IS-rekryterare driver friskola

Jihadist-granskarna i Doku avslöjar att huvudmannen för Vetenskapsskolan har en bisyssla som inte är så trevlig och som definitivt inte hör hemma i Sverige.

Mannen, Abdel Nasser El Nadi, ägnar sig åt att rekrytera muslimer till IS.

Expressens ledarsida har den här rubriken.

Vem som ansvarar för artikeln och rubriken står inte, men uppenbart är det någon som sedan länge insett att det sker saker bakom väggarna i muslimska friskolor och moskéer. Varför inte Expressen grävt fram detta och varför man tror att några fel använda uttryck av okända Sverigedemokrater i sociala medier är av större intresse, vet väl bara Thomas Matsson. Undrar förresten vad David Baas ägnar sig åt mellan valen och innan SD exponeras i Almedalen och på Landsdagarna?

Jag länkar inte till Expressen, utan till Doku som publicerat detta.

Abdel Nasser El Nadi finns med bland de 2 000 våldsbejakande islamister som Säpo har under uppsikt. Han har haft kopplingar till Troende Unga Framtida Förebilder (numera avsomnade) och Sveriges Förenade Muslimer, som fortsatte i TUFF:s anda och lokaler.

Läs Dokus artikel och försök få in i huvudet att det i Sverige finns människor från andra länder och kulturer som vill oss illa och som inte på några vis tänker respektera det samhälle vi lever i. Doku kan fortsätta att leverera, men behöver donationer för att överleva. Här finns förmodligen inga statliga pengar som pytsas in som till Expo. Jan Björklund har kanske ingen gammal skjorta att sälja för tillfället och TV4:s Postkodslotteri anser nog att detta gränsar till islamofobi och fortsätter att donera miljoner till Expo.

Om Vetenskapsskolan på Petterssons

6 thoughts on “IS-rekryterare driver friskola

 1. Nmr får inte närvara vid bokmässa, terrorister får driva friskola.
  Idioternas förlovade land.

 2. Ja våra myndigheter har under decennium blundat och bäddat för den utvecklingen samtidigt, som PK-medier hejat på. Rädslan för att uppfattas som rasistiska eller främlingsfientliga verkar skyhögt större än rädslan för att bidra till och underlätta för terrorister att planera och bygga upp sina grupperingar. Jag vet inte varför det blivit så vansinnigt släpphänt i Sverige. Det största katastrofscenariot i Sverige tycks vara om folk upptäcker att SD hade rätt hela tiden. Arma nation…

 3. Delcitat

  Sakine Madon: Sluta ge bidrag till extremister

  I dag höll tankesmedjan Timbro ett seminarium i centrala Stockholm med rubriken ”Hur får vi stopp på bidrag till extremister och blufforganisationer?”

  Att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har strösslat bidrag över tvivelaktiga föreningar visade den granskning frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” nyligen presenterade.

  På det fullsatta seminariet tog Löwenmark upp fem exempel ur sin granskning. Bland annat har en stor summa gått till Sveriges Förenade muslimer vars inbjudna talare och representanter till och med hyllat Islamiska staten, och hävt ur sig påståenden som att 12-åriga flickor som inte täcker sig hamnar i helvetet. Ett annat exempel är Megafonen, kritiserade för att ha bidragit till upploppen i förorten Husby för några år sedan, som bytte namn till Rådet av enade kreoler och fick bidrag bland annat för att ”chilla organiserat”. (Publicerat 16 maj 2017)

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://unv.is/vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-sluta-ge-bidrag-till-extremister

  Generaldirektör för MUCF som nämns ovan är socialdemokraten Lena Nyberg.

  https://www.mucf.se/sites/default/files/lena_nyberg_mucf_02_high.jpg

  Hon är ju kvinna och sosse, så hon kommer att få behålla jobbet + alla förmåner och bli förlåten av Löfven & Co för sin misskötsel av utbetalningar av skattemedel för 10-tals miljoner kr till islamister samt fake- och bluff-föreningar.

  Sannolikt upptäcks det att svindlerierna handlar om mycket större summor när Timbro (och nu Doku) djupgranskar och avslöjar ännu fler utbetalda statliga bidrag, som gått rakt in på bankkontona till många fler islamistiska bedragare.

 4. Troligtvis det enda landet i västvärlden, som ger bort pengar till ett land som premierar terrorism. Även att man tar emot terrorister med öppna armar, och ger dom bostad och jobb före det egna folket.
  Finns det något annat land i västvärlden som gör detta tro ?
  Då ska man ta det i åtanke när man smält allt detta, att det är våra styrande som sett till att detta kan ske och sker än

Kommentera