De skulle inte ens kunna förutspå vad klockan kommer stå om en timme

INRIKES. Per T. Ohlsson, är författare, journalist och senior krönikör i Sydsvenska Dagbladet, där han tidigare varit utrikeskorrespondent och politisk chefredaktör, han tillhör den elit av journalister och andra tyckare som har haft fel gång på gång men tycker ändå att de som haft rätt är grottmänniskor. 

Per T Ohlsson personifierar ”en galopperande dumhet av det slag vi nu bevittnar har sällan skådats i svensk journalistik och politik”

Lite blandat om Per T och hans kollegors synpunkter på Twitter:

Per T i högform. Den här meningen går inte av för hackor: ”På ena sidan cirkulerar moderaten Ulf Kristersson, påhejad av en direktörssponsrad neandertalhöger som vill dela grotta med Sverigedemokraterna.” Olle Lönnaeus

Efter Per T Ohlssons obildade angrepp på neandertalare i Sydsvenskan har jag i solidaritet med våra missförstådda förfäder bytt profilbild. Forskning visar att neandertalarna hade en komplex kultur och absolut inte var korkade. Vi bär deras DNA. Jenny Sonesson 

Ni borde skämmas @sydsvenskan som släpper igenom denna oredigerade smörja till artikel. Perifera Per T Olsson har verkligen satt rekordnivå i vidrighet: ”en direktörssponsrad neandertalhöger som vill dela grotta med Sverigedemokraterna. Dessa figurer, groteskt obildade…”

”…Och skrattretande att denna ursäkt till journalist i samma artikel är bekymrad över den tonen. Ty vissa människor kan aldrig se bjälken i sitt eget öga. Perifera Per T Olsson borde härmed anses förvandlingen till föredetting komplett.” Rebecca Weidmo Uvell

Kom ihåg, när de Anständiga™ kastar epitet så gäller: It’s ok when we do it.

Dessa finliberaler har alltså haft fel efter fel, om invandringen, om brottsligheten, om kulturkrockarna och ekonomin.

De skulle inte ens kunna förutspå vad klockan kommer stå om en timme.

Ändå har de mage att kalla andra för groteskt obildade apdjur och sig själva anständiga. Hanif Bali

 

 

 

9 thoughts on “De skulle inte ens kunna förutspå vad klockan kommer stå om en timme

 1. Den fjanten skrev ledare på den tiden när Sydsvenskan var en respektabel tidning, vilket är länge sedan, Fast deras bottenrekord innehas väl inte av Per T Olsson, utan av idioten som Skrev att” ALLA
  SOM RÖSTAT PÅ SD VAR LÅGPANNADE AS”. Här kunde man skönja dom gamla Sosse tagen med att sätta et. etikett på folk. Undra ifall det finns något ovanför pannan på denne figur??

  Sydsvenskan har den placering bland skitblaskorna som dom tjänat
  in till alldeles själva,skulle inte ens i min vildaste fantasi ta i den tidningen, ens om jag fått den gratis!

 2. Jag är hellre neandertalare än att tillhöra det vänsterliberala träsket där Ohlsson ingår.

 3. Hur kan man förtala neandertalare om man är PK? Det finns ju enligt PK inga olika raser bland människor och alla människor har ”lika värde”, alltså även neandertalare. Neandertalarna kan inte ha haft lägre IQ än andra människoraser enligt PK-idéerna att det bara är utseende som skiljer olika människogrupper från varandra.

  • säger bara ”allas lika värde” (om man nu inte är sverigedemokrat och det var väl inte neandertalarna?)

  • Men det lustiga hos dessa, av sig själva upphöjda journalister är att dom tror sig stå på ett högre plan än majoriteten av folket, dom tror helt enkelt att dom är smarta och dom som inte köper deras smörja
   rakt av är idioter?

 4. Murvelns mening avslutas med ” Dessa figurer, groteskt obildade, härjar inte bara i sociala medier, utan även på ledarsidor som en gång var ganska ansedda. ”

 5. Bra liknelse tycker jag. De vägrar förstå vad klockan kommer att visa om en timme. Därför har vi antagligen ett helvetes kaos och brister i många delar av skola, vård, bostäder, rättsinstanser, ordningsmakt.

 6. ETT svar på inlägget till Per T. Ohlsson skulle kunna vara ATT DE FEL MAN SJÄLV HAR ANSTRÄNGER MAN SIG ATT HITTA I ANDRA!

  Denne författare refererar till en grottmänniska som vi definierar som ”ointelligen och outbildad”. Det är också ett skällsord ”du tänker som en jävla grottmänniska” vilket har betydelsen att ”man är PUCKAD”, alltså en IDIOT med andra ord…….

Kommentera