Att säga en sak och göra en annan med Margot Wallström

HYCKLERI. Rubriken kunde vara titeln på en film men det är egentligen tragiskt. Sveriges utrikesminister Margot Wallström är den enda av EU:s utrikesministrar som är portad i Israel, och det är på grund av den politik hon och regeringen för. 

Sverige finansierar palestinska terrorister som har som mål att utrota alla judar, och blundar med båda ögonen för all antisemitism bland muslimska invandrare i Sverige samtidigt som man lämnar bidrag till dessa.

Margot, det hjälper inte att hålla upp en skylt, det är dina gärningar som räknas…

Twitter

En stolt utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter ”The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas.

Mossad, den israeliska underrättelsetjänsten, verkar inte så imponerad av Margot…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

24 thoughts on “Att säga en sak och göra en annan med Margot Wallström

 1. Problemet med utrikesblondinen är att hon är helt okunnig i Israel -Palestina frågan och därför blev hon portat som utrikesminister att åka till Israel.
  Hon trodde att hon skulle bli medlare mellan USA och Israel, som visar att hon visste ingenting om det här spörsmålet.
  Abbas han önskar att många länder skall erkänna Palestina som inte finns idag, han anser att det kommer att bildas en palestinsk stat där Gaza, Väst Banken och det som är Israel idag ingår och att den israeliska flaggan kommer att halas och vikas ihop för gott.
  Utrikesblondinen sitter i samma båt som Abbas och skall vara som dragplåster att fler EU länder erkänner Palestina,, jag har svårt att tro hon förstår att hon blir utnyttjad av räven Abbas.
  Abbas anser att han är före sin tid med ett erkännande av Palestina,

  • Alla som erkänner Palestina anser också att Israel på kartan kommer att försvinna, , som Irans ministrar många gånger framfört, och till den gruppen hör Sverige med utrikesblondinen.
   Alla som är insatta i Palestina – Israel konflikten känner till att någon två stats lösning finns inte, även Netanyau uttalade några dagar sedan att han tror inte på någon två stats lösning.
   Nu kan ingen politiker uttala sanningen som många helt säkert känner till, att en två stats lösning är helt osannolik.

 2. Men observera: det är bara antisemitism från högerextrema eller nynazister som fördöms. Muslimsk antisemitism och antisemitism från vänsterhåll är den ”goda” antisemitismen.

  • Ja även om det finns Viagra att tillgå,tror jag det sista du antydde är ett av de få ting ingen vetenskap på jorden,skulle kunna lösa !
   Fy f-n vilken fågelskrämma…

 3. Visste inte var jag skulle placera denna s t o r a nyhet,därför hamnar den här. Vi har nu döpts om från främlingsfientliga nazis,fazister,razister o.s.v….
  Det nya namnat som har sin grund av att nu,1/3-del av Tysklands befolkning,och en 1/5-del i Abzurdistans valt det parti som dessa alltid benämnt som ovan.
  Nya namnet på oss är P o p u l i s t e r …

 4. 152 SVT Text Måndag 01 okt 2018
  KULTUR PUBLICERAD 1 OKTOBER

  Artikel fälld i Granskningsnämnden

  I en artikel på SVT Text 6 december
  2017 analyserades en flytt av USA:s
  ambassad till Jerusalem.

  I artikeln förekom under några timmar
  formuleringen ”den judiska lobbyn”
  vilket var missvisande, då det som
  avsågs var den pro-israeliska lobbyn.

  Artikeln fälldes av Granskningsnämnden
  för att den stred mot kravet på
  saklighet i sändningstillståndet.

 5. Jag undrar om Margot känner någon stolthet över att ha fått denna medalj. Framför allt då man betänker att den gärning som hon har gjort för att få denna medalj inte har varit något hjältemodig gärning utan för att hon har spenderat våra skattepengar, som vi skattebetalare hellre hade sett hade gått till skola, vård/omsorg och rättsväsende.

  • Den här kärringen måste flytta till Afghanistan omgående och lära sig att hålla igen sin stora trut. Hon har gjort många länder osams med Sverige.

 6. Sådan herre sådan hund.

  Löfven har under fyra år rest jorden runt och frikostigt lovat än det ena än det andra, men det var mest munväder. Precis på samma vis har han lovat och hotat sig fram under fyra år men inte åstadkommit något som gjort landet bättre, bara sämre.

  Och nu när kökkenmöddingsoppan är är kokt så vill Alliansen som sade sig vilja avsätta Löfven, ha en alliansregering och det ända in i kaklet, oberoende om man blev större eller mindre än socialisterna bilda regering med socialisterna.

  Vet skäms!

  • De båda dödsfienderna Löven och Kristersson har blivit bästa vänner och det av en enda anledning att mobba partiet SD och deras 1,2 miljoner väljare. Mobbing är ju älskvärt i riksdagen men skall förbjudas överallt annars. 7-klöverns partiledare äcklar mig lika mycket som deras väljare som älskar våldtäkter, mord, rån och överfall på pensionärer. Deras väljare tycker också att vi har för kort vårdkö och att det är för lätt för SVENSKA ungdomar att få en bostad och ett jobb.

 7. Israel gör helt rätt som portar utrikesblondinen, hon har vid ett
  flertal tillfällen angripit Israel när dom försvarar sig mot det fega Hamas men hon lotsas inte om deras fega tilltag att gömma kvinnor o barn där dom vet att Israel kommer att slå till. Sverige är inte alls så viktiga som hon och hennes Sosseregim tror, det vet Israel, och därför är hon inte välkommen,
  fjäsket för Araber är kväljande!.

 8. När hon blev utrikesminister so deklarerade hon att hon var den som skulle skapa fred i mellanöstern. Hon blev som alla vet portad istället. När ala andra länder drar in sitt bistånd så fortsätter hon att berika alla terrorister. Hon kritiserar Trump för att han slutar lämna bidrag till Palestinierna, men det är det enda som kommer att hjälpa, först skall araberna ner på knä ekonomiskt innan något händer och jag tror att det är vad trump kommer att göra. Titta vad han gjort i Nord Korea men nu håller vänstern käften. Vad åstadkom Obama för att få sitt fredspris, intet ett jota men då hyllades han av vänstern världen över

  • Man kan ju bara undra hur många civila offer, dödade av amerikanska soldater och drönare, som inte Obama har på sitt samvete.

  • Svenska politiker har hybris och lever på gamla segrar. Fasaden rasar och då blir de upprörda över den som visar dem på hur landet egentligen är. Skjuta budbäraren är enklare än att ta in att de är ansvariga för utvecklingen i landet.

 9. Nu föraktar jag alla såssar i och för sig, men den ”kvinnan” förtjänar ett extra förakt…hon är inte klok någonstans.

Kommentera