Socialdemokraterna och trygghet

INRIKES. Stefan Löfven, andra socialdemokrater samt opinionsbildare och artister som påstår att Sverige aldrig varit tryggare. 

Det är lite märkligt, -Pettersson minns en socialdemokratisk statsminister som mördades 1986 och en socialdemokratisk utrikesminister som mördades år 2003. Jag minns morden på IKEA i Västerås, terrordådet på Drottninggatan och många fler mord.

Jag läser om dagligen om våldsbrott, skjutningar, explosioner, handgranater, våldtäkter, brutala rån, knivslagsmål, halsbandsryckningar och mycket annat.

Visst det hände saker före 1980-talet också, men, men, en bråkdel av det som händer idag.

Sedan att socialdemokraterna inte vet hur det är i verkligheten är en annan sak…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Socialdemokraterna och trygghet

 1. I forna Sovjetunionen fanns officiellt inga tjuvar efter som alla ägde allt gemesamt Trots de så vandrade allt som var löst eller som gick att få loss i väg Man kan se vissa likheter med den svenska tryggheten I sverige finns ju heller inga kriminella åtminstone inte bland folk med invandrarbakgrund

 2. Med risk för att vara tjatig så upprepar jag: När gumman blev arbetslös o jag sjuk fick vi smaka på ”solidariteten”. Ett hånskratt i stället för den A-kassa som t.o.m. LO sagt Ja till. När jag sen tappade alla tänder på 2000-talet p.g.a. mångårig medicinering av psykofarmaka sa den ledande sossen att landstinget inte hade råd att ersätta mig. Men något år senare när han avslöjades med en lögn o tvingades avgå. Han sa upp sig själv. Plötsligt fanns det 500000 över till honom. Typisk ”sosse-solidaritet” Idag är dom sura för att jag inte röstar S längre. Har dom ingen skam alls idag?

 3. Jo, men det är ju sant! Sverige har aldrig varit tryggare! FÖR SOCIALDEMOKRATERNA! För det är ju de som har den totala makten i de socialistiska förtryckarsystemen. Vi andra har snart inget mer att säga till om. Alla andra fortsätter att följa råttfångaren Löven.

  Nord-Korea är också ett mycket tryggt och stabilt land att bo i, för den totalitära elit som styr. Det är vad trygghetsutspelet säger om socialdemokraterna i vårt land. Sen att många lider och far illa under denna trygghet skiter de blankt i. För sådan är socialismen!

 4. Ännu en gång, kanske på fel ställe ?!?!
  Men LYSSNA på Josefsson i denna intervju helt aktuell ..

 5. Han kan ju inte säga annat för om så, skulle den allenarådande pressen se till att han avsattes på mindre än en vecka. Och det skulle drabba inte bara honom, utan hela partiet och nomenklaturan tillika.

 6. 96% röstade INTE på MP i valet 2018 !!!!!
  Undrar om Lövin och hennes kompis Fridde gar tänkt på det ?

   • Ja det vore intressant att få veta hur utbrett valfusket var 2018 men det kommer naturligtvis aldrig fram i dagens svenska DDR !

 7. SOCIALDEMOKRATERNA fick 28% av rösterna, hur många är muslimer/araber, troligen en mycket stor andel….-se på Malmö…..DET ÄR RÖSTIMPORT MOT BIDRAGEN S PYSSLAR MED!! De skiter i att svenskar våldtas och mördas!

 8. Det är konstigt att inte sossarna kan hitta en riktig arbetare till höga poster.
  Eftersom många som sitter inte har utbildning så antar jag att det inte behövs.
  Men det går väl inte att släppa fram förnuftiga människor till dessa poster eftersom dem kanske skulle bry sig om väljarna.

  • Nä, alla på höga poster är vad som förr kallades ’gråsossar’, alltså sådana som inte ens lyft en spade en gång.

 9. Jag vill också ha 6 livvakter runt mig 365 dygn om året som Löven betalar för ur sin plånbok. Förresten det borde alla SVENSKAR ha.

 10. Skulle vilja se vem av våra politiker som skulle våga gå ensam i våra no go zoner en kväll. Svaret är givet, INGEN. Det är lätt att gapa och skrika när man är omgiven av livvakter, bor på Östermalm och några andra platser i Sverige där ingen invandrare vill bo

  • 82% av väljarkåren har inom en snar framtid det drömsamhälle som de röstade för i årets val och många tidigare val.

   • Bara att gratulera 82:an till en mysig framtid !
    Känns bra att inte vara ung längre, synd om de unga som inte tillhör den trygga 82:an.

Kommentera