Socialdemokraternas systerparti och bidragstagarna i Palestina

TERRORISM. Palestinier kan verkligen sjunka ned till de mest depraverade nivåer i glädjen över terrordåd. Här har de stulit bröllopsfoton över den terroristdödade judiska småbarnsmamman och hånskrattar!, tweetar Peter Sellei.

Mördaren kommer att belönas med svenska skattepengar.

Mer på PMW

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Socialdemokraternas systerparti och bidragstagarna i Palestina

 1. Deklarationen på ”Övriga avdrag” med att göra avdrag,
  lär nog inte skattmasarna gå med på.
  Här ifrån finansieras det ut 500 ! miljoner i terrorlöner.
  Ett finansierat Kvinnocenter har namngivets efter en känd terrorist.
  Från Danmark och Norge är pengarna villkorat, vilket inte har gjorts här.
  Av media är det locket på som är igensvetsat.

  Tala om Regering med en Utrikesminister som heter duga.
  Undrar hur stolta de är i regeringen med att försörja dessa.
  För de verkliga offren lär inte få ett rött öre.

  Katerina har en redig artikel om detta
  Hon tar bl.a. upp om den tragiska händelsen med Kim och hennes familj samt deras lilla nyfödde

  Katerina börjar med:

  ”Vad fan får jag för pengarna, frågar sig allt fler svenska skattebetalare. Svaret är att du bland annat stöttar och finansierar avrättningar av oskyldiga människor. Nu senast den 28-åriga småbarnsmamman Kim Yehezkel, som söndagen 7 oktober mördades kallblodigt av en palestinsk kollega tillsammans med en medarbetare, den 35-årige Ziv Hajbi, i den fabrik i området Barkan nära den israeliska bosättningen Ariel på Västbanken. Sverige ger årligen 500 miljoner i bidrag till palestinska organisationer. Svenska skattepengar går bland annat till livstidslöner till palestinska mördare och terrorister, vilket sällan lyfts i public service och mainstreammedierna.”

  ”Det du kanske inte vet är att du genom dina skattepengar indirekt uppmuntrar terrorism och därmed mordet på småbarnsmamman Kim och fyrabarnspappan Ari. När jag berättar detta skakar de flesta på huvudet. Hur är det ens möjligt? Det kan inte vara sant? Men jo, tyvärr är det sant, och det är en riktig skandal som borde kunna få vem som helst att skattestrejka. Sverige ger årligen 500 miljoner i bidrag till palestinska organisationer. Men Det svenska biståndet är i dagsläget inte villkorat, trots att så gjorts från Norges och Danmarks sida. Förra året avslöjades till exempel att ett kvinnocenter på Västbanken, som stöttats av bland annat Sverige, namngivits efter en känd terrorist som mördat israeler. Den norska regeringen slår fast att man inte kommer stödja organisationer som ”uppmanar till våld eller främjar hatfulla uttalanden, rasism eller antisemitism”. Något sådant uttalande har inte gjorts av den svenska regeringen. Sverige verkar inte vilja ställa motsvarande krav som våra nordiska grannar.

  ”Svenska skattepengar går till småbarnsmamman Kims mördare”
  http://katerinamagasin.se/svenska-skattepengar-gar-till-smabarnsmamman-kims-mordare/

 2. Wallström och international-socialisterna i Sverige som samarbetar med dessa judehatande monster är så motbjudande att det påminner om national-socialisterna i Tredje Rikets Tyskland.

Kommentera