Asia Bibi igen

En pakistansk kristen kvinna, Asia Bibi som är dömd till döden 2009  för ”blasfemi”. Detta för att hon gett ett glas vatten till en muslim, hon hade själv druckit ur samma glas. För detta ”förskräckliga brott” har hon hållits fängslad i snart 10 år!

Asia Bibi för 10 år sedan

Nu skall hennes ”förskräckliga brott” dras i den islamiska nationen Pakistans högsta domstol.  Tre av landets högsta domare kommer att höra ”överklagandet” i morgon,  8 oktober.

Bibi ”dömdes 2010 under Pakistans medeltida muhammedanska blasfemi lagar och dömdes till döden för blasfemi mot profeten Muhammad efter att hon erbjudit vatten till en muslimsk medarbetare som trodde Asien hade gjort vattnet ceremoniellt orent genom att dricka från samma kopp.”

LÄNK
Den muhammedanska våldsbejakande läran, är absolut inget för civiliserade länder.

Tidigare på bloggen om Bibi HÄR

8 thoughts on “Asia Bibi igen

  1. Svea Hovrätt har islamistiska vänsterpartistiska nämndemän liksom Solna TR hade. SVT är mest ett verktyg för att mörka sådant. jfr skiljaktig mening M…l i Brottmål.

  2. Inavel som kusingifte är snarare en regel än undantag i Pakistan. Det är därför de har dettar rättsvridna förhållningssätt till kvinnor och kristna. Även muslimer av rent godtycke kan komma inför skranket för blasfemi och dömas till vidriga straff.

  3. Först räknar regimen henne som mindre värd för att hon är kristen, sedan just på grund av att regimen räknar henne som mindre värd så har hon fängslats för att hon ansetts ”smitta” andra med att vara mindre värd, är det vad vissa aktivister kallar för ”allas lika värde”?
    Jag undrar om de som klagar på ett visst partis männisosyn här hemma har någon åsikt om människosynen i det här fallet…

    • Löven tillhör de anständigas sida, den sidan som ej bjuder på ett glas vatten till en törstande.

    • Och vår feminiztregering skickar naturligtvis ner ”humanisten” och utrikesblondinen att tala muslimerna till rätta…

Kommentera