”byrolådan” skall beskattas.

  ”- Jag tycker att det är helt rimligt att beskatta förmögenheter,
  idag beskattar vi konsumtion.”
  – ”Det är viktigt att man beskattar kapital”

  ”Veronica Palm vägrar besvara en enkel fråga”

 2. Ofta är stistiken uppbyggd på att man tar all kvinnor och män och delar deras samlade inkomster rakt av utan att ta hänsyn till yrke eller deltider. Nämns aldrig i regimmedia.
  Förövrigt så tycker jag synd om David Eberhard som är intilligent måste debattera med en totalt hjärndöd människa som Veronica Palm. Mot dumhet finns inga argument.

 3. Som värdelös politiker med eller utan hjärna betalas det ut cirka 65000 och då behöver man i praktiken inte ens infinna sig på arbetsplatsen. Om detta klagas det aldrig på, eventuellt beror det på att dessa politiker besitter en oerhörd kompetens..

  Som vi beskådat ovan besitter även Veronica denna kompetens och är naturligtvis värd varenda krona och egentligen mycket mer sosse som hon är.

 4. Debattämnet: ”Är lönediskriminering en myt?”

  Videon nedan visar debatten i SVT Opinion Live den 27:e sept. 2018 mellan David Eberhard, psykiatriker och Veronica Palm (S) fd riksdagskvinna (Numera ledarskribent i ETC).

  Eberhard klargör sakligt byggt på vetenskapliga fakta att lönediskriminering knappt existerar om man jämför lönenivåerna på ett korrekt sätt yrkesgrupp för yrkesgrupp. Palm jämför t ex skillnaden i lön mellan byggnadsarbetare och barnskötare och gör gällande att differensen på c:a 8000 Kr/mån beror på lönediskriminering, vilket är en fullkomligt felaktig slutsats.

  Eberhard beskyller också med rätta att det är Socialdemokraterna själva som bär det tunga ansvaret för att kvinnorna i den offentliga sektorn generellt sett är underbetalda.

  Veronica Palm (S) är ett skämt. Hon gör bort sig gång på gång så fort hon öppnar munnen. (Speltid 12 min. 38 sek.)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=vyONVjaRyRQ&w=560&h=315%5D

 5. Vänstern sysslar inte med fakta utan driver sin politik enbart på känslor. Det märks direkt i retoriken. Det handlar inte om att visa vad div yrkesgrupper tjänar utan de ska ställas mot någon sämre betalt så man kan dela ut en offerkofta.

  1. När 65000 i månaden rullar in på hennes konto automatiskt bara för att hennes käft ger henne levebröd och inget vettigt kommer ur henne är skamligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: