Alltid mindre än 10 år kvar för att rädda planeten


Agronomen Rockström, operasångerskan Malena Ernman  och den store klimatspecialisten Annie Lööf med fler framträder i idag i dagspressen om, FNs helt oseriösa så kallade ”klimatrapport” har lagts fram sin sedvanliga ”världen går under om tio år” rapport.

En som inte är impenerad av dessa klimat ”specialisters” förmåga att spå hur vädret är om tio år är  Tony Heller som är dessutom  så ofin att han drar fram ”experternas” tidigare helt misslyckade spådomar!

 

Aftonblaskan  Sexpressen

Agronomen ( en lite finare sorts lantbrukare)  Rockström har säkert läst ”Bondepraktikan” som en del i sin utbildning, i den framfördes väderförutsägelser.

Malena Ernman har en mycket gedigen utbildning som operasångare, å i många operor så omnämns ju väder i olika former, så hon vet med stor sannolikhet hur vädret blir om tio år.

Annie Lööv är ju den självklara specialisten i detta sammanhang, en mästarinna på att prata i vädret, hon kan utan vidare prata i 20 minuter utan att säga något!


26 responses to “Alltid mindre än 10 år kvar för att rädda planeten

 • Vakna Upp

  Ha ha ha, skulle inte tro det!!!!

  Gilla

 • Maya

  Jag hoppas att vi skulle tillsätta höga tullavgifter mot Asien för att slippa en massa onödiga föroreningar! Vi behöver inte köpa t shirtar för 40 kronor och plastskor som håller två månader, så mycket onödigt som affärerna fyller sina hyllor med.Och så mycket föroreningar bara för att vår konsumtionsbegär aldrig tar slut.

  Gilla

 • Maya

  Så det är därför p-boten höjdes från 800 till 1200 kronor, om man står på fel sida av gatan.Det fick en äldre handikappad man erfara i går på Södermalm i Stockholm. Mycket pengar för att handla litet mat med sig hem . Alla bilister; Kolla noga att den blåa P rutan som tillåter parkering är överst ,så att ni slipper hutlösa p böter.
  När jag påtalar folk om att det är P förbud på ena sidan ,blir många nästan förbannade på mig.
  Varför ? Var står det?
  Hallå, jag är inte dum .
  Nej ,jag stannar bara för en kort stund.
  Så kan det låta när jag bara vill vara hjälpsam.
  Jag är ingen lapplisa men folk har blivit aggressiva.Mer sällan tackar folk för hjälpen!

  Gilla

 • centurion

  Det borde införas en ny miljöskatt på Jonas Sjöstedt varje gång han öppnar käften utan att ta avstånd ifrån alla bilgrillningar. Minns hur taffligt han uppträdde inför valspurten, då han snarare indirekt, uppmanade till fortsatta attentat från västerns sida.

  Gilla

 • Stenbock

  Hur som haver borde den som lyckats sprida denna panik i de delar,som anses bebos av välskolade individer,föräras någon form av Nobelpris !
  Stenbock har för många år sedan insett,att en allt större del av helidioter nu befolkar världen….tydligen samman med ovanstående uppfinnare !
  Kan det rent av varit en f.d. fåraherde ?

  Gilla

  • Stenbock

   Ps.
   Glömde att en annan kandidat till detta pris,vore den som uppfunnit begreppet ”Bio-varor”….
   Stenbock som vuxit upp på landet vet,att all gröda fodrar gödsel (bäst av allt hönsaskit) o.liksom oss människor ibland,medicin för att kunna växa och frodas..
   Ds.

   Gilla

   • Stenbock

    Det var ju kul att se så många ”klimativrare” på bloggen !
    Stenbockens horn träffade för en gång rätt,efter snart 7-8 års försök !
    Hoppas nu bara att ni inte kommer att dränkas,när havsnivån sköljer över,hela Abzurdistan ! 😉

    Gilla

   • Onkel Björn

    Ja, det var hiskeligt så många tummar ner det var på detta blogginlägget. Miljön engagerar tydligen.

    Gilla

 • Onkel Björn

  Undrar om det fanns några klimatalarmister för mer än 10.000 år sedan, då den senaste istiden drabbade vårt land.

  Gilla

 • Hans

  Ja hur skall det gå. Vi i Sverige måste skärpa oss inga utsläpp. Kor och människor sluta fisa.

  Gilla

 • Håkan

  Klimatförändringarna är en fantastisk kassako, man kan höja vilken skatt som helst bara man kan skylla på klimatet!

  Gilla

 • Nya tankar

  Livet går väl vidare ändå, på ena eller andra sättet. Dessutom är det ju bara propaganda, detta med klimathotet. Det är klassiskt! Fokusera på en yttre fiende, för att mörka de inre (invandrar)problemen. Blir det varmare, än sen då. Då är det ju bara att anpassa sig till det. Det är väl betydligt lättare att anpassa sig till än
  förintelsen och överbefolkningen av Europa och världen, p g a invandringens och invandrarnas djuriska kopulerande, här och där de kommer ifrån. Det är det som är de STORA världsproblemen. Inte den kommunistdoktrinära klimathotsbluffen!

  Gilla

 • Billy Boy

  Ibland råkar Public service inse att de spridit Fake News och publicerar en rättelse. Dock alltför sällan, tyvärr.

  Fel om stigande temperaturer
  I veckan (vecka 39 min. anm.) berättade vi om stigande medeltemperaturer i Norra Sverige. Nu visar det sig att undersökningen som stod till grund för artiklarna har brister.
  (Publicerat 28 september 2018)

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/fel-om-stigande-temperaturer

  Gilla

 • Joy

  Det blir synd om barnen, men jag tycker det vore underbart om jorden går under. Vi har inte en chans längre eftersom våra länder ändå kommer att gå under successivt av massinvandringen. Bättre att gå under med rejäla pukor och trumpeter. Rena Ragnarök!

  Gilla

 • Lukas

  Munväder..

  Gilla

 • Mike E

  Det allra mest alvarliga är att 99% av Sveriges MSM journalister är klimataktivister. Dessa journalister är okunniga, emotionella, irrationella och vetenskapliga analfabeter. De älskar sina iPhones men vet ingenting om hur de eller något annat fungerar. Dessutom dominerar kvinnor nu debatten. Hörde imorse på SR P1 hur en kvinnlig programledare intervjuade 2 kvinnor om ”klimatkatastrofen.” Alla kan gissa hur det lät.

  Gilla

  • Jan

   ”Dessa journalister är okunniga, emotionella, irrationella och vetenskapliga analfabeter”

   De är dessutom kvinnor..

   Gilla

 • Thomas

  Det enda Rockström,Ernman och Lööf duger till är att släppa väder
  bara skit kommer därifrån.

  Gilla

 • Argus

  Det är som att köpa en kapitalvara från en oseriös säljare. ”Detta är den sista och fler är intresserade.” ”Hmmm… Jag ser åtminstone trettio stycken genom den öppna lagerdörren? Jag tror att jag går till handlare bredvid.”

  Gilla

 • Billy Boy

  Mångsysslare Enok Sarri, Nikkaluokta, var en välkänd väderspåman under sin vuxna aktiva del av livet. Född 7 december död 28 november 2004. Han blev 95 år gammal.

  Turistguidandet kompletterade han med att vara SMHI:s väderobservatör i Nikkaluokta åren 1950–75. Han kombinerade arbetet som SMHI-väderobservatör med att förutspå väder genom att avläsa fisk- och renmagar och andra naturens tecken. Han hade ofta rätt i sina långtidsprognoser.

  Hans motto var … SMHI ansvarade för väderprognoserna de närmaste fem dygnen … medan han själv tog fram långtidsprognoserna för resten av tiden c:a ett år framåt.

  Enok Sarri blev rikskändis 1977 när han spådde att kungaparets förstfödde skulle bli en prins, och lovade att krypa mellan Nikkaluokta och Kiruna om så inte skulle bli fallet. När prinsessan Victoria fötts upptäckte journalisterna att löftet var lätt att infria, då Kirunas kommungräns bara låg några meter från Sarris stuga i Nikkaluokta.

  Källa: Wikipedia m fl

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg / Rättelse

   … född 7 december 1909 … skall det stå

   Gilla

  • Argus

   SMHI hade meteorologassistenter på Kiruna flygplats som ringde väderobservatörerna var tredje timma dygnet runt. Under en ovanligt kall period ringde de Enok Sarri som uppgav att det var -18° kallt. Men, säger meteorologassistenten, Naimakka (ett annat köldhål) har -32°. Ja, ute ja, säger Sarri.

   Gilla

  • Joy

   En skön typ! 🙂

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: