Asia Bibi igen


En pakistansk kristen kvinna, Asia Bibi som är dömd till döden 2009  för ”blasfemi”. Detta för att hon gett ett glas vatten till en muslim, hon hade själv druckit ur samma glas. För detta ”förskräckliga brott” har hon hållits fängslad i snart 10 år!

Asia Bibi för 10 år sedan

Nu skall hennes ”förskräckliga brott” dras i den islamiska nationen Pakistans högsta domstol.  Tre av landets högsta domare kommer att höra ”överklagandet” i morgon,  8 oktober.

Bibi ”dömdes 2010 under Pakistans medeltida muhammedanska blasfemi lagar och dömdes till döden för blasfemi mot profeten Muhammad efter att hon erbjudit vatten till en muslimsk medarbetare som trodde Asien hade gjort vattnet ceremoniellt orent genom att dricka från samma kopp.”

LÄNK
Den muhammedanska våldsbejakande läran, är absolut inget för civiliserade länder.

Tidigare på bloggen om Bibi HÄR


8 responses to “Asia Bibi igen

 • compulsoryunion

  Svea Hovrätt har islamistiska vänsterpartistiska nämndemän liksom Solna TR hade. SVT är mest ett verktyg för att mörka sådant. jfr skiljaktig mening M…l i Brottmål.

  Gilla

 • Monica

  Inavel som kusingifte är snarare en regel än undantag i Pakistan. Det är därför de har dettar rättsvridna förhållningssätt till kvinnor och kristna. Även muslimer av rent godtycke kan komma inför skranket för blasfemi och dömas till vidriga straff.

  Gilla

 • ruben

  Jag tror det finns få liknande kända fall i världen, men medier prioriterar diverse saker om Trump även när inget hänt. Här ytterligare ett blasfemifall i Pakistan.
  https://www.dagen.se/kristen-man-domd-till-doden-for-hadelse-1.1027059
  Konstigt att det inte skrivs mer om den här typen av händelser i världen. Får nu se om det rapporteras nästa vecka i medierna om hur överklagandet gått.

  Gilla

 • Kattsand

  Först räknar regimen henne som mindre värd för att hon är kristen, sedan just på grund av att regimen räknar henne som mindre värd så har hon fängslats för att hon ansetts ”smitta” andra med att vara mindre värd, är det vad vissa aktivister kallar för ”allas lika värde”?
  Jag undrar om de som klagar på ett visst partis männisosyn här hemma har någon åsikt om människosynen i det här fallet…

  Gilla

 • Carl ekström

  Löfven gör en insats du som är feminist !

  Gilla

  • Den oanständige

   Löven tillhör de anständigas sida, den sidan som ej bjuder på ett glas vatten till en törstande.

   Gilla

 • Inconvenient Observations

  Det är så fruktansvärt att kristna behandlas så här överallt och att det är helt tyst i media om det. Be för Asia och hennes familj! 🙏🏻

  Gilla

  • Blodsven

   Och vår feminiztregering skickar naturligtvis ner ”humanisten” och utrikesblondinen att tala muslimerna till rätta…

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: