Viktors val – det finns en smygsosse i alliansen

INRIKES. Viktor Barth-Kron har ofta kloka synpunkter, Viktors största problem är troligen att han arbetar Dagens Nyheter där Peter Wolodarski är chefredaktör. 

Det är borgerligt att ställa villkor för att regera – men det finns en smygsosse i alliansen. Viktor Barth-Kron twittrar om hela hela historien.

4 thoughts on “Viktors val – det finns en smygsosse i alliansen

  1. Det finns även en smygkommunist som skänker kontanter till EXPO.
    Björklund stöttar extrem-vänstern.

  2. Det framgår ju helt klart. D.Ö.-pakten gäller fortfarande. Det är inget smyg med det. Alla de sju är överens mot SD. Har samma vänsterpolitik i grunden. Så länge de tror de ska få makt, utan SD. Men sen kommer de krypande. Men BARA för att få makt. Vänta får ni se. För dessa 7 är emot det sanna svenska folket. De vill förgöra vårt folk och land.

  3. En fullt möjlig variant på en framtida regering är en slags koalition mellan S, C, L med stöd av MP och V när det passar kommunisten Sjöstedt och KD och M finns att ta till om det riktigt kniper för att hålla SD borta från politiskt inflytande !
    Allt är bara rent HYCKLERI och ett SPEL FÖR GALLERIET.

  4. Vi hörde just 7-klöverns kackel-kör framföra den berömda lögn-valsen i Fix o trix-moll. Och moll rimmar ju på Troll. Och just troll brukar ju anklaga andra troll för att bedriva trollfabrik. Och i fabriker tillverkas ibland hink och spade. Därför är det förstås ordet ”Sandlåda” som ska in på vågrätt 7…..

Kommentera