Nederländerna drabbat av den globala klimatuppvärmningskatastrofen

Från Nederländerna rapporteras att man haft den kallaste septembernatten på 47 år, -1,5 grader som lägst!

LÄNK

Fjärranösternredaktören är rätt säker på att denna ovanligt kalla natt i Nederländerna beror på att Svenska staten subventionerat så många elcyklar, så att jordens värmebalans rubbats. Nu är det bara att vänta på första rapporten om isbjörnar på Amsterdams igenfrusna kanaler!   För det kan väl inte vara nått naturligt, med skiftningar i temperaturen?

14 thoughts on “Nederländerna drabbat av den globala klimatuppvärmningskatastrofen

 1. Att utsläpp från fordon påverkar klimatet ser man ju exempel på dagligen.
  Häromdagen stod jag intill vägen när en lastbil körde förbi i full fart. Jäklar vad det blåste när den passerade. Och med så många lastbilar som det finns i världen förstår man varför det blir allt stormigare….. Öhhhh…

  Man märker även av värmeökningen. På dagarna när det är mer trafik är det mycket varmare än på nätterna när det är väldigt lite trafik…… Öhhhh… Heja MP!

  Var persons rätt till intelligensfrihet!

 2. Det är väl allom bekant, att om vi höjer skatten i Sverige, sjunker jordens medeltemperatur.

  Även det motsatta är en oemotsagd sanning, sänker du skatten i Sverige ökar jordens temperatur direkt.

  Borde sätta en stor ratt på regeringskansliet, är det lite för varmt ute vrider man på lite mera skatter och vips minskar temperaturen.

  Och fryser man och tycker att det är för kallt, vrider man ratten åt andra hållet, skatterna minskar och genast blir jordens klimat varmare och behagligare.

 3. MP påpekade hur mycket växthuseffekt vi hade i somras. Kan det vara så att vi nu drabbas av antiväxthuseffekten?

 4. Sak samma har min gamla hemstad Berlin drabbats av. I dag på morgonen endast +5,vilket översatt till oss i Abzurdien skulle innebära c:a -10 !! 😉
  Nåväl,de har liknande socialistiska styrande (idioter) som vi.I går kväll stängde dessa ner ett Kolkraftverk som var ultramodernt,och levererade ström åt c:a 1 miljon människor o. djur.
  Mannen på bilden nedan är en kopia av Löfven.. Woidke heter figuren,och styr i Brandenburg.Denne och hans regering bär nu skuld för,att ett par tusen människor i Regionen blivit utan inkomst,och att en än större del får höjd elräkning:
  https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/09/woidke_braunkohlekraftwerk_1538326135-480×270.jpg

 5. Nu väntar vi bara på vad miljöpartisterna Gustav Fridolin ocj Isabella Löfvin ska hitta på för galenskaper för att åtgärda dessa enorma hot mot klimatet mm.

  5 vulkaner som kan begrava delar av vår jord i aska
  Det finns 27 vulkaner som skulle kunna få utbrott och förstöra större delen av jorden. De ser ofta inte så farliga ut men det är under ytan det händer. Här är fem vulkaner vi ska se upp för.

  Visste du att det finns så många som 27 vulkaner som kan begrava kontinenter i aska och då också utplåna nationer.

  Man mäter vulkaner efter sin explosiva potential med en skala som kallas för VEI-skalan (Volcano Explosivity Index).

  När en vulkan mäts till VEI 0-utbrott är det en stillsam och lugn utströmning av magma och det är inga explosioner eller askbildning.

  Senast en vulkan mättes till VEI 8-utbrott var för 26 500 år sedan. På Nya Zeelands nordö exploderade vulkanen Taupo. Askan la sig som ett 200 meter långt täcke runt vulkanen. Askan var så tjock som 18 centimeter 100 mil bort.

  1. Tobasjön, Sydostasien

  För 75 000 år sedan hade Tobasjön mänsklighetens historias kraftigaste utbrott. Utbrottet utrotade så många så att endast tre tusen personer överlevde i hela världen, skriver sajten Express.

  2. Tauposjön, Oceanen

  På Nya Zeelands nordö mättes Tauposjön till ett VEI 8-utbrott med totalt 1 170 kubikmeter aska och magma som la sig som ett täcke på marken. Det här var för 26 500 år sedan men vulkanen är fortfarande aktiv och har ofta mindre utbrott.

  3. Vilamacalderan, Sydamerika

  Det finns flera vulkaner som ligger i Chile, Bolivia och Argentina. De har haft utbrott de senaste sex miljoner åren.

  Det är Stillahavsplattan som pressar sig ner under Sydamerika och gör så att det blir aktivitet hos vulkanerna.

  4. Paektusan, Östasien

  Där Paektusan ligger pressar sig Stillahavsplattan sig ner och om den pressar sig tillräckligt långt ner kan den skapa liv i vulkanen. Men det är inte bara Paektusan som kan bli aktiv utan också japanska Aso-san, Aira och Kikat. Om de blir aktiva kan de begrava hela öriket i aska.

  5. Yellowstone, Nordamerika

  För 639 000 år sedan hade vulkanen ett utbrott. Om ett utbrott från den legendariska vulkanen skulle ske idag, så skulle stora delar av centrala Nordamerika ödeläggas. (Publicerat 2018-09-30)

  https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/915232-5-vulkaner-som-kan-begrava-delar-av-var-jord-i-aska

  Det kommer att gå åt enormt många subventionerade elcykar och flygskattehöjningar mm för att miljökompensera för dessa fruktansvärda miljöhot.

  • Vulkaner kan vi inte göra något åt hur otäcka konsekvenser de än kan skapa. Inte heller om en stor asteroid får in en fullträff på jorden. Det är bara att konstatera att den planet vi alla hamnat på inte är särskilt säker.
   Men om vi kan göra något för att stoppa klimatförändringar ska vi naturligtvis göra vad vi kan. Vi har trots allt en stor överlevnadsinstinkt, eftersom vi människor blivit kvar här så länge.

   • Dina favoritpolitiker kan kanske lägga straffskatt på vulkaner och få det problemet ur världen.

    Det blir liksom mindre lönsamt att inneha en vulkan om det kostar.

   • Mia:
    Hur tycker du vi skall förhindra att ständigt tsunamis,drabbar delar av klotet ? Skulle möjligen någon form av tsunamiskatt,i Abzurdien kunna hjälpa dessa fattiga stackare,som nu årligen drabbas. Slutligen beror även dessa på ”nya” upptäckter,på
    ”klimatuppvärmningen” ?

   • Nettoeffekten med MPs politik är ändå negativ för miljön så de är verkligen inte ett riktigt miljö-parti.

 6. MP kommer inom kort med ett krav att alla pursvenskar( gäller förstås inte vår nya adel) skall bära en anordning som mäter koldioxiden i utandningsluften on line så att man kan dra skatt direkt från kontot, ”den ultimata slutgiltiga lösningen” vill man kalla det.

  • Tänkte samma sak.
   S tar ut en skatt för att du andas in.
   MP en skatt gör att du andas ut.

 7. Tok&Hittepåpartiet MP kommer säkert på någon ny skattehöjning i Sverige så att klimatet rättar till sig i Nederländerna.

 8. Isabella Lövin kommer snart med förslag om skatter som måste höjas för att kompensera för avvikelsen i temperatur.

Kommentera